Nokia N95 8GB

Fabrički OS, Symbian, MeeGo, Windows, Android
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSSymbian OS
Odgovori
Azimuth
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
:: Note 8 DS

Post od Azimuth »

Layne_Staley, moze da se zategne slajd ali..kako si uspeo da ga rasklimas za par dana? :o
O bateriji se toliko pricalo na forumu da mislim da i vrapci na grani znaju da se baterija ne formira nego klasicno posle prvog praznjenja napuni najnormalnije i koristis telefon kao sto bi ga inace koristio.
Ne znam ostalima, ali meni traje neka 2 dana, mozda koji sat vise, bez gasenja uz njakanje, oko 30tak min dnevno razgovora i 20tak sms-ova.
Ima jedna zanimljiva aplikacija iON BatteryTimer koja ti prvo uradi kalkulaciju i onda ti prikaze preostalo vreme trajanja baterije kako u procentima tako i u danima i satima :wink: Prilicno korisno :)

Layne_Staley
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 16. Feb 2006. 18:41
:: iPhone 6 64gb SG
Kontakt:

Post od Layne_Staley »

Ninolina, jel si to sama radila, ili u nekom servisu ?

Azimuth, hvala za info za bateriju.. znam da ne treba da se formira,al' odkud znam, da pitam :D

a za slajd, nisam ga rasklimao,i ne klima se on mnogo,samo malo malo, a to me , nervira :D
There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't...
-- iPhone 6 space gray, 64 GB --

Azimuth
Moderator
Moderator

Post od Azimuth »

Pa slajd mora da ima malo lufta, to je sasvim normalno. Ako bi ga utegao onda ne bi mogao da otvoris telefon tj da izvuces tastature :wink:

Layne_Staley
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od Layne_Staley »

Ok, hvala puno na odgovoru ...

e sad.. da li je neko probao ngage igrice na n95 8gb.. ja sam skinuo sa oficijelnog sajta ( da ne padne birsanje posta :D ) novu n gage aplikaciju, ali bilo koju igru da ubacim, izbaci kern3 error.. (postovao sam ovo i u ngage temi, ali apsolutno niko ne odgovara)...

neko imao slicna iskustva?
There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't...

VeNoM
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Čet, 06. Jul 2006. 20:36
:: Sony Xperia Z5P
:: Sony Xperia Z

Post od VeNoM »

Layne_Staley isprobao sam ngage i posle nekoliko minuta sve sam pobrisao jer ovaj fon nije za to :P
Nokia:2X7110,7650,2X3310,N95-8GB,X6!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!

Layne_Staley
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od Layne_Staley »

VeNoM, hvala na odgovoru :D :D

Ninolina, da li si sama zatezala ili u servisu :D ?

Miodrag N73
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Sub, 06. Okt 2007. 23:26

Post od Miodrag N73 »

Narode,treba da uzmem N95 8gb ovih dana od druga,pa me interesuje koja je zadnja verzija softvera i dali isti moze da se hakuje :-D?
Nokia N95 8gb Black

Azimuth
Moderator
Moderator

Post od Azimuth »

31.0.015 i moze da se hakuje :wink:

aleksaa
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Sub, 03. Okt 2009. 15:58

Post od aleksaa »

Ljudi ,imam par pitanja.

Nabavljam N95 8GB,koja nije bas u sjajnom stanju,evo sta ne valja:
Jedan od zvucnika krci
Baterija je skoro riknula,jedva izdrzi pola dana
I maska i tipke su skorz izlizane i izgrebane.

Koliko to sve moze d ame kosta ,da dovedem u tip top stanje?

Hvala unapred
Sony Xperia P

bestboy
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 23. Jan 2007. 03:10

Post od bestboy »

aleksaa
50-60 евра.
Боље купи неку очуванију...
Слобода или смрт

aleksaa
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od aleksaa »

Pa to nije mnogo.
Ja sam video da je baterija oko 3.500,4.000 dinara.
Maska oko 1.000 dinara.
Samo neznam za taj zvucnik,koliko kosta,znaci on radi,ali dosta krci,kao da je probio (ili kako se vec kaze).
Sony Xperia P

Azimuth
Moderator
Moderator

Post od Azimuth »

aleksaa, to je cena originalne baterije. Mozes nazvati i zastupnika tj ovlascenog uvoznika pa pitati za cenu iste.
Za 1000 din mozes kupiti samo kinesku masku i to Boe sacuvaj koje klase. Ne znam ni kako si milio sam da je zamenis ako nemas odgovarajuci alat, sto znaci da moras jos da se iskesiras serviseru.
I na kraju zvucnik, mislim da ni on nije ispod nekih 20-30e.
I sve ovo kad saberes, nije to puno ali ako je telefon u takvom stanju, ko zna kako ga je taj koristio i sta je sve preziveo telefon. Ne bih se ja bas zaletao da sam na tvom mestu...
Moj savet ti je da budes strpljiv i siguran sam da ce ti naleteti neka pristojna ponuda za nov ili skoro nov telefon...

aleksaa
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od aleksaa »

Kupljena Nokia,evo prvih utisaka:
Baterija je sasvim ok,evo drndam ga vec dva dana,i jos ima dve crtice,znaci bio bi zadovoljan i da traje dva dan uz normalno koriscenje.
Zvucnik krci,tek kad se pojaca do maksimuma,i to primete bas "fanatici",zasad ga necu menejati,mada bice u planu.
Maska je onako,nije bas idealna,dugmici sa strane su izlizani,ono centralno dugme takodje,i jos poneko dugme,tako da ce to da se menja,bitno je da nema udaraca od padova.

Inace telefon je bruka dobar,prezadovoljan sam,a kad bi vam rekao koliko sam ga platio. :lol:

Sad mi samo treba vasa pomoc oko navigacije,kako,gde,koliko,na koji nacin,daj te neka uputstva,linkove...
Sony Xperia P

Zligor
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pet, 24. Apr 2009. 17:52
:: LG Nexus 5X

Post od Zligor »

ukratko, treba ti garmin (koji se placa :) ) i mape za srbiju. ovde ne ocekuj warez linkove, jedino da ti neko posalje preko privatne poruke. imas i temu: viewtopic.php?t=7222&start=0

daxsm91
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Sre, 14. Maj 2008. 02:41

Post od daxsm91 »

imam n95 8gb, i veoma sam zadovoljan, samo sto ima slab zvucnik(naspram n73)...da li je to moguce?
postavio sam i ekvilajzer na max i na n95 8gb i na n73 i n95 se ne cuje naspram n73...da li je to neki bag ili je to stvarno tako??

Azimuth
Moderator
Moderator

Post od Azimuth »

daxsm91, na koji zvucnik mislis? Ona dva sa strane sa kojih reprodukuje zvuk kad pustis pesmu tj ukljucis spikerfon ili onaj zvucnik na vrhu tj slusalicu?
Koju verziju softvera imas? Meni tresti kad ga turim na max.

ronin71
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Čet, 22. Feb 2007. 20:35

Post od ronin71 »

Pokusavam da uparim bluetooth handsfree motoraola H500 i nece. Na prethodni mob. E65 je islo vrlo lako , sta je problem neznam . Ako neko moze da pomogne.

pogano_celjade
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sre, 14. Okt 2009. 18:42

Post od pogano_celjade »

Imam Nokiu N95 8GB i pre je sve normalno funkcionisalo dok nisam pozajmio telefon... Sada telefon nece da se poveze sa kompom u DATA TRANSFER! Kad god pokusam pise mi da hard disk (mass memory) koristi neka druga aplikacija iako je u offline modu i poruke su namestene na memoriju telefona, memorija kamere, diktafona, takodje na memoriju telefona.

STA MOZE DA KORISTI MASIVNU MEMORIJU I DA ZATO NECE DA SE SPOJI SA KOMPOM???!!

Mirko BGD
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Uto, 01. Jun 2004. 21:46
:: samsung s8 plus
Kontakt:

Post od Mirko BGD »

da i meni se isto desava i desavalo se, sasvim normalna stvar... probaj da iskljucis pa ukljucis telefon i sve bi trebalo da bude ok :wink:

pogano_celjade
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sre, 14. Okt 2009. 18:42

Post od pogano_celjade »

Ma nece! Ugasio sam ga nekoliko puta i nece! A nista ne koristi masovnu memoriju! Cak ni tema! Ne znam sta da radim, pukao sam skroz, pocecu da ujedam! :x

Odgovori