Interesuje me kada se nakacim telefonom i koristim wlan da li on nekako moze to da vidi i da li nesto moze da uradi mom telefonu?!

).. imam problem sa wireless-om u nekim lokalima u kojima sam nekada bez ikakvih problema surfao koristeci svoj telefon (uzgred receno imam nokia5800xm, ako to nesto znaci)...dakle, od jednom se ne mogu konektovati...cini mi se da se to desi onda kad vlasnici wireless router-a promjene onu sifru (wep?!?)....dakle, iako saznam novu sifru, nece da mi se konektuje....kao pocne otvarati stranicu i tu stane...kao na slici:
 ).. imam problem sa wireless-om u nekim lokalima u kojima sam nekada bez ikakvih problema surfao koristeci svoj telefon (uzgred receno imam nokia5800xm, ako to nesto znaci)...dakle, od jednom se ne mogu konektovati...cini mi se da se to desi onda kad vlasnici wireless router-a promjene onu sifru (wep?!?)....dakle, iako saznam novu sifru, nece da mi se konektuje....kao pocne otvarati stranicu i tu stane...kao na slici: ako neko zna sta bi mogao biti problem i sta bih trebao podesiti bio bih mu zaghvalan na odgovoru
 ako neko zna sta bi mogao biti problem i sta bih trebao podesiti bio bih mu zaghvalan na odgovoru 

Ipak sam uspeo da share-ujem fajlove pomocu ovog programa,malo sam se pomucio ali sam isao postupno po uputstvu i sada radi odlicno!
 Ipak sam uspeo da share-ujem fajlove pomocu ovog programa,malo sam se pomucio ali sam isao postupno po uputstvu i sada radi odlicno!