Kao prvo:Bolje Vas nasao..

)
A kao drugo,uspeo sam da hakujem sa HelloOH-om,ali sam ga sertifikovao on-line,na OPDA-i (ono,UPLOAD FOR CERTIFICATION ),tako da mi Hellocarbid na kraju nije ni trebao..Anyway, hvala za savete,nekome ce koristiti...
sada mi se javlja drugi problem,manji ali isto tako iritativan:naime,kada prikljucim fon na USB,ne daje mi mogucnost za sinhronizaciju,data transfer etc.,kaze da je nemoguce pristupiti mem.kartici zato sto je koristi neka druga aplikacija,mada ja mogu da sa telefona pristupim istoj,ali komp uopste ne registruje da je fon prikacen....Takodje,kada pokusam da obrisem neku od instaliranih aplikacija,da bih metodom eliminacije ustanovio kaoja pravi problem,ne dozvoljava mi,sa obrazlozenjem da je u toku instalacija neke druge aplikacije,mada ja to nigde ne vidim..
Od instalacija imam: X-plore,HelloOH 2,ROM Patcher,Jbak Task manager,Nimbuzz,Call filter ,Power MP3,Free UnRar,Smart movie i Mobiola web cam koju sam na jedvite jade uspeo da ubacim zbog vec gore pomenutog problema,tako da pretpostavljam da ona otpada kao uzrocnik ove nevolje...
Takodje,u nekom levom folderu koji se zove Leftup imam program Modo,koji se valjda sam instalirao zajedno sa HelloOH-om,ako se ne varam,pa sam pomisljao da mozda i on ne jbe ale,ali ne znam smem li da ga brisem,da ne zeznem hack...
Pretpostavljam da neka od aplikacija pravi problem zato sto je sve radilo ok do juce,dok nisam poceo da instaliram svasta-nesto,cak je pao i jedan bezuspesan pokusaj instalacije Garmina,pa mi se cini da od tada nastaju problemi,ali sve u vezi tog programa sam pobrisao sa kartice...jedino ako nije negde na c: ostalo nesto zavuceno sto ja ne umem da prepoznam...
Eh da,umal` da zaboravim:kada udjem u Rom Patcher opcija open4all je zelena i ,da se tako izrazim,"stiklirana", a opsija patch installserver fp2 je crvena i ,takodje,stiklirana... Ne znam ima li ovo ikakve veze sa problemom,ali od glave visak ne boli...
Ja se bas raspisao,nadam se da nisam smorio..

)...ako neko nesto moze da pomogne,bio bih mu/joj (

) veoma zahvalan......pozzz...