Yettel novosti
- Daddy Yankee
- Banned
- Pridružio se: Sre, 14. Nov 2007. 07:13
-
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Čet, 14. Dec 2006. 15:37
-
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Pet, 24. Apr 2009. 17:52
- :: LG Nexus 5X
telenor u Nis slavi rodjendan i bas su se potrudili
, dele balone svima koji prodju a od specijalnih ponuda: 300 poruka za nove prepaid korisnike, srebrni broj za nove postpaid korisnike i nesto za taj famozni telenor internet, djuice@rs, pa kazi vise koliko ljudi koristi taj net.
a za Gruziji, Vijetnamu, Kambodži i Laos LOL

a za Gruziji, Vijetnamu, Kambodži i Laos LOL
- vlada1970
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 20. Nov 2006. 14:06
- :: Blackberry Q5
- :: Nokia 8310
Mogu da vam kazem da sam odusevljen ovim magazinom.djuice@rs napisao:
U novom broju „Kontakta“
- Intervju sa Nađom Higl: „Srce u bazenu“
- Tema broja: fenomen onlajn zajednica
- Valjevo: kolevka ratnika i pesnika
- Kako da napravite kućnu žurku
- Zaplešite u ritmu Kapuere
- Nokia N97 na testu
- Vlade Divac: „Zajedno za London“
- Sve o ponudi Telenora
http://www.telenor.rs/?section=private&page=6840
Danas sam svratio do Merkatora i uzeo besplatan primerak, i prelistavam ga i mnogo mi se svidja. Stvarno su se potrudili da lepo izloze i celokupnu ponudu Telenora od telefona do tarifa,i dosta korisnih saveta ima, koji cak i nesnalazljivim korisnicima mogu da pomognu mnogo.Uz to i mnogo zanimljivih clanaka, koji su vrlo zanimljivi da se procitaju usput u busu do posla, u cekaonicama, uz kaficu itd.
- mezzano
- Expert
- Pridružio se: Uto, 26. Dec 2006. 11:34
- :: Motorola Moto E5 DS
- :: Huawei Y5 II
Zligor, i meni je to stiglo na jednom broju, za koji nisam siguran da sam ga registrovao, ali mislim da jesam. Nekoliko puta mi se desilo da kad ubacim karticu koju nisam koristio neko odredjeno duze vreme (bila je van telefona) mi stigne sms tipa "uplatite najmanje 200 dinara i dobicete 1000 minuta u mrezi i 1000 smsa u nacionalnom saobracaju". Tako sam, pre nedelju dana izvadio jedu 069 karticu, koju uopste ne koristim, i stavio je u telefon u ponedeljak i stigla mi je ta ponuda.
Pre toga, isto mi se desilo, pre nekih mesec ipo. Izgleda da to praktikuju da salju onima koji duze vreme ne koriste svoj broj. Sve u svemu, lepa stvar. 

Uzeo sam pre par dana samsung galaxy preko telenora.Ovo mi je 1.put u životu da uzimam tel preko operatera i mogu vam reći da sam izuzetno iznenađen uslugom i ljubaznošću koju sam imao prilikom potpisivanja ugovora.
Nisam ih ništa pitao,sem osnovnih informacija,nikakve koske postavljao,a dobio sam kompletan odgovor i sve začkoljice vezane za ugovor i promociju.
Očekivao sam formalne odgovore,a dobio sam sledeće informacije:5gb se dobija za prvih 6 kalendarkih meseci,nema posle tih 6 meseci nekih dodatnih pretplata i prevara,otvorili su kutiju,odnosno iscepali onu zaštitnu nalepnicu ispred mojih očiju,prijavili me za tu promociju i javili mi kad je tačno aktivirana,dali mi da probam tel iz kutije,pa tek onda smo potpisali ugovor,rekli mi da je telefon zaključan za njihovu mrežu,ukratko mi rekli specifikaciju,takođe su mi rekli da ugasim neku opciju koja je vezana za internet konekciju,kako mi nebi skidao mb dok mi ne uključe promociju...
Meni je ovo jako profesionalan i korektan odnos.Navikao sam na kojekakve prevare na brzinu i formalne informacije,prodavanje telefona sa iscepanom zaštitnom nalepnicom...
Svaka čast,prijatno sam se iznenadio
Nisam ih ništa pitao,sem osnovnih informacija,nikakve koske postavljao,a dobio sam kompletan odgovor i sve začkoljice vezane za ugovor i promociju.
Očekivao sam formalne odgovore,a dobio sam sledeće informacije:5gb se dobija za prvih 6 kalendarkih meseci,nema posle tih 6 meseci nekih dodatnih pretplata i prevara,otvorili su kutiju,odnosno iscepali onu zaštitnu nalepnicu ispred mojih očiju,prijavili me za tu promociju i javili mi kad je tačno aktivirana,dali mi da probam tel iz kutije,pa tek onda smo potpisali ugovor,rekli mi da je telefon zaključan za njihovu mrežu,ukratko mi rekli specifikaciju,takođe su mi rekli da ugasim neku opciju koja je vezana za internet konekciju,kako mi nebi skidao mb dok mi ne uključe promociju...
Meni je ovo jako profesionalan i korektan odnos.Navikao sam na kojekakve prevare na brzinu i formalne informacije,prodavanje telefona sa iscepanom zaštitnom nalepnicom...
Svaka čast,prijatno sam se iznenadio

- Lobachewsky
- Gatekeeper
- Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
- :: Huawei P20 lite DS
To ne spada u promocijske random poruke. Taj poklon sa SMS porukama ako registrujes broj postoji godinama. Jos dok promocije maltene nisu ni postojale.Zligor napisao:i ponovo one random ponude za prepaid, meni je stigla poruka da dobijem 100 sms-a ako registrujem br. koji sam inace odavno registrovao
Posle kazu VIP nista nije promenio. Pa do dolaska VIPa mi nismo znali sta znaci ta rec, a sada vec godinu dana pricamo za dzabe.
Ali nije sve ni u minutima i porukama. VIP je jedini koji to shvata i primenjuje. Telenor kao puca pare na neka istrazivanja, trte-mrte, al' nikako da dodju do zakljucka sta je glavno sredstvo komunikacije XXI veka. Ima vremena! A mts... Ja ne znam gde se sakrio taj operater. Nema da se oglase. Raspad sistema skroz. To se znalo jos pre neku godinu, ali su nekima uspesno mazali oci podmetajuci neke brojke. Misle daju sve 10 para jeftinije i najbolji operater.
Moglo nekad.
Vip Neo 3 + Vip Net 100 GB, dual sim
- vlada1970
- Mobil manijak
Istina, podrzavam.Lobachewsky napisao:VIP je jedini koji to shvata i primenjuje. Telenor kao puca pare na neka istrazivanja, trte-mrte, al' nikako da dodju do zakljucka sta je glavno sredstvo komunikacije XXI veka. Ima vremena! A mts... Ja ne znam gde se sakrio taj operater. Nema da se oglase.
Mada, svidja mi se potez Telenora sa ovim magazinom jer bas ima smeka. Ranije su isto stampali neke magazine, ali mislim da su sa ovim bas pogodili sredinu. Inace, jos mogu da im pohvalim i brosure koje se uzimaju ili na njihovim prodajnim mestima, a pogotovo reklame koje stampaju i daju ih uz dnevne novine. To je potez, koji nijedan drugi operater ne radi na tom nivou, pogotovo mts.
- mezzano
- Expert
- Pridružio se: Uto, 26. Dec 2006. 11:34
- :: Motorola Moto E5 DS
- :: Huawei Y5 II
Brosure su im odlicne. Stvarno moze da se lepo pogleda njihova ponuda. To je narocito korisno za one koji ne koriste internet, pa ne mogu da vide ponudu telefona, i uslove pod kojima se nude, kod kuce, na tenane.Vlada1970 napisao:... mogu da im pohvalim i brosure koje se uzimaju ili na njihovim prodajnim mestima...

Odlican potez Telenora.
- Andrijano
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Sub, 24. Dec 2005. 03:21
- :: Iphone
- Kontakt:
Samsung džet, najbrži telefon na tržištu, u ponudi Telenora
Mlaznjak među telefonima za Telenorove korisnike
Trenutno najbrži telefon na tržištu „samsung džet“ (Samsung Jet) od danas je u ponudi Telenora. Namenjen je prvenstveno poslovnim ljudima kojima je potrebna brza mobilna kancelarija. Za sve ostale korisnike privlačan je zbog mogućnosti da svoje jahu (yahoo) i dži mejl (gmail) naloge proveraju preko njega.
„Pametniji od najpametnijeg telefona“, sa procesorom brzine 800 MHz, „samsung džet“ objedinjuje napredne funkcije „pametnih telefona“ i lakoću korišćenja mobilnih telefona, obavljajući zadate funkcije čak 30 odsto brže od dosadašnjih aparata.
Brzom pregledu video zapisa, bez zastoja, doprinosi AMOLED ekran, osetljiv na dodir, koji tri puta brže od klasičnog prenosi sliku. Jednostavan za rukovanje, telefon vibrira u znak prihvatanja naredbe, a jednim dodirom može se promeniti izgled ekrana koji je korisnik prethodno kreirao. Na pozadinu se mogu postaviti vidžeti, čime je sam meni znatno dostupniji.
Ovaj multimedijalni uređaj sadrži i kameru od 5,0 megapiksela, muzički plejer, FM radio i sve vrste bežičnih konekcija.
„Samsung džet“ može se nabaviti uz Telenorove tarifne pakete, a uz dvogodišnji ugovor dobija se 5 gigabajta besplatnog saobraćaja mesečno, u narednih šest meseci.
http://www.telenor.rs/index.php?section ... lect_phone
Mlaznjak među telefonima za Telenorove korisnike
Trenutno najbrži telefon na tržištu „samsung džet“ (Samsung Jet) od danas je u ponudi Telenora. Namenjen je prvenstveno poslovnim ljudima kojima je potrebna brza mobilna kancelarija. Za sve ostale korisnike privlačan je zbog mogućnosti da svoje jahu (yahoo) i dži mejl (gmail) naloge proveraju preko njega.
„Pametniji od najpametnijeg telefona“, sa procesorom brzine 800 MHz, „samsung džet“ objedinjuje napredne funkcije „pametnih telefona“ i lakoću korišćenja mobilnih telefona, obavljajući zadate funkcije čak 30 odsto brže od dosadašnjih aparata.
Brzom pregledu video zapisa, bez zastoja, doprinosi AMOLED ekran, osetljiv na dodir, koji tri puta brže od klasičnog prenosi sliku. Jednostavan za rukovanje, telefon vibrira u znak prihvatanja naredbe, a jednim dodirom može se promeniti izgled ekrana koji je korisnik prethodno kreirao. Na pozadinu se mogu postaviti vidžeti, čime je sam meni znatno dostupniji.
Ovaj multimedijalni uređaj sadrži i kameru od 5,0 megapiksela, muzički plejer, FM radio i sve vrste bežičnih konekcija.
„Samsung džet“ može se nabaviti uz Telenorove tarifne pakete, a uz dvogodišnji ugovor dobija se 5 gigabajta besplatnog saobraćaja mesečno, u narednih šest meseci.
http://www.telenor.rs/index.php?section ... lect_phone
iphone 12 pro space grey & Telenor Total Data
- Lobachewsky
- Gatekeeper
- Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
- :: Huawei P20 lite DS
Ja bih takve tekstove zakonom zabranio. Vise nije bitno sta u njima pise i koliko je to tacno, vec kako zvuci. Narod ionako sve proguta. Pazi ti ovo:
Sta pisu ovi likovi ovde? Kakav pametan telefon? Za tako nesto treba mu OS, a on to nema. Dokaz da danas reci mogu da zamene sve.
"Ma sta ce njemu OS, jos i na to da trosimo kintu... izreklamiracemo ga da je smartphone i bez toga, ionako obrni-okreni mora da puknemo pare na kampanju"
Pametniji od najpametnijeg telefona“, sa procesorom brzine 800 MHz, „samsung džet“ objedinjuje napredne funkcije „pametnih telefona“ i lakoću korišćenja mobilnih telefona
Sta pisu ovi likovi ovde? Kakav pametan telefon? Za tako nesto treba mu OS, a on to nema. Dokaz da danas reci mogu da zamene sve.
"Ma sta ce njemu OS, jos i na to da trosimo kintu... izreklamiracemo ga da je smartphone i bez toga, ionako obrni-okreni mora da puknemo pare na kampanju"
Pa da... To je glavni razlog brzog pregleda videa bez zastoja. Ja sam merio, i stvarno, vidi se, tri puta brze od klasicnog prenosi sliku. Zato sam i uzeo N85, zbog tri puta brzeg AMOLED displeja.Brzom pregledu video zapisa, bez zastoja, doprinosi AMOLED ekran, osetljiv na dodir, koji tri puta brže od klasičnog prenosi sliku.
Vip Neo 3 + Vip Net 100 GB, dual sim
- vlada1970
- Mobil manijak
Sve stoji sto ste rekli. Samo je bitno da zvuci dobro.
Nego sam hteo da kazem samo, da je ovo izgleda telefon sa najboljim videom do sada koji je napravljen. Da li se i vama cini tako?
Nego sam hteo da kazem samo, da je ovo izgleda telefon sa najboljim videom do sada koji je napravljen. Da li se i vama cini tako?
Samsung P850 , Nokia 8310 (my precious)® - pomozimo zivotinjama oko nas