Nokia E71
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
zatoichi, ja sam uzeo pre tri dana beli i nisam se pokajao!Prodavac je ispred mene izneo ovaj model telefona u 4 boje pored kojih sam prvi put video crveno beli model i stvarno dobro izgleda za nezniji pol,ali bez razmisljanja sam zgrabio beli!
Sto sam mogao da primetim za ova tri dana,jedina mana je sto ostaju otisci prstiju a sve ostalo je 
Samsung Galaxy S3 I9300
- Phantom Lord
- Mobil poznavalac

- Pridružio se: Pet, 28. Okt 2005. 12:10
Meni baterija nakon godinu dana traje u proseku 3.5 dana, s tim sto nikada ne dozvoljavam da se potpuno isprazni, vec je punim vec sa dve preostale crte.Telefon je hackovan i to nema veze sa baterijom. Najvise mogu da ga opterete instalirane aplikacije sa pozadinskim procesima (mada ih imam tri,ne oseca se previse), gps i wifi.
Katanac ne znaci nista i ne moze da se ugasi
Katanac ne znaci nista i ne moze da se ugasi
Pozdrav svim vlasnicima e 71 za par dana bi trebalo da i ja postanem ponosni vlasnik ovog modela inace sam zaludjenik za e seriju imao sa e 61 sad e 51..samo hocu da pitam dali neko ima problem sa wajrlesom naime citao sam komentare da telefon hoce da se gasi i sam restartuje kad pronadj w-lan mrezu.ja sa ova dva modela nikada nisam imao tajproblem!!
-
Sale_M
- Akcionar Mobilnog Sveta

- Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
- :: HUAWEI P40 Pro +
- :: HUAWEI P40 Pro
Kakava je tastatura zaista na e71?Da li su tasteri dovoljno veliki i dobro rasporedjeni za brzo kucanje teksta?
Nesto mi pada na pamet da menjam N82 za njega.
Nesto mi pada na pamet da menjam N82 za njega.
XIAOMI Mi 11 midnight grey
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet
- kapoerista90
- Expert

- Pridružio se: Sre, 24. Okt 2007. 05:49
kapoerista90, hehhe ja i ti smo trebali da menjamo
sad u nedelju sma gledao omniu pa iskren da budem i nije nesto.odustao sam.
note n7100 note 9005 honor 8x asus zx551ml zoom honor 8x note9 nikond7200
https://www.flickr.com/photos/30207060@ ... nelayout=1
- kapoerista90
- Expert

kapoerista90, pa neznam.moja je orginal crna.mislim tako je kupljena,kao nova.u stvari sad sam se setio.kod druga u servisu mi je pokazivao jednu e71 kojoj je menjao masku.tj bila je bela a on je stavio novu sivu.nisu dobro legi doljni tasteri.ostalo sve ok.
note n7100 note 9005 honor 8x asus zx551ml zoom honor 8x note9 nikond7200
- kljun
- Mobil manijak

- Pridružio se: Čet, 26. Jul 2007. 20:56
- Kontakt:
kapoerista90 naravno da je moguce.
nije neko uputsvo, ali nisam uspeo naci video disassembly.
ime slike objasnjava i postupak.

nije neko uputsvo, ali nisam uspeo naci video disassembly.
ime slike objasnjava i postupak.

Nokia N82 + 8GB + Altec Lansing Headphones, SE K810i L.F.C. - Y.N.W.A. moj album
- kapoerista90
- Expert

- kapoerista90
- Expert

- Andrijano
- Mobil stručnjak

- Pridružio se: Sub, 24. Dec 2005. 03:21
- :: Iphone
- Kontakt:
13.10.'08.@10:47,evo sad sam nasao moj post od pre nesto vise godinu dana kad sam bio uzeo e61,sad evo ponovo se vracam i uzeo sam samo sivu,eto i posle godinu dana ovaj model je neprikosnoven,htedoh da sacekam e72,al kazu da nece on bas skoro,mesec,dva,tri a cena ce mu biit malo naduvena,ovako sam uzeo proveren mob,nadam se da ce dobro da sluzi
kapoerista90,neznam stvarno koja je razlika,ali imas mozda na nokiinom sajtu za US trzite pa vidi razliku,mada ja nesto nisam za nokie koje dolaze iz amerike,sta znam licno misljenje!
kapoerista90,neznam stvarno koja je razlika,ali imas mozda na nokiinom sajtu za US trzite pa vidi razliku,mada ja nesto nisam za nokie koje dolaze iz amerike,sta znam licno misljenje!
iphone 12 pro space grey & Telenor Total Data