Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Jel se mozda nekom desavao ovakav bag ..... Zvoni vam telefon vi se javite ono tisina ,nista ne cujete niti vas cuju i tako jedno 2.3 puta i onda se sve vrati u normalu ......????
Ja nisam s ovim mobitelom, ali jesam sa mojom 6120 koja je takodje symbian bila ...
Mislim da se program zvao "Mobiola Webcam" ...
Doduse, nisam sa mikrofonom... Ali kao kamera radi perfektno
Zna li neko mozda neku besplatnu aplikaciju za pracenje broja poslatih poruka (SMS) i pracenje broja utrosenih minuta???
Neka mi link posalje na pp ako moze bilo da je u pitanju besplatna ili ona druga vrsta aplikacije.
Ono sto sam ja uspeo da nadjem je neka aplikacija FreiMinMon ali je na nemackom nema engleske verzije i kada sam je instalirao nece da se pokrene, ne znam zasto?
slavko101, postoji i engleska verzija tog programa:) a nije hteo da ti se pokrene verovatno zato što nisi instalirao Python koji je neophodan da bi taj program radio:)
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***
Ninolina, Jel ti problem da mi posaljes link odakle mogu da ga skinem i program i python i krace uputstvo kako se instalira python, please
Snasao sam se posle duge pretgrage po netu, ali ti hvala u svakom slucaju Ninolina. Moja greska je sto detaljnije nisam procitao uputstva na samom zvanicnom sajtu programa, jeste da je sve na nemackom ali se moze lako prevesti na engleski. Greska u koracima je bila ta sto je bio potreban python 1.4.5 a da u neku ruku nije bio kompatibilan sa 1.9.7/1.9.5 koji sam ja instalirao a to je sve pisalo na sajtu Sta ces
Ej ljudi pomoc ! KAd sam tek kupio mob probao sam sve stvari a medju njima i onu " Home Screen Theme " . Probao sam sve tri , a par dana sam koristio ona 4 konakta na display-u i sve je okej bilo ... e zadnji 20ak dana koristim ono standardno ... I sad bezveze rekoh da opet stavim one brojeve , kad tamo , nece
Znaci stavim to , vratim se na pocetnu kad tamo 4 kocke stoje ... prazne i nista ne mogu raditi ....
jel se kome desavalo ?
Ne reaguje mi nista ... Vracao sam na fabricke postavke , nije pomoglo .....
De mi reci one kodove za soft i hrad?
jel *#7370* za soft ? ako izvadim memorijsku , i uradim soft, kad je vratim oce li ostat programi s kartice ?
sta se brise njim ?
aleksa87, uradio si soft reset kao sto vidim.. e sada problem kod mene kada ocu i ja da uradim soft reset meni ne prihvata 12345 vec kaze greska u kodu... u cemu je stvar?
Hoce li se nac neko da kaze sta brisem soft resetom ?
Izvadim memorijsku , i brisu se aplikacije samo koje sam ja instalirao na telefon ili sve ( one koje su vec bile na tel ) ... ?
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.