Samsung i900 Omnia

Fabrički OS, Android, Windows, Bada, Symbian
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSBada OSSymbian OS
Odgovori
Ninolina
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
:: Galaxy Note 9 White
:: Galaxy Watch Active2

Post od Ninolina »

cure2fast, ajde, pošto očigledno niko nije imao odgovor na tvoje pitanje, napiši kako si to uradio pa da i ostali znaju ako im se desi ista stvar:)
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***

Markone
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sre, 14. Okt 2009. 20:28

Post od Markone »

ej drustvo video sam na internetu ove drukcije teme za telefon drukcije se otkljucava neke druge ikonice folovi golovi e ako bi nekao mogao da objasni kako to da instaliram , i odakle da skinemm, hvalla :) :roll:

tomas.hokenberi
Moderator
Moderator
Pridružio se: Pon, 03. Sep 2007. 18:02
:: Samsung GalaxyNote20

Post od tomas.hokenberi »

Markone, niko ti to nece sve sazvakati. Tamo gde si video "drukcije ikonice" itd potrazi i uputstva za instalaciju. Procitaj i ovu temu i temu o Windows Mobile aplikacijama. Kada budes imao konkretnih pitanja ponovo se javi.
Pravila otvaranja tema i davanja odgovora
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB

Markone
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od Markone »

pa gledao sam pokusao da skinem ali nece gledam na you tube obicne teme kao i kod svih ostalih takva je i kod mene al neki to skidajuu i onda im se fon otkljucava ono ko na i ponu pomjeranjem prsta i tako to , mozda je to samo novi softwer windowsov cuo sam da je izasao 6.5 mozda je samo do toga al u svakom slucaju hvala

Azimuth
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
:: Note 8 DS

Post od Azimuth »

Markone, to nije tema nego aplikacija koja radi na svim WM telefonima :wink:

gargamel4
Expert
Expert
Pridružio se: Čet, 02. Mar 2006. 08:37

Post od gargamel4 »

Markone, Pozdravili te Vuk Karadžić, Dositej, i svi ostali na ovamo do Ivana Klajna. Zarez imaš jedan, i to slučajno, a tačku samo u verziji Windowsa jer tu nisi mogao da je izbegneš. Čitaj malo po forumima, traži i google-aj konkretne programe i sve će ti se samo kas'ti.
Ako Vam je dobro, onda ništa[/url]
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO

Markone
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od Markone »

ko da je bitno ovdde tacka i zarez pricamo o telefonima nije pismena :shock: a dosao sam na forum da pitam zna li neko gdje se to moze skinuti posto sam rekao da ne mogu da skinem i da sam trazi svi govore ima a nigdje nema odgovarajuce te aplikacije...

vule1001
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Čet, 15. Okt 2009. 09:40

Post od vule1001 »

uradio sam hard reset na omnii i 900 i na ekranu mi se pojavilo ALIGN SCREEN i pokazivac koji pri dodiru ekrana ide u sva 4 ugla i vraca se u sredinu.STA DALJE DA RADIM?!!!

Markone
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od Markone »

uzmes cackalicu i pritisces u taj iksic sto preciznije sve u krug pratis ga i to je to vidjeces kad to uradis samo ce ti ici na sledece lagano je cudo to do sad nisi shavtioo

vule1001
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od vule1001 »

problem je bio u tome sto nisam pritiskao u sredinu nego onako bezveze po ekranu
HVALA-USPELO JE

tomas.hokenberi
Moderator
Moderator

Markone, to sto je ovo forum o mobilnim telefonima i srodnim tehnologijama nije opravdanje za nepismenost. Pismeno izrazavanje nije nesto sto se koristi samo na "pismenom". Mogao bi malo da proucis ovu temu: Pravopis.

Sto se tice podesavanja izgleda Omnie (ne radi se samo o temama) postoji jako puno aplikacija pomocu kojih mozes da prilagodis Omniu po svom ukusu. O mnogima je pisano kako u ovoj temi, tako i u temi o korisnim Windows Mobile aplikacijama. Daklem procitaj prvo tamo sta pise, pogledaj sta te od toga zanima i onda postavi konkretna pitanja.

Linkove za downlad warez-a nemoj traziti posto se na mobilnom svetu piraterija ne tolerise!
Pravila foruma

cure2fast
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Uto, 17. Mar 2009. 19:10

Post od cure2fast »

Ninolina, ma nikakva mudrost,samo sam imao srece...outlook ima svoj recycle bin,i kad obrises kontakte,oni odu u "kantu",iz koje posle mozes da ih vratis nazad u folder kontakti...u svakom slucaju pouceni mojim iskustvom gledajte dobro kako vam je podesna opcija u slucaju "konflikta" kompjutera i mobilnog sa informacijama...moze da bude veoma bolno... :)

vule1001
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od vule1001 »

prebacio sam film na omniu koji sam prethodno konvertovao,i kad sam ga odgledao hteo sam da ga izbrisem ali mi je izbacio error deleting file-problem deleting file

tomas.hokenberi
Moderator
Moderator

vule1001, najverovatnije ti je medija plejer ostao pokrenut u pozadini pa je "lock-ovao" fajl. Ako neka aplikacija koristi neki fajl OS ti nece dati da ga obrises dok se ta aplikacija ne zavrsi. Pokreni task manager i proveri da li ti se medija plejer pomocu kog si gledao film jos uvek vrti i ako je aktivan ubij ga i probaj ponovo da obrises.

Korun
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pon, 28. Sep 2009. 14:10

Post od Korun »

da li vam se desava tj stalno, kad imam neki broj u pozvanim brojevima i hocu da ga upisem u imenik(save to contacts) on ga sacuva u kontaktima ali ne i u imeniku. tek kad obrisem taj broj iz kontakata i iz liste poziva i ponovo ga upisem i kliknem na save to contacts on ga sacuva u imeniku

hammer_ns
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pon, 12. Mar 2007. 22:03

Post od hammer_ns »

Razmisljam da kupim polovnu Omniu pa me interesuje da li postoje kodovi da bi se videlo datum proizvodnje, koliko je tel koriscen kao kod nokije i da li ima neki servisni meni da se proveri da li je ispravan tel...

lazarrr
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Čet, 28. Feb 2008. 17:32
Kontakt:

Post od lazarrr »

posto nisam uspeo da resim problem omnie, da radi samo na 3g mrezi, uzeh da se malo igram..instalirah dxd1/dxd1 i xxhh2...i pokusah wm 6.5.. uspeh, za divno cudo, ce os 5.2.23064 (bulid 23064.5.3.0). veoma prjatno me je iznenadio skin, neko sace, nekoliko izuzetnih tema...i uglavnom ima sve pozicije za touch, osim pisanje sms koje je malo komplikovano..naravno, telefon i dalje radi samo kad je ukljucen 3g, mada ne obracam paznju na to. ko god pogleda tlf odusevljen je...

Korun
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pon, 28. Sep 2009. 14:10

Post od Korun »

jedno pitanje:
zasto nece da mi odradi update vremenske prognoze, a sve je namesteno kako treba, kliknem na up a i dalje stoji da je up odradjen pre 2dana?

odradio je up iz 5-og puta posle 2min

kraza
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Uto, 11. Sep 2007. 00:53

Post od kraza »

imao sam i ja slican problem sa update vremenske prognoze na spb mobilesheld 3.5
preko kog interneta pokusavas sa update-om?

Vladanaselje
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Pon, 13. Jul 2009. 03:46
:: Note 9 Black
:: iPhone 6s

Post od Vladanaselje »

Evo, i ja da se pohvalim jednom omniom :) U pitanju je 8 gb,obicna. Ali meni je ono daleko od obicnog i mislim da cu do ponoci pohvatati gde se sta nalazi i sl :)

Edit:

Evo mene opet.Malo se osecam glupo sto ovo moram da kazem ali ne mogu da shvatim sta mi pise na telefonu na hrvatskom jeziku.
Omnia ima win 6.1 na hrvatskom jeziku,e sad,posto nisam dobio instalacioni cd(odma u ponedeljak idem po njega u prodavnicu) kada sam prebacivao stvari sa racunara na mob,prebacivao sam kao na mass storage device,posto nisam imstalirao softver.I ja sam to onda prekopirao i my doc/my pictires i obrisao iz My storage. Tako da mi memorija nije puna na telefonu,nisam ni 500mb iskoristio a kamo li 8gb.. I cesto mi se pojavljuje ovo:

Memorija za pohranu je kriticno niska.Ako se memorija za pohranu ne poveca,mozda se nece moci pokrenuti drugi programi.Upotrebite pretrazivac datoteka za brisanje datoteka koje vam vise ne trebaju ili ih premestite na karticu za pohranljivanje.

Ja sam to vec uradio,tako sto sam obrisao iz my storage fajlove ali mi on to stalno izbacuje.
Btw,da napomenem,nemam memorijsku karticu,pa ne mogu ni da prebacim na nju nista,a i nema potrebe posto imam slobodno 7104 mb..
Obratio sam i paznju da zatvaram aplikacije u "glavnom izborniku" i imam samo 2 otvorene.. I opet mi to pokazuje po nekad..
Sta da radim? :smutny: :smutny: :(
Samsung i900 8gb; Nokia:C3-00; 2323

Odgovori