loki13, a sta ti mislis druze kada ti odes u gsm prodavnicu, mislim na one koji nisu distributeri, a oni prodaju tebi novu robu?

nemoj da budes naivan al jbg...ponekad bolje kada kupis `refurbished` tel, to mozda jos i nije sa mreze, al bogami, ja sam vec video sva i svasta,..oni koji su iz SU znaju o cemu pricam...
Ne trgujem nisam predprodavac..jbg, faks radi cude, a kada nisa ni budzetu moras nekako malo da zaradis. To u vezi htc-a pitao sam gde bi mogao da prodam za dobre pare taj lifetimer reseter...
IDzO, meni uopste ne zbuni. Meni se tako jednom pokvario 6290, i dali su mi priznanicu + jednu staru 6233 da koristim, i na kraju dobio sam nov 6290 i vratio sam taj 6233, inache na 6290 nije radila usb...sta ce meni fiskalni racun, ja sam sretan da nemoram toliko platiti za taj papir da ne kazem kakav apir bolje da ne raspravljamo o pdv i carine stvari...
Azimuth, druze ti pogledaj na webstranicu speedshop hungary sta oni sve zivo imaju od opreme i ako ti mislis nema sanse da imaju originalne folje: GRESIS i to debelo. Ti misli sto hoces, al jbg, kod nas najzalosniji stvar da ono sto uvonik kaze mi progutame, al jbg, nije to istina...gubo receno, moras da citas izmedju redova. U Srbiju,sve se moze, sve ako imas dobre prijatelje.
Inache, jos samo d adodem, i niko ni slucajno ne pomisli da se svadjam..ja kada kazem da je tel kao nov, bez ijedne tackice, onda je to zaista tako. Jbg, ako nemas ono sto ti najvise treba naucis da cuvas stvari vise od sebe...