Servisiranje - pitajte
Upomoc! Pukao mi je displej na Nokii 2630. Telefon radi, upali se, moze da zove i da prima pozive. Radi normalno ali nista se ne vidi. To sto ne radi nije problem da nemam neke vazne brojeve u telefonu. Kako da dodjem do tih brojeva? Koliko bi kostala popravka displeja? Moram da dodjem do tih brojeva. Hvala unapred na pomoci!!
- hallo
- Mobil poznavalac
- Pridružio se: Sre, 20. Sep 2006. 19:51
- Kontakt:
mitja,najjednostavnije...promeni bateriju pa vidi...ako je POTPUNO isto, moraces do Servisa. Proveri PP.
Pozdrav
Pozdrav
GsmReverseUnion-EvropskaAsocijacijaServisera www.gsmreverse.com
NISAM IZ BEOGRADA!!!!!!!!!
Beli HTC displej
Imam HTC TyTN vec neko vreme. Polovan naravno.
Desava mi se da kad aktiviram ekran, on pobeli. Sve funkcije su prisutne, mogu se javiti i pricati... Posle visestrukog pritiska na off/on taster ekran se vraca u funkciju. Znaci kad hocu da koristim telefon, to je lutrija, hocu li ista videti ili samo lepi beli ekran. Cak je i bio skoro tretiran ( flesovanje itd ) kao sad malo bolje radi ali isto se dogadja. Kazu flet kabel, ali telefon miruje na stolu, nema pomeranja ni sl. medjutim neki put radi neki-ne. Kad izvucem tastaturu i drljam po njoj i telefonu, nema prekida koji upucuju na ostecen flet kabel. Primetim neki put posle duzeg telefoniranja da ekran pobeli...?!
Pomoc !
Desava mi se da kad aktiviram ekran, on pobeli. Sve funkcije su prisutne, mogu se javiti i pricati... Posle visestrukog pritiska na off/on taster ekran se vraca u funkciju. Znaci kad hocu da koristim telefon, to je lutrija, hocu li ista videti ili samo lepi beli ekran. Cak je i bio skoro tretiran ( flesovanje itd ) kao sad malo bolje radi ali isto se dogadja. Kazu flet kabel, ali telefon miruje na stolu, nema pomeranja ni sl. medjutim neki put radi neki-ne. Kad izvucem tastaturu i drljam po njoj i telefonu, nema prekida koji upucuju na ostecen flet kabel. Primetim neki put posle duzeg telefoniranja da ekran pobeli...?!
Pomoc !
- hallo
- Mobil poznavalac
- Kontakt:
stolef, od jutros moze i u Servisima u Srbiji na kdo...vreem cekanja cca 24h cena cca 40e
Pozdrav
Pozdrav
- hallo
- Mobil poznavalac
- Kontakt:
mitja, cca 1800,00 din
Pozdrav
Pozdrav
- Miodrag N73
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Sub, 06. Okt 2007. 23:26
Drugar ima problem sa tasterom za kameru na 6233.Kada ga pritisne nista se ne desava.Odneo je telefon u radnju gde ga je uzeo polovnog pre desetak dana i tamo su konstatovali da je sa ploce odvaljen prekidac koji se aktivira pritiskom na taster za slikanje.Moze li to da se uradi i koliko bi kostala intervencija?
Nokia N95 8gb Black
- hallo
- Mobil poznavalac
- Kontakt:
Miodrag N73, u zavisnosti od faktickog stanja mesta na ploci telefona gde stoji taj prekidac cena varira :
-odvaljen prekidac-moguce zameniti samo prekidac bez drugih radova -cena cca 600,00 din
-odvaljen neki od kontakata na samoj ploci telefona gde prekidac stoji--od cca 1000,00 do cca 2000,00 din
Pozdrav
POJASNJENJE
Kad Vam kazem cenu za neku popravku to je cena u MOM SERVISU...da ne bude zabune.
pozdrav
-odvaljen prekidac-moguce zameniti samo prekidac bez drugih radova -cena cca 600,00 din
-odvaljen neki od kontakata na samoj ploci telefona gde prekidac stoji--od cca 1000,00 do cca 2000,00 din
Pozdrav
POJASNJENJE
Kad Vam kazem cenu za neku popravku to je cena u MOM SERVISU...da ne bude zabune.
pozdrav
- hallo
- Mobil poznavalac
- Kontakt:
Zligor, moze...cena cca 800,00 din
taca, da bih preciznije rekao morao bih telefon fizicki imati u rukama:
-programski iz nekog razloga-promeniti SW cena cca 1000,00 din
-ispusten nekada pa poceo pokazivati simptome...zavisnosti od konkretnog ostecenja unutar tele cena od 800,00 din pa do cca 3000,00 din
Pozdrav
taca, da bih preciznije rekao morao bih telefon fizicki imati u rukama:
-programski iz nekog razloga-promeniti SW cena cca 1000,00 din
-ispusten nekada pa poceo pokazivati simptome...zavisnosti od konkretnog ostecenja unutar tele cena od 800,00 din pa do cca 3000,00 din
Pozdrav
- hallo
- Mobil poznavalac
- Kontakt:
radestil, do HW-a NIJE sigurno
1. pokusajte sa drugom SIM karticim
2. probajte tu Vasu SIM karticu u drugom telefonu
3. posetite Servis gde ce izvrsiti "dublju" radnju u smislu promene kompletnog SW telefona
Pozdrav
1. pokusajte sa drugom SIM karticim
2. probajte tu Vasu SIM karticu u drugom telefonu
3. posetite Servis gde ce izvrsiti "dublju" radnju u smislu promene kompletnog SW telefona
Pozdrav
Proverio sam... nije do SIM kartice
Kada restartujem telefon stigne mi poruka koju sam poslao na karticu koja ja bila u telefonu pre nego sto sam je izvadio i stavio drugu...sto znaci da telefon ipak primi poruku ali ne prijavljuje da je stigla
Recite mi sad posto nisam bas pri parama da li mogu ja da izvrsim promenu SW-a u kucnoj varijanti i sta mi je sve potrebno za to...? Nadam se da to nije toliko komplikovano...
Hvala unapred! 

Kada restartujem telefon stigne mi poruka koju sam poslao na karticu koja ja bila u telefonu pre nego sto sam je izvadio i stavio drugu...sto znaci da telefon ipak primi poruku ali ne prijavljuje da je stigla

- hallo
- Mobil poznavalac
- Kontakt:
radestil, koliko razumedoh, rekoste da ste promenu SW VEC uradili u Home varijanti? Kako god...MOJA preporuka je Servis.
Pozdrav
Pozdrav
Bio sam u servisu danas i lik mi je rekao da je stvar do kartice i da odem u MTS i da im trazim 3G karticu (noviju).
Ukoliko se ne pokaze da je do kartice onda ce mi uraditi upgrade telefona (najnoviju verziju softvera) jer navodno Nokia na sajtu nikad ne daje zadnje verzije i to sto sam ja update-ovo telefon da to nije to
, a on ima najnoviju
Koliko ja mogu da primetim ...uopste nije stvar do kartice jer ona najnormalnije radi u drugom telefonu... Nadam se da bi taj upgrade resio stvar...
... stvarno nisam pametan sta da radim...

Koliko ja mogu da primetim ...uopste nije stvar do kartice jer ona najnormalnije radi u drugom telefonu... Nadam se da bi taj upgrade resio stvar...
... stvarno nisam pametan sta da radim...