Nokia zvanično izbacila "Firmware Updater"
Pravila foruma
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Nokia ● Samsung ● Sony Ericsson ●
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Nokia ● Samsung ● Sony Ericsson ●
- Miodrag N73
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Sub, 06. Okt 2007. 23:26
Neznam,drugar ga dobio u takvom stanju.Kada ga upalim samo se pojavi beli ekran i ne moze se ugasiti dok se ne izvadi baterija.Sale,probao sam sa kombinacijom tastera *,3 i zelena slusalica,ali nista se ne desi sem tog famoznog belog displeja.fxgt napisao:sta se desilo kad se pojavio beli ekran sta ste mu radili?
-
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
- :: HUAWEI P40 Pro +
- :: HUAWEI P40 Pro
Pa jedino onda da nadjes Phoneix program za flesovanje,skines tutorial i probas sa njim,mozda ces uspeti da ga vratis u zivot.
XIAOMI Mi 11 midnight grey
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet
Mogu li na svojoj Nokiji 6234 staviti product code od 6233? 6234 mi je brendirana na vodafone pa bi htio maknut softwer i staviti normalan. Ima li product code za 6234 a da nedobim vodafone softwer u njem? Zadnji softwer za 6234 je v05.60 (14.09.07) ali neznam koji product code da upotrijebim?
U biti neželim vodafone softver nego Nokijin. Dal se to može izvest?
Inače 6234 je brendirana za Vodafone a 6233 je slobodna. U biti dvije verzije istog telefona.
Ali neznam ovo za product code!?
U biti neželim vodafone softver nego Nokijin. Dal se to može izvest?
Inače 6234 je brendirana za Vodafone a 6233 je slobodna. U biti dvije verzije istog telefona.
Ali neznam ovo za product code!?
Imam n79 kupljen kod telekoma i zelim da promenim product code da bih dobio i fm transmitera i da bi mi fon bolje radio. da li mogu sa ovim kodom to da dobijem? N79-1 RM-348 CTR Telenor Serbia WB 0574381 buni me malo ovo telenor jer sam telefon kupio legalno preko telekoma, mts.Ako nije dobar ovaj kod neka mi neko napise koji kod je dobar ili neka mi posalje pm ,takodje me interesuje da li je i dalje u opticaju ova metoda sa 8 strane ovog foruma sa nsu i nss?Hvala svima.
Proces instalice NSU na Windows 7:
Skinite NSU sa officijalnog sajta nokie.
Desni taster na taj fajl, properties, compability i odaberite neku od ranijih verzija Windows-a.
Na primer Windows XP.
Kliknite na OK i instalacija moze da pocne
Skinite NSU sa officijalnog sajta nokie.
Desni taster na taj fajl, properties, compability i odaberite neku od ranijih verzija Windows-a.
Na primer Windows XP.
Kliknite na OK i instalacija moze da pocne

iPad 3G + Samsung Galaxy Tab 10.1 9 + iPhone 4 32gb White + HTC Evo 3D
- Miškoni
- Administrator
- Pridružio se: Pet, 30. Jul 2004. 07:08
- :: Samsung S7
- :: Huawei Y6
vlajko69, evo kodova:
Balkans Blue: 0559395
Balkans Red: 0559299
Balkans Black: 0573762
Balkans Blue: 0559395
Balkans Red: 0559299
Balkans Black: 0573762
● PRAVILA FORUMA ●
mazzy,mislim da ni servis nece moci da ti pomogne,svi noviji modeli a pogotovo noviji sw imaju zastitu koja im onemogucuje downgrade istog...Ti se raspitaj kod dobrog servisera,mozda je N96 jedan od modela koji se mogu downgrade-ovati u sta sumnjam...
Ih pa da moze da se downgraduje sw na N97,svi korisnici tog modela bi bili presretni...
Ih pa da moze da se downgraduje sw na N97,svi korisnici tog modela bi bili presretni...

Samsung S8,Sennheiser CX300 II
Imam par pitanja u vezi updatea, a posedujem Nokiu N95 8 Gb, made in South Korea:
1. Podaci o mojoj verziji OS-a su sledeci: v 20.2.005; 30-04-08; RM-421; nokia n95 (a6.02). Da li ce biti problem sa updateom posto mi je telefon izgleda iz Kanade (u pitanju je Rogers operater) posto vidim da je ovde na 8. stranici napisan product code N95 8GB RM-320: 0550379? Znaci, meni je RM-421 u telefonu, a ovde stoji product code za RM-320.
2. Na sajtu http://www.b-phreaks.co.uk/index.php?main_page=page_2 stoji verzija Nemesis Service Suite Beta 1.0.38.15 za Nemesis Service Suite (NSS). U nazivu fajla pise beta. Da li da potrazim neku stable varijantu ili mogu ovu njihovu poslednju betu da koristim?
3. Ako mi se kojim slucajem ne dopadne kako radi telefon sa updateovanim softverom, da li mogu da ga nekako vratim u stanje sa prethodnim, odnosno, sadasnjom verzijom softvera? Da li to mogu sam da uradim ili samo u servisu i da li se pri tom telefon moze ostetiti?
Unapred hvala
1. Podaci o mojoj verziji OS-a su sledeci: v 20.2.005; 30-04-08; RM-421; nokia n95 (a6.02). Da li ce biti problem sa updateom posto mi je telefon izgleda iz Kanade (u pitanju je Rogers operater) posto vidim da je ovde na 8. stranici napisan product code N95 8GB RM-320: 0550379? Znaci, meni je RM-421 u telefonu, a ovde stoji product code za RM-320.
2. Na sajtu http://www.b-phreaks.co.uk/index.php?main_page=page_2 stoji verzija Nemesis Service Suite Beta 1.0.38.15 za Nemesis Service Suite (NSS). U nazivu fajla pise beta. Da li da potrazim neku stable varijantu ili mogu ovu njihovu poslednju betu da koristim?
3. Ako mi se kojim slucajem ne dopadne kako radi telefon sa updateovanim softverom, da li mogu da ga nekako vratim u stanje sa prethodnim, odnosno, sadasnjom verzijom softvera? Da li to mogu sam da uradim ili samo u servisu i da li se pri tom telefon moze ostetiti?
Unapred hvala

Somebody, ne bih ti savetovao da upotrebis product code za RM-320 jer ces verovatno tako ubiti telefon pa ti servis ne gine.Product code-ovi koji odgovaraju tvom telefonu,koje sam nasao na netu su: 0563007 i 0558696.Ne znam koje jezike ces dobiti ukoliko upotrebis ove product code-ove,pretpostavljam da ces u svakom slucaju imati Engleski kao jedan od mogucih izbora.Svejedno je koju ces verziju NSS upotrebiti,NSS(u ovom slucaju) ti sluzi samo za promenu product code-a i nista vise.Mozda je i moguce da downgradeujes sw u kucnoj radinosti(novije verzije sw imaju zastitu pa se ne mogu downgradeovati),ali mislim da se u servisu to moze srediti.
Samsung S8,Sennheiser CX300 II