Servisiranje - pitajte
Samo sto sam stavio novi ekran na w595, nesto drugo se pokvarilo. Naime kada ga stavim na punjenje, samo trepce u gornjem desnom uglu ona baterija, cas ima groma cas nema, posle odredjenog vremena, pise greska pri punjenju. Znam da nije do softvera, vec do porta na kom se puni telefon. Telefon je pod garancijom, da li bi popravka(zamena) kostala i koliko?
- hallo
- Mobil poznavalac
- Pridružio se: Sre, 20. Sep 2006. 19:51
- Kontakt:
radestil, ja znam da je tesko razaznati Servis od "Servisa"..proverite PP pa pronadjite Servis najblizi Vama sa linka...dobicete SIGURNU dijagnozu.
Pozdrav
@kovac
Ne razumem...tel je pod garancijom? Ako jeste, resice ga Uvoznik...na neki nacin...ako hocete brze posetite neki od Servisa. Proverite PP.
Pozdrav
Pozdrav
@kovac
Ne razumem...tel je pod garancijom? Ako jeste, resice ga Uvoznik...na neki nacin...ako hocete brze posetite neki od Servisa. Proverite PP.
Pozdrav
GsmReverseUnion-EvropskaAsocijacijaServisera www.gsmreverse.com
NISAM IZ BEOGRADA!!!!!!!!!
Imam jedno pitanje,vezano za k800 kada naprimer nesto slikam,cini mise da je slika malo mutija,nego pre,kupio sa ga pre 3 godine,zamenio cameradriver,ocistio kameru sa krpicom sve nista ne pomaze,cak sam ga i flesovao,i nista se ne desava sve isto,jel znate sta je u pitanju???

SE c905,HTC smart,Motorola ROKR e1
- hallo
- Mobil poznavalac
- Kontakt:
drift, jedino sto niste promenili je kamera? Cini mi se da je bas ona uzrocnik problema
Pozdrav
Pozdrav
- hallo
- Mobil poznavalac
- Kontakt:
Nikola031, SAMO dugme za pojacavanje zvuka ne radi? Teskao ali moguce da je tako....taster i zamena cca 600,00 din
Pozdrav
Pozdrav
da pitam u pitanu je telefon marke LG KE-990 fokusao sam flesovati preko USB sa lgmdp programom kako bih ubacio verziu softwera V 10 C i u toku flesovanja za moju srecu nestade struja i sve ode u propast, sad kad upalim telefon displej samo svetli i je beo kao kod nestanka slike na tv, pokusao sam opet da uradim nesto ali kad selektujem port u LGMDP ne prepoznaje telefon, postoji li neki nacin ozivljavanja telefona i kako , hvala
- hallo
- Mobil poznavalac
- Kontakt:
Nikola031, proveri kod ovlastenog uvoznika (AlphaCopy i Mobis) cca 10000,00 dinara.
Jaksa, ima kamera AKO je to bas to problem..cena cca 2000,00 din
Pozdrav
Jaksa, ima kamera AKO je to bas to problem..cena cca 2000,00 din
Pozdrav
hallo, posto ste mi vec pomogli evo imam jos jedno pitanje.
dakle samsung e250 kupio na brzaka polovan telefon bilo je hitno i nisam proveravao da li je kodiran a prodavac precutao i kada sam ubacio drugu karticu on blokirao naravno. sada je beskoristan. koliko kosta dekodiranje i ako moze neka preporuka na pp. tj da li vredi to uopste raditi. ili ako postoji neki postupak sam to da uradim ...
dakle samsung e250 kupio na brzaka polovan telefon bilo je hitno i nisam proveravao da li je kodiran a prodavac precutao i kada sam ubacio drugu karticu on blokirao naravno. sada je beskoristan. koliko kosta dekodiranje i ako moze neka preporuka na pp. tj da li vredi to uopste raditi. ili ako postoji neki postupak sam to da uradim ...
- hallo
- Mobil poznavalac
- Kontakt:
boytronic, naravno da moze, proverite PP pa na linku potrazite Servis najblizi Vama.
kostadin, nije komplikovano niti zahtevno previse, bar ne za mene....za DZ CINI mi se da se na net-u nesto pominjalo, ali posto mene to ne zanima (kupio sam davno alat jer se Profesionalno bavim Servisom) ne bih znao dati Vam tacna uputstva gde sta i kako. Ako se odlucite za Servis proverite PP.
Pozdrav
kostadin, nije komplikovano niti zahtevno previse, bar ne za mene....za DZ CINI mi se da se na net-u nesto pominjalo, ali posto mene to ne zanima (kupio sam davno alat jer se Profesionalno bavim Servisom) ne bih znao dati Vam tacna uputstva gde sta i kako. Ako se odlucite za Servis proverite PP.
Pozdrav
- hallo
- Mobil poznavalac
- Kontakt:
antec, generalno 2 moguca razloga
-programski-izvrsiti zamenu kompletnog SW-a telefona (fleshovanje) cca 1000,00 din
-fizicki-zameniti BT Modul cca 2000,00 din
Pozdrav
-programski-izvrsiti zamenu kompletnog SW-a telefona (fleshovanje) cca 1000,00 din
-fizicki-zameniti BT Modul cca 2000,00 din
Pozdrav
-
- Povremeni posetilac
- Pridružio se: Sre, 10. Jun 2009. 03:39
- hallo
- Mobil poznavalac
- Kontakt:
antec, cca 4500,00 din zamenjen
svemirac50, kako "crkal"? Voleo bih licno pogledati...
Pozdrav
svemirac50, kako "crkal"? Voleo bih licno pogledati...
Pozdrav
- markosvaba
- Mobil fan
- Pridružio se: Uto, 26. Jun 2007. 18:33
Gde mogu da kupim malo dugmence na poklopcu za pateriju sto se stiska kada se vadi poklopac za bateriju. http://img.gsmarena.com/vv/pics/nokia/nokia-n82-04.jpg
Ovo malo crno dole
i gde mogu kupiti poklopac za memorisku karticu posto sam ga izcupao ?
http://www.made-in-china.com/image/2f0j ... e-N82-.jpg
Sredjnja slika
U pitanju je nokia n82
Ili ako neko od vas ima neku staru maskicu pa da mi proda ta dva dela
Ovo malo crno dole

i gde mogu kupiti poklopac za memorisku karticu posto sam ga izcupao ?
http://www.made-in-china.com/image/2f0j ... e-N82-.jpg
Sredjnja slika
U pitanju je nokia n82
Ili ako neko od vas ima neku staru maskicu pa da mi proda ta dva dela