Dakle, kako i sama tema kaže - za koji bi se odlučil i zašto? Uzmimo za pretpostavku da je cijena ista, i da u tarifi imate 2gb prometa u cijeni.
Bilo bi dobro ako bi neki ponosni vlasnik jednog od ovih telefona istaknuo loše strane... ionako vlasnici pišu samo o dobrim stvarima..
iphone 32gb 3gs vs. htc hero vs. htc touch HD
- loki13
- Expert
- Pridružio se: Pet, 01. Dec 2006. 12:22
- :: Htc Desire 500 dual
- :: Nokia E71
pmzg10, pa svaki je svojstven na neki nacin,a izbor je veoma tezak jer se pre svega bira izmedju 3 operativna sistema...
Moj glas i prvo mesto idu za iphone jer je njegov ts najbolji od svih...
drugo mesto bih prepustio hd-u,zbog wm os (dosta je upotrebljiviji nego android)
3. hero.... (sve je vec receno)
Moj glas i prvo mesto idu za iphone jer je njegov ts najbolji od svih...
drugo mesto bih prepustio hd-u,zbog wm os (dosta je upotrebljiviji nego android)
3. hero.... (sve je vec receno)
D500&E71
- LittlePrince
- Mobil manijak
- Pridružio se: Ned, 28. Okt 2007. 04:32
- :: Xiaomi Redmi Note 5
- Kontakt:
- kapoerista90
- Expert
- Pridružio se: Sre, 24. Okt 2007. 05:49
imaju i u jednoj opciji i taj samsung, al sam se nekako zasitio Symbiana...
u principu je ovako - Iphone dobivam za 200EUR, a ove ostale za 300EUR. s tim da je mjesečna pretplata za iphone više nego za ostale, ali moj mjesečni trošak je točno toliko koliko mi je propisano za iphone (300kn što je oko 40EUR - 300min prema svim mrežama, 300 poruka, 2GB prometa)...
Nekako sam najbliži Iphonu...
iako, možda pričekam mjesec dana pa u prodaju dođe i novi HTC HD2... on mi izgleda da bi mogao bit čudo...
u principu je ovako - Iphone dobivam za 200EUR, a ove ostale za 300EUR. s tim da je mjesečna pretplata za iphone više nego za ostale, ali moj mjesečni trošak je točno toliko koliko mi je propisano za iphone (300kn što je oko 40EUR - 300min prema svim mrežama, 300 poruka, 2GB prometa)...
Nekako sam najbliži Iphonu...
iako, možda pričekam mjesec dana pa u prodaju dođe i novi HTC HD2... on mi izgleda da bi mogao bit čudo...