LG KM Arena
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Firefox OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Firefox OS ●
LG KM Arena
gde se moze naci ps suite za ovaj telefon.Probao sam googlati ali nema nigde download.Inace tel je prelep,malo manji od omnie,ali mnogo bolji ekran.
Samo ga povezes sa kompom preko USB kabla, on ga detektuje i ponudi ti neku instalaciju, kao kada ubacis nov flesh...
meni je bar tako islo...
Inace ja sam citao nesto o navigacionom softveru, ali me smorilo i nisam ni pokusao...
traba da se sedne da se prelistaju forumi, ali ja nikada nemam vremena...
inace "usija" li se tebi posle duzeg razgovora?
meni je bar tako islo...
Inace ja sam citao nesto o navigacionom softveru, ali me smorilo i nisam ni pokusao...
traba da se sedne da se prelistaju forumi, ali ja nikada nemam vremena...
inace "usija" li se tebi posle duzeg razgovora?
pa imao sam ranije lg ku990... ovaj je naravno mnogo bolji...
kucanje poruke u "horizontali" je lako... iako sam u pocetku odbijao i da probam...
rotacija je solidna... ekran je stvarno super... kao i ceo fon. i prilicno je imun na ogrebotine.
kamera, kao kamera i nije nesto extra, ali su slike ipak dobre. ne znam sta te jos zanima?
kucanje poruke u "horizontali" je lako... iako sam u pocetku odbijao i da probam...
rotacija je solidna... ekran je stvarno super... kao i ceo fon. i prilicno je imun na ogrebotine.
kamera, kao kamera i nije nesto extra, ali su slike ipak dobre. ne znam sta te jos zanima?
Nego.....cudno mi da nema ljudi da polemisu oko ovog modela
Zar ga skoro niko nema? Znam da je na zapadu dosta popularan pa mi malo cudno,inace ozbiljno se razmisljam da ga kupim u skorije vrijeme....
sasa111, mozda i najvaznije pitanje: Kakav je zvuk na sluskama? Jel ga koristis kao player i jesi li zadovoljan zvukom/muzikom? Dobio je dobre ocjene na audio testu (kao ipod touch ako se ne varam) ali kazu da mu fali bass-a pa reko da pitam.... A primjetio sam da u paketu dolaze in-ear slusalice sto bi trebalo da bude OK?

sasa111, mozda i najvaznije pitanje: Kakav je zvuk na sluskama? Jel ga koristis kao player i jesi li zadovoljan zvukom/muzikom? Dobio je dobre ocjene na audio testu (kao ipod touch ako se ne varam) ali kazu da mu fali bass-a pa reko da pitam.... A primjetio sam da u paketu dolaze in-ear slusalice sto bi trebalo da bude OK?
.
Muzika je stvarno fenomenalna!!! Mada mozda bi zvuk mogao biti malo jaci... jer ja ga slusam na max i to jeste bas jako, ali bolje bih se osecao da postoji bar jos 2-3 stepena jacine, ali to je sasvim individualna stvar.
Ima dosta opcija, a taj "Dolby mobile" mi nesto ne poboljsa kvalitet...
ali opet kako ko voli.
i jos jedno me nervira, ili ja nisam nasao nacin kako to da uradim, je slaganje pesama u listi...
postoji opcija da ih sortira samo po datumu addovanja i abecedi.
A to sto se ne prica o ovom super fonu je i meni je cudno...
ali ipak mislim da se na ovim prostorima josuvek ipak ceni samo Nokia pa iako je neki model 5 puta gluplji od ovog, kazu "ipak je to NOKIA"
Ima dosta opcija, a taj "Dolby mobile" mi nesto ne poboljsa kvalitet...
ali opet kako ko voli.
i jos jedno me nervira, ili ja nisam nasao nacin kako to da uradim, je slaganje pesama u listi...
postoji opcija da ih sortira samo po datumu addovanja i abecedi.
A to sto se ne prica o ovom super fonu je i meni je cudno...
ali ipak mislim da se na ovim prostorima josuvek ipak ceni samo Nokia pa iako je neki model 5 puta gluplji od ovog, kazu "ipak je to NOKIA"

Da znas da si me zainteresovao sa informacijom da se playlist-a ne moze napraviti.Ovako,sunjo sam,googlo,i jedino sto sam nasao je ovo:
Open the music player and touch the drop down selector at the top of the screen (defaults to “All Tracks”) and your playlist is listed under the drop down options.
E sad,posto nemam tel. na tebi je da probas,mada cisto sumljam.... A sto se tice jacine zvuka,ja NIKAD nisam koristio fabricke slusalice,pa ne bih ni ubuduce
Mislim da jacina zvuka zavisi i od toga naravno.
EDIT:
Cek,ti si napisao da ne moze da se namjesti slaganje pesama u listi? Ja sam shvatio da ne moze da se napravi playlista uopste...hahahah ako sam lose shvatio sorry
Open the music player and touch the drop down selector at the top of the screen (defaults to “All Tracks”) and your playlist is listed under the drop down options.
E sad,posto nemam tel. na tebi je da probas,mada cisto sumljam.... A sto se tice jacine zvuka,ja NIKAD nisam koristio fabricke slusalice,pa ne bih ni ubuduce

EDIT:
Cek,ti si napisao da ne moze da se namjesti slaganje pesama u listi? Ja sam shvatio da ne moze da se napravi playlista uopste...hahahah ako sam lose shvatio sorry

.
-
- Novajlija
- Pridružio se: Čet, 02. Apr 2009. 23:59
- mastagrunt
- Povremeni posetilac
- Pridružio se: Čet, 15. Okt 2009. 23:14
- mastagrunt
- Povremeni posetilac
- Pridružio se: Čet, 15. Okt 2009. 23:14