Nokia N97
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Evo citiram svoj post,to stvarno ne volim da radim ali cisto da se zna,koji je napisan 11.10.2009.,u podforumu "Tutorial: Firmware hack na s60 3rd i UIQv3 telefonima" :
"OBAVESTENJE!!!
Kako trenutno stoje stvari postoji velika(doduse nezvanicna)verovatnoca da ce svi buduci softwer-i koji nam dolaze iz Nokia-ine 'kuhinje' biti UNHACKABLE!!!! Naisao sam na vest da je novi sw za N86 'zasticen' i da ga nije moguce hack-nuti trenutnim poznatim metodama...
Vodite racuna,ukoliko vam hack nesto znaci pogledajte da li je vas sw moguce hack-ovati,ako to nije moguce moj savet ja da pricekate neko vreme sa update-om... "
Ovome bi dodao jos da,uglavnom to svi znate,korisnici koji imaju hackovan sw mogu odraditi update i da ce im hack ostati sve dok ne odrade hard reset....
"OBAVESTENJE!!!
Kako trenutno stoje stvari postoji velika(doduse nezvanicna)verovatnoca da ce svi buduci softwer-i koji nam dolaze iz Nokia-ine 'kuhinje' biti UNHACKABLE!!!! Naisao sam na vest da je novi sw za N86 'zasticen' i da ga nije moguce hack-nuti trenutnim poznatim metodama...
Vodite racuna,ukoliko vam hack nesto znaci pogledajte da li je vas sw moguce hack-ovati,ako to nije moguce moj savet ja da pricekate neko vreme sa update-om... "
Ovome bi dodao jos da,uglavnom to svi znate,korisnici koji imaju hackovan sw mogu odraditi update i da ce im hack ostati sve dok ne odrade hard reset....
Samsung S8,Sennheiser CX300 II
- Ninolina
- Moderator
- Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
- :: Galaxy Note 9 White
- :: Galaxy Watch Active2
Pa evo kratkog review-a, mada sam tek nekoliko minuta koristila novi firmware. Sad čekam da se prebace podaci na E: jer sam sve formatirala, htela sam da novi firmware instaliram na potpuno čist telefon. Znala sam za ovu nemogućnost hackovanja v20 pa sam to uradila pre update-a.. Tel zaista brže radi. Zadovoljna sam sa kinetičkim skrolovanjem, koliko sam primetila ova verzija i za srpski kod i dalje nema FM TRANSMITER, što će nekima ovde nedostajati.
ono što ne radi dobro, a stigla sam da isprobam, jeste kinetičko skrolovanje u aplikaciji OVI STORE, što i nije tako strašno s obzirom da njihove usluge slabo koristim, mada, možda će i to popraviti nekom novom verzijom same aplikacije. Toliko za sada. Kad instaliram sve neophodne aplikacije značu koliko stvarno brže radi tel. Do tada.. 

*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***
Meni tel sada bas lepo radi, nisam nista brisao svve je staro 
Primetio sam da su promenili text kod javljanja i znao je nekad da mi zabaguje pa moram da koristim taster sa strane medjutim sada nema toga. Sada pise "Swipe to answer"
Takodje su promenili ikonice u imeniku.

Primetio sam da su promenili text kod javljanja i znao je nekad da mi zabaguje pa moram da koristim taster sa strane medjutim sada nema toga. Sada pise "Swipe to answer"
Takodje su promenili ikonice u imeniku.
iPad 3G + Samsung Galaxy Tab 10.1 9 + iPhone 4 32gb White + HTC Evo 3D
Evo `vako...
I ja sam pazario moju N97
Boja crna sa full-om
Sad mi recite, tel je proizveden 04-08-09. Jesu li do tada isparvljeni nedostatci sa kemrom? Mislim na grebanje sociva?
strah me je da otvaram poklopac od kamere -_-
I uopste, na koje greske mogu da naidjem na mom modelu?
SW je v 12.0.024
Hvala svima na pomoci, bice slike uskoro
I ja sam pazario moju N97

Boja crna sa full-om

Sad mi recite, tel je proizveden 04-08-09. Jesu li do tada isparvljeni nedostatci sa kemrom? Mislim na grebanje sociva?
strah me je da otvaram poklopac od kamere -_-
I uopste, na koje greske mogu da naidjem na mom modelu?
SW je v 12.0.024
Hvala svima na pomoci, bice slike uskoro
Primarno:Nokia N97 black, full + 8GB
8910, 8850, 8210, 8310 i 7710
8910, 8850, 8210, 8310 i 7710
ako mi telefon nije hackovan i uradim update na 2.0, kada vec ne moze da se hackuje, da li mogu da instaliram programe tako sto cu svaki prethodno da potpisem. i ako mogu sta u svari gubim sto nemam hack?
hvala Mirko BGD
hvala Mirko BGD
Poslednja izmena od milkobgd u Čet, 29. Okt 2009. 10:50, izmenjeno 1 put ukupno.
- Mirko BGD
- Mobil manijak
- Pridružio se: Uto, 01. Jun 2004. 21:46
- :: samsung s8 plus
- Kontakt:
milkobgd, naravno da programe mozes da instaliras kada ih potpises [upravo tako sam ja nabacio gomilu programa juche] jedino sto gubis je mogucnost samog modovanja, npr ne mozes da ubacujes neke fensi efekte, menjas start up ekran itd
ako te sve ovo ne zanima [kao ni mene] onda ti hack nije ne ophodan i sve app mozes normalno da sertifikujes i instaliras ih
ako te sve ovo ne zanima [kao ni mene] onda ti hack nije ne ophodan i sve app mozes normalno da sertifikujes i instaliras ih

Za sve one kojima krcka poklopac na bateriji pogledajte ovo:
http://www.nokiausers.net/forum/nokia-n ... conds.html
Ja sam probao i ne krcka mi više
Dakle problem je u držačima baterije....
http://www.nokiausers.net/forum/nokia-n ... conds.html
Ja sam probao i ne krcka mi više

-
- Slučajni prolaznik
- Pridružio se: Čet, 29. Okt 2009. 12:49
- Ninolina
- Moderator
- Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
- :: Galaxy Note 9 White
- :: Galaxy Watch Active2
E pa da vam se pohvalim... Ni moj N97 više nije hackovan...
ja sam sve odradila kako treba i pre update-a ga hackovala, i ostao mi je hack i na V20, ali se telefon stalno nešto gubio i nije hteo da se uključi nakon gašenja, već tek nakon vađenja baterije... Onda sam ga resetovala i sad sve savršeno radi... Nije više hackovan, ali to mi je baš pravilo problem i telefon nije radio kako treba.. Sada sve potpisujem i tada instaliram, što jeste dodatno zezanje, ali telefon savršeno dobro radi, i to mi je najbitnije... Čak se ni zbog hacka ne bih vratila na staru verziju firmwarea... Tako da, moja preporuka je, nemoj da ga ne hackujete pre update-a... ali ga obavezno nakon update-a resetujte ponovo... Telefon će tada imati čistu osnovu i radiće sve što je i predviđeno sa novim firmware-om...
Sigurna sam da će izumeti i hack za ovu verziju, pa ćemo se tada igrati ponovo sa sistemom, onoliko koliko je moguće... Do tada, ja sam zadovoljna i ovako, jer sve stvarno dobro funkcioniše...

Sigurna sam da će izumeti i hack za ovu verziju, pa ćemo se tada igrati ponovo sa sistemom, onoliko koliko je moguće... Do tada, ja sam zadovoljna i ovako, jer sve stvarno dobro funkcioniše...

*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***
-
- Slučajni prolaznik
- kljun
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 26. Jul 2007. 20:56
- Kontakt:
neletamtam, onda najbolje da ga odneses u servis, kazes o cemu se radi, ili da ti oni odrade update, ili ako nece ni tako, da daju drugi telefon.
Nokia N82 + 8GB + Altec Lansing Headphones, SE K810i L.F.C. - Y.N.W.A. moj album
-
- Slučajni prolaznik
-
- Slučajni prolaznik
probaj i ovo ,kabl za telefon ubodi pozadi direktno na plocu ne u one napred usbove i ugasi antivirus, ako ni to ne pomogne onda ne znam. ja tako radim, imao sam isti problem i negde na netu sam procitao da tako treba. ovo za kabl sam zaboravio prosli put a ako ti hack nije toliko bitan probaj sa phoenixom izgleda da je bolja fora (temeljnija)