Sta je bolje Samsung Innov8 ili Nokia N96?
Sta je bolje Samsung Innov8 ili Nokia N96?
Koji je po vama bolji telefon Samsung Innov8 ili Nokia N96 i zasto ?
Molim za pomoc jer se razmisljam da Innov8 zamenim za N96. Svski savet je dobrodosao, pa zato pisite.
Molim za pomoc jer se razmisljam da Innov8 zamenim za N96. Svski savet je dobrodosao, pa zato pisite.
Ovoj temi je,uz nesto izmenjeni naslov,mesto ovde viewforum.php?f=17
A moje misljenje je da ne menjas ni po koju cenu...
A moje misljenje je da ne menjas ni po koju cenu...

Samsung S8,Sennheiser CX300 II
-
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
- :: HUAWEI P40 Pro +
- :: HUAWEI P40 Pro
Kazu za N96 da ima ochajan slide,ja sam imao N95 i ako je kao na njemu,najezim se pri samoj pomisli
.Moj savet ti je da ne menjas.

XIAOMI Mi 11 midnight grey
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet
- VeNoM
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Čet, 06. Jul 2006. 20:36
- :: Sony Xperia Z5P
- :: Sony Xperia Z
mislim da slajd nije toliki problem koliko prašina koja ulazi ispod ekrana...kako nadje svoj put meni nije jasno
to sam video na dva komada i ljudi se žale mada oni su uzeli taj mob ojoš odavno pa je možda to otklonjeno...inače meni slajd još uvek šljaka kao prvog dana na n95.

to sam video na dva komada i ljudi se žale mada oni su uzeli taj mob ojoš odavno pa je možda to otklonjeno...inače meni slajd još uvek šljaka kao prvog dana na n95.
Nokia:2X7110,7650,2X3310,N95-8GB,X6!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!
-
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
- :: HUAWEI P40 Pro +
- :: HUAWEI P40 Pro
Mozda je ova N95 sto sam imao bila izdrndana pre nego sto sam je uzeo.Gledao sam review N96 na youtube i telefon i slide mehanizam zalosno izgledaju.
XIAOMI Mi 11 midnight grey
Zamenio bi ga samo zbog boljeg softvera koji ima nokia,
a sto se tice baterije meni drzi 4-5 dana uz odredjene prepravke.
I drugi razlog je: moj mob je star godinu dana a N96 je stara 2 meseca i dobijam doplatu od 40e.
A mislim da bi sto se tice baterije isto ucinio i sa N96 p bi drzala vise.
ako grasim recite ?
I drugi razlog je: moj mob je star godinu dana a N96 je stara 2 meseca i dobijam doplatu od 40e.
A mislim da bi sto se tice baterije isto ucinio i sa N96 p bi drzala vise.
ako grasim recite ?
Mozes li mi objasniti na sta si tacno mislio?!stmnis napisao:Zamenio bi ga samo zbog boljeg softvera koji ima nokia,
Kapiram da je 96-ica koju hoces da uzmes 'mladja',ali ja i dalje stojim pri tom da ne menjas...Sad ako ti je do doplate od 40 evrica to onda menja stvari...
Samsung S8,Sennheiser CX300 II
Mislim da Nokia u odnosu na Samsung ima bolji softver i bolju podrsku. A inace nije mi do para-samo do kvaliteta telefona jer ga dosta koristim zbog posla, a sto sam primetio Innov8 ima samo prednju masku od metala+poklopac baterije. Ali je to dosta aljkavo odradjeno jer se brzo oguli prednja maska a druga ne moze da se nadje-bar kod nas. A oljusten telefon ne bi da nosim. 

- kapoerista90
- Expert
- Pridružio se: Sre, 24. Okt 2007. 05:49
- tomas.hokenberi
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 03. Sep 2007. 18:02
- :: Samsung GalaxyNote20
stmnis, softver na N96 i na Innov je prakticno isti tako da to da "Nokia ima bolji softver" apsolutno ne stoji.
Pravila otvaranja tema i davanja odgovora
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB
Drzao sam malpore N96 u ruci i mogu vam reci da su sve dilem nestale.
Ono vise lici na kineza nego na nokiu, razocarao sam se definitivno.
Po pitanju kvalitea izrade je nula za Innov8, njega izgleda prodaje sami ime i nista vise. Ipak je Innov8 tata i pojeo je N96 definitivno na svakom polju. A ustrucavam se da kazem da je i ako nema tuch screan i qwerty bolji i od N97. Ocigledno da NOKIA pada sa vrha i to strmoglavo jer nista novo nisu izbacili jos od N95 sve osalo je sminka i vec vidjeno.
Ono vise lici na kineza nego na nokiu, razocarao sam se definitivno.
Po pitanju kvalitea izrade je nula za Innov8, njega izgleda prodaje sami ime i nista vise. Ipak je Innov8 tata i pojeo je N96 definitivno na svakom polju. A ustrucavam se da kazem da je i ako nema tuch screan i qwerty bolji i od N97. Ocigledno da NOKIA pada sa vrha i to strmoglavo jer nista novo nisu izbacili jos od N95 sve osalo je sminka i vec vidjeno.
- kapoerista90
- Expert
- Pridružio se: Sre, 24. Okt 2007. 05:49
Ima li ovde u opste neko ko moze da se pohvali da mu baterija drzi 2-3 dana na N96 ?
Jer po ovim komentarima ispada da je totalni krs od telefona.
Posteno moja jedina zamerka na Innov8 je to sto mu se prednja maska veoma brzo oguli a druga se tesko (citaj nikako) nalazi. Pa se zbog toga i tesko prodaje ko polovan kad za to dodje vreme. A ni plastika na displeju ne zaostaje za maskom...
Jer po ovim komentarima ispada da je totalni krs od telefona.
Posteno moja jedina zamerka na Innov8 je to sto mu se prednja maska veoma brzo oguli a druga se tesko (citaj nikako) nalazi. Pa se zbog toga i tesko prodaje ko polovan kad za to dodje vreme. A ni plastika na displeju ne zaostaje za maskom...

- Wicker Man
- Expert
- Pridružio se: Sub, 06. Jan 2007. 14:53
- :: HTC Desire
- :: Sony Ericsson K800