Ovaj put je sivi a ne crni...
Koji telefon imate?
- yamaha-tzr50
- Redovni učesnik

- Pridružio se: Ned, 09. Apr 2006. 07:09
- Dream Weaver
- Mobil manijak

- Pridružio se: Sre, 10. Nov 2004. 02:45
- :: Xiaomi Mi Max 2
Kupio sam HTC Magic. E61 ide u penziju na neko vrijeme. Za početak sam prezadovoljan telefonom: prelijepog dizajna, touchscreen savršeno reaguje, mogu čak reći bolje nego na iPhoneu. Dobio sam i 8GB microSD, tako da je sad punim muzikom. Više detalja kasnije - zasad mogu samo reći da me Android oduševljava!
Pozdrav!
Pozdrav!
iPhone 4 16GB Black & N91 8GB facelifted to Silver.
Perfected by Sennheiser PX-200 White and Sennheiser HD-205 Black!
- LittlePrince
- Mobil manijak

- Pridružio se: Ned, 28. Okt 2007. 04:32
- :: Xiaomi Redmi Note 5
- Kontakt:
Ljudi, hvala na lijepim željama, stvarno se osjećam
.
Sad odgovori: platio sam ga 250€, dobio 8GB karticu uz njega (oh, yeah!), full pack, garancija u Njemačkoj. Nije preko operatera, naručio sam s njemačkog eBaya. Telefon jeste brendiran na Vodafone ("with Google"), ali je softver čist i nije zaključan na mrežu.cale, zasad je ovo prva liga, vidjećemo! Utiske imate u temi "HTC Magic" u podforumu "Android OS". Sva pitanja molim tamo!
Pozdrav!
Sad odgovori: platio sam ga 250€, dobio 8GB karticu uz njega (oh, yeah!), full pack, garancija u Njemačkoj. Nije preko operatera, naručio sam s njemačkog eBaya. Telefon jeste brendiran na Vodafone ("with Google"), ali je softver čist i nije zaključan na mrežu.cale, zasad je ovo prva liga, vidjećemo! Utiske imate u temi "HTC Magic" u podforumu "Android OS". Sva pitanja molim tamo!
Pozdrav!
iPhone 4 16GB Black & N91 8GB facelifted to Silver.