GPS navigacija
skoro sam presao na n97 i sada imam jedan problemcic sa garminom.
kako da obelezim cilj (destinaciju) ako ne znam adresu. tj na n82, na mapi, skrolujem do mesta gde hocu da me garmin navodi i kad pritisnem navigator (dzojstik, kursor kako li se vec zove) on me pita da li da me navodi do tog mesta, e to mi treba na n97, kako?
hvala
kako da obelezim cilj (destinaciju) ako ne znam adresu. tj na n82, na mapi, skrolujem do mesta gde hocu da me garmin navodi i kad pritisnem navigator (dzojstik, kursor kako li se vec zove) on me pita da li da me navodi do tog mesta, e to mi treba na n97, kako?
hvala
- Cooomi
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 23. Jul 2008. 16:28
- :: iPhone 13 mini
toda81 evo odgovora od mene za mape...
Kada sam skinuo Scg route 2.1 pomislio sam da je to jos veci gubitak za Garmin od 2.0 verzije. Kocila je, usporena bila...
Malo kasnije mapa mi je postala znatno brza...(nemam pojma kako..) i otkrio sam da su ubacili mnoge brojeve ulica u Novom Sadu koji pre nisu bili... Mapa je po meni solidna iako je sporija od 1.9 ja je necu menjati sa istom... pozz od mene
Kada sam skinuo Scg route 2.1 pomislio sam da je to jos veci gubitak za Garmin od 2.0 verzije. Kocila je, usporena bila...
Malo kasnije mapa mi je postala znatno brza...(nemam pojma kako..) i otkrio sam da su ubacili mnoge brojeve ulica u Novom Sadu koji pre nisu bili... Mapa je po meni solidna iako je sporija od 1.9 ja je necu menjati sa istom... pozz od mene
- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
saxyu, posto koristis WM aparat, moja topla preporuka ti je da koristis iGO. Em se sve vrlo jednostavno instalira i najednostavnijim copy/paste prebacujes mape koje hoces, glasove, objekte, reljefe itd itd. Sama navigacija prosto klizi i daleko je vise user friendly od Garmina. Mape su daeko bolje odradjene i jos mnooogo toga je +
Diskutovano je vec o tome, prelistaj par stranica pa ces i sam videti.
Diskutovano je vec o tome, prelistaj par stranica pa ces i sam videti.
- Miodrag N73
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Sub, 06. Okt 2007. 23:26
Juce sam drugu instalirao Garmin navigaciju na Nokiu N95 8gb.I dok kod mene na istom telefonu radi perfektno,njegov nikako nemoze da nadje satelite.Ukljucen je i Asisted gps,ali ne pomaze.Vise od sat vremena smo pokusavali,ali uzalud.Sumnjam da gps uredjaj u samom telefonu nije ispravan.Imate li vi neku ideju sta moze da bude?
Nokia N95 8gb Black
Imam jedno pitanje vezano za gps na nokiji 6700, znam da mape rede samo uz net, ali ja kada udjem u mape mene pita da li hocu preko neta, ja izaberem da hocu i na telefonu izadje suscribe to packet data first, sve sam probao da namestim ali uvek mi isto izadje, napominjem da imam podesavanja i da mi mms i wap rade.
-
- Povremeni posetilac
- Pridružio se: Pet, 19. Okt 2007. 19:19
- tomas.hokenberi
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 03. Sep 2007. 18:02
- :: Samsung GalaxyNote20
Montenegrino, koja mapa? Koji telefon? Koji softver?
raso1, ako se ne varam LG KM 900-Arena je "dumb" odnosno Java telefon. To znaci da Garmin, Igo8 i slican softver nije moguce instalirati na njemu. Jedino neku Java aplikaciju kao sto je TrekBuddy, GoogleMaps ili amAze.
raso1, ako se ne varam LG KM 900-Arena je "dumb" odnosno Java telefon. To znaci da Garmin, Igo8 i slican softver nije moguce instalirati na njemu. Jedino neku Java aplikaciju kao sto je TrekBuddy, GoogleMaps ili amAze.
Pravila otvaranja tema i davanja odgovora
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB
-
- Povremeni posetilac
- Pridružio se: Pet, 19. Okt 2007. 19:19
Ljudi procitao sam zadnjih 45 strana,i nisam nasao resenje za moj problem.
Imam Nokiu N95 8GB,i instaliran garmin (neznam koja verzija).
Kod svakog pokretanja aplikacije,trazi mi da ukljucim blutut,u cemu je fora?
I kad ukljucim blutut,garmin kao pocne da trazi satelite,al ih nikad ne nadje.
Sta da radim?

Imam Nokiu N95 8GB,i instaliran garmin (neznam koja verzija).
Kod svakog pokretanja aplikacije,trazi mi da ukljucim blutut,u cemu je fora?
I kad ukljucim blutut,garmin kao pocne da trazi satelite,al ih nikad ne nadje.
Sta da radim?
- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
aleksaa, to je 41 strana ako ja umem da racunam, a ne 45. Elem, imas opciju search, ima gomila stvari ovde pisana o f*ckin' Garminu, i resenje za skoro sve probleme koji postoje u radu sa njim.
Elem, instalirao sam IGO My Way na iPhoneta, i moram da kazem da je skoro pa savrsen. Mape su dosta precizne, preglednost je dobra, program je brz i ne koci. Sta reci, za svakoga kome zaista treba GPS savetujem toplo da bezi od Garmina, i predje na IGO, makar to iziskivalo promenu telefona.
Elem, instalirao sam IGO My Way na iPhoneta, i moram da kazem da je skoro pa savrsen. Mape su dosta precizne, preglednost je dobra, program je brz i ne koci. Sta reci, za svakoga kome zaista treba GPS savetujem toplo da bezi od Garmina, i predje na IGO, makar to iziskivalo promenu telefona.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
- gameforce
- Ex-Moderator
- Pridružio se: Pon, 05. Jun 2006. 12:11
miodrage, ja imam sasvim suprotna iskustva.
Prvo imam originalni Garmin kupljen kod nas i nikada mi nije ni zaštucao a kamoli usporio ili zamrzao.
Radi brzo kao munja, mada moram priznati ja ne koristim sve one POI i sl oznake na mapi sem benzinskih pumpi.
Mape su toliko precizne da nemam reči, u metar!
Extra priča što zvanični update izlazi redovno i ispravlja sve greške.
A tvoj savet da još menjam tel (N82)
Sve to da bi mi radio "skoro pa savršeno" ?
Trenutna kombinacija je za mene neprevazidjena do dana današnjeg.
Možda satio...ali još ne
Prvo imam originalni Garmin kupljen kod nas i nikada mi nije ni zaštucao a kamoli usporio ili zamrzao.
Radi brzo kao munja, mada moram priznati ja ne koristim sve one POI i sl oznake na mapi sem benzinskih pumpi.
Mape su toliko precizne da nemam reči, u metar!
Extra priča što zvanični update izlazi redovno i ispravlja sve greške.
A tvoj savet da još menjam tel (N82)

Sve to da bi mi radio "skoro pa savršeno" ?

Trenutna kombinacija je za mene neprevazidjena do dana današnjeg.
Možda satio...ali još ne
Zbog neslaganja sa "uredjivačkom politikom" svojevoljno napustio forum.
Rebel in heart.
Rebel in heart.