Nokia 5800 XpressMusic

Fabrički OS, Symbian, MeeGo, Windows, Android
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSSymbian OS
Odgovori
vanjuska
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pon, 31. Avg 2009. 00:45

Post od vanjuska »

Pa ja mislim da moze da se namesti normalno u opcijama da radio bude alarm, samo ti moraju sluske biti u telefonu sve vreme da bi se radio mogao ukljuciti.

Imam jedan problem, ne znam da li se ovde pominjao, ali na netu sam par puta naisao na istu stvar i niko nije imao resenje. Elem, odjednom, ni sam se ne secam kako, na home screen-u (namestena je na shortcuts bar) nestale su mi te precice sto su stojale, one 4 kockice, a dole ona dva dugmeta za phonebook i dial pad ne reaguju, stiskam ih al se ne desava nista. Pokusao sam factory settings restart, palio ga bez kartice memorijske, restartovao nekoliko puta, apdejtovao softver, ali i dalje ista stvar. Jedino kad stavim homescreen na contacts bar onda sve radi kako treba. Ima li neko resenje ili mi ne gine flesovanje softvera?

mazzy
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 10. Dec 2007. 18:34
:: s9+

Post od mazzy »

vanjuska, malo pogledaj nazad po forumu ... ja sam neki dan pitao za to ...
Meni je pomogao soft reset ... nekima nije pa su morali hard da rade : )

vuchko987
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sub, 29. Sep 2007. 20:06

Post od vuchko987 »

Da li neko zna neko resenje za ovaj "stuck" pixel? Vidi se kao plava tackica, najvise na crnoj pozadini. Pokusao sam sa onim klipovima za "odglavljivanje" zaglavljenih pixela (vrte crveno/zeleno/plavo velikom brzinom) i nije pomoglo.

djole192
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sub, 03. Okt 2009. 19:39

Post od djole192 »

Pozdrav svima!
Kad pokusam da update-ujem software prikaze mi gresku: "This operating system is not supported. Installation will not continue."
Sta da radim? I pre sam update-ovao sa Windows 7, i nije bilo problema.

Ceftriaxone
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 01. Dec 2008. 23:07
:: XZs
:: S7e

Post od Ceftriaxone »

djole192, idi u propertis i onda u compatibility modu odaberi vistu,mislim da je nebitno koji service pack. Meni je uspelo

djole192
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od djole192 »

ne mogu da nadjem taj compatibility mod :unsure: da li je to na telefonu ili kompjuteru? Mozete li malo detaljnije objasniti? :)

Nikola031
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 06. Okt 2008. 20:25
:: Lumia 640 Dual SIM
Kontakt:

Post od Nikola031 »

djole192, po mom mišljenju lakše je uraditi update preko WiFi-ja, samo nađeš neki stabilan hotspot i za 10 minuta je sve gotovo. Ja sam tako uradio i nisam se nimalo pokajao. :wink:
Sony Ericsson prototypes: G702 (BeiBei), W707 (Alicia), 3x M610i (Lizzy)

darkonda
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pet, 01. Avg 2008. 01:12
:: iphone 5s 32gb

Post od darkonda »

Evo ja sam uzeo ovaj telefon, i prvo sto hocu da uradim je softver. Ali imam problem, kaze mi "NokiaSoftwareUpdaterSetup_en" kad hocu da ga instaliram da ne podrzava operativni sistem!! Imam Windows 7 :/

Probacu da uradim na fax-u preko WLAN-a.. samo ne znam kako..??

mazzy
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od mazzy »

darkonda napisao:Probacu da uradim na fax-u preko WLAN-a.. samo ne znam kako..??
darkonda, ides u settings>phone>phone mgmt.>device updates>options>check for updates

darkonda
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak

Post od darkonda »

ok hvala. samo da pitam, posto sam na n95 tako uradio softver novi i nisam mogao vise da ga hack-ujem i nisam mogao da izbegnem sertifikate. Dali ce mi to i ovde biti sa novim softverom?

Nikola031
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 06. Okt 2008. 20:25
:: Lumia 640 Dual SIM
Kontakt:

Post od Nikola031 »

darkonda, sertifikat će ti svakako trebati da bi hakovao telefon, poslednja verzija softvera može da se hakuje sa helloox-om 2.03.
Sony Ericsson prototypes: G702 (BeiBei), W707 (Alicia), 3x M610i (Lizzy)

darkonda
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak

Post od darkonda »

e dobro sad, lupam glavu vec duze vreme i ne ide.. moze li neko objasnjenje u vezi sertifikata, kako da ih se oslobodim.. Bio sam na OPDA i tamo sad cekam CER i KEY.. sta kako ljudi????

francy
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Čet, 05. Feb 2009. 22:40
Kontakt:

Post od francy »

e, posto planiram da uzmem 5800 interesuje me da li je ipak "pametno" kupovati 5800EM pored N95 8GB ? :)
u jos jedno glupo pitanje :oops:
ima li kopija-kineza 5800 ? :D

hvala unapred
N95 8GB + k750i + MP3 4GB + 5800 + SE XperiaPRO ... sta jos fali ? :D :)

Esseker
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pet, 27. Mar 2009. 03:16
:: Huawei P40 Pro

Post od Esseker »

darkonda kada preusmes sertifikat uz pomoc XSign2- potpises HelloOX2.03 i onda haknes fon. Potpuno prosto i jednostavno,najbrzi i najlaksi nacin da haknes fon. 8)
Galaxy Note 9 SM-G960F/DS 128 GB Ocean Blue

mazzy
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od mazzy »

francy, ovisi od toga sta tebi treba .... n95 8gb je kompletniji telefon , bar po meni ...
za 5800 ti mogu reci neke stvari jer ga imam ...
baterija je predobra ( za razliku od ostalih symbian) - traje mi 3 do 4 dana , sto je po meni super.
Touchscreen je super, pogotovo za surfovanje . Nedostatak je sto nema prave tastature.
I da , kamera mu je dosta losa, ne moze da se mjeri sa n95 8gb ...Sto se tice muzike. Zvuk na zvucnicima je dosta glasan, ali u slusalicama nije neshto posebno iako sam ja zadovoljan .

gameforce
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Pon, 05. Jun 2006. 12:11

Post od gameforce »

Obrisano nekoliko postova.
Pitanja oko programa u temi za programe ovde samo problemi sa samim telefonom!
Zbog neslaganja sa "uredjivačkom politikom" svojevoljno napustio forum.
Rebel in heart.

djole192
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od djole192 »

da li je moguce da se aplikacije preko ovi store skidaju direktno na kompjuter, ili mora preko mobilnog telefona?

mazzy
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od mazzy »

djole192, ja mislim da je moguce... Ali zashto to , npr.nakacis se negdje na wlan i skines sta hoces... Tako ja radim :)

djole192
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od djole192 »

Tesko je ovde gde ja zivim, da nadjem wlan ;) I da li zna neko kako to da uradim, (da skidam direktno na komp)?

aleksa87
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Sub, 09. Dec 2006. 21:20

Post od aleksa87 »

@djole192, i ja sam probao da nadjem nacin da skinem na komp pa odatle na tel, ali bezuspesno!

Da li jos neko ima problema sa alarmom? Naime, ako stavim da zvoni u 7:30, alarm pocne u 7:32 ili 7:34, znaci nekoliko min kasnije! Jos jedna stvar, ako sam na primer pola minuta pre pocetka alrma otkljucao telefon ili nesto radio, alarm se uopste i ne oglasi! Firmware je 31.0.008
LG Nexus 4 16GB

Odgovori