Vincent, thanks

Trenutno - šta sam očekivao - dobio sam, užasno malo vremena imam nažalost da ga "namestim", evo nekih "basic" stvari zasad (možda nekom znače).
Telefon je sa VIP mreže - nema nikakvih "znakova brenda".
Konstrukcijski - savršen, utegnut, odlično težinski izbalansiran. Mala zamerka na kvalitet plastike, ok izgleda, primeti se tek kad se skine zadnji panel. Ne bih voleo da mi mnogo pada.
UI - šta reći

brz, jednostavan, sve je finger-friendly (baš za uživanje, dok vam ne zatreba "back" opcija koja je mogla biti ubačena na TS, ima mesta

), tastatura, iako možda izgleda mala na oko, je jako precizna (za moje srednje, između "tanki-ćevapi", prste). Home screen 1+2 personalizacija je ok, laka i intuitivna.
Galerija - nakon prvog, inicijalnog učitavanja fotki (u mom slučaju oko 200) koje je naravno dosta sporo, sve radi baš ok, folder sa 30 fajlova se učitava trenutno.
Muzika - ubacivao sam samo bolje kompresovane mp3 fajlove, i stvarno zvuči dobro

"Vidi" se prilično višak midrange tonova (gitare, glas) što bi se "ispeglalo" sa nekim EQ, ali je zvuk baš "kristalno" čist. Glasnost - sasvim dovoljna. Prava stvar je nabaviti adapter za 3,5mm, i onda čuti
Strahovito je stabilan i brz, i bez nekog "task manager" (videćemo kad se instaliraju neke zahtevnije app), btw čitao sam da Android OS sam gasi prvobitno aktivirane app kad mu "zafali" RAM