Sta kupiti za 50e???

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
mc-alex
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Ned, 12. Jul 2009. 03:49

Sta kupiti za 50e???

Post od mc-alex »

Moja sestra hoce da kupi fon i bitno joj je da je na preklop i cena oko 50e(jel ako jos budem suzavao nece ni jedan fon ostati).Ja sam malo gledao i Nokia 7070 Prism mi je solidan,a i njoj se svidja po izgledu :D pa sta vi mislite o njemu ili da li imate neki drugi predlog?
Nokia N78

Jaksa
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Sub, 21. Jun 2008. 04:02

Post od Jaksa »

Pa to je telefon na kome jedino izgled moze da ti se svidi jer funkcije sem telefoniranja i sms-a kao i da nema...
Pitaj sestru sta hoce mislim da li je zanima muzika slike i te stvari, jeste da je do 50€ ali po oglasima se svasta moze naci...

Ako joj telefon sluzi samo za osnovne potrebe onda je prizma dobro resenje...
Pozdrav

yamaha-tzr50
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Ned, 09. Apr 2006. 07:09

Post od yamaha-tzr50 »

ja sam devojci kupio 7070 pre sest meseci i tel je bas lep...ali samo prvih 3 meseca.Maska je jako osetljiva na ogrebotine.E sada polako pocinje da se oseca nedostatak mp3 kamere i ostalih stvari...razmisli dobro

djoxie
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Sre, 04. Okt 2006. 14:30

Post od djoxie »

za te pare najbolje je uzeti malo koriscen samsung e250i ili e251, jedan te isti fon uz minimalne varijacije. mp3, vga kamera... deluje mnogo skuplje nego sto zaista jeste. u pakovanju idu i slusalice koje su za tu klasu telefona odlicne
::luv phonez::

mc-alex
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Ned, 12. Jul 2009. 03:49

Post od mc-alex »

Pa njoj i treba samo za telefoniranje :roll: ,a opet bi da ima i mp3 melodije i da bude na preklop,sve ostalo joj nije toliko bitno...

Nego, šta mislite o Samsung M310?

Edit:...sad mi kaže čovek u radnji da ću se sa 7070 više puta šetati do servisa .... :o
Nokia N78

tomas.hokenberi
Moderator
Moderator
Pridružio se: Pon, 03. Sep 2007. 18:02
:: Samsung GalaxyNote20

Post od tomas.hokenberi »

mc-alex, sto se tice M310 ima ga moja sestricina i moji utisci su sledeci:
+ Na papiru barem, vredi taj novac (ima bluetooth, MP3 melodije itd, VGA kameru)
+ Ne izgleda lose
- Nije moguce svaku MP3 melodiju iskoristiti kao zvono
- VGA kamera je jako losa (u poredjenju sa drugim VGA kamerama npr. sa onom na Samsung E2100)

Mislim da je pomenuti polovni E251/E250 bolji izbor, ali ako bas hoces novi M310 moze da prodje.
Pravila otvaranja tema i davanja odgovora
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB

bOOdala
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Sre, 28. Nov 2007. 22:40
:: Sony Xperia Z ultra
:: Nokia 7600

Post od bOOdala »

ovaj bi joj "lego" Samsung e530 (pravi zenski na preklop, misim da bi joj bas odgovarao)...

onda...Nokia 7373 (ja ga prodajem za 50e, ako je zainteresovana), e590 (nije na preklop, ali veoma lep i funkc. fon)

e250, ne, nisu kvalitetni po pitanju slajda...

8)

ilkebgd
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Sub, 06. Dec 2008. 05:42

Post od ilkebgd »

Za te pare daleko najbolje sto moze da kupi je polovan Samsung E590,ima ih polovnih starih par meseci i jos u garanciji jer samsung daje 2 godine garanciju... jeste da nije na preklop (sto je u neku ruku i bolje, jer ne moze da mu ode flat kabl kad ga nema) ali je bas zenski telefon, extremno mali, lagan, tanak i zgodan, jako lako staje u tasnu pa cak i u novcanik ako treba :) Ima dobre funkcije, odlicnu 3 Mpx kameru i to sa autofokusom,Edge Gprs, otvara pdf i doc fajlove, prima memorijske kartice, ima radio,odlican i jak zvuk u slusalicama, ekstremno malo zrachi itd.
Samsung SGH I780 (Win Mobile 6 Pro) + LG Kp100 Ruby

Odgovori