jazz, odlicno je ispala slika. Koju verziju softvera imas na n79 ?
XIAOMI Mi 11 midnight grey HUAWEI P40 Pro classic black HUAWEI P40 Pro + ceramic white HUAWEI P30 Pro breathing crystal XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey HUAWEI P20 Pro twilight violet
Izgleda da su malo poradili na kvalitetu fotografija sa novim softverom.Ja sam imao N79,(doduse i sad ga jurim ponovo ) i nije bas pravio tako dobre slike u zatvorenim prostorijama.
pozz
XIAOMI Mi 11 midnight grey HUAWEI P40 Pro classic black HUAWEI P40 Pro + ceramic white HUAWEI P30 Pro breathing crystal XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey HUAWEI P20 Pro twilight violet
Nemam s čime da uporedim jer telefon imam tek od pre par dana ali za sada slike iz zatvorenih prostorija su sasvim ok, ova što sam postavila je jedna od boljih bilo je par malo mutnih ali više mislim da je to do drhtanja ruke, naravno kada se telefon postavi na čvrstu podlogu slike budu baš jasne.
jazzerko, bravo,svaka cast,nasa N79 je BAS SILENT BEAST
jazz odlicne slike, a tvrdjava mi se posebno svidja, stoji mi kao wallpaper na kompu. Evo jedna slika sa k800i, bas mi je nedostajalo slikanje sa ovim telefonom.
IDzO, hvala! Ne...ipak mi nesto znace Ne radi svi,tj za neke ne znam posto ne mogu da nadjem punjace ali sve nokije,samsunzi,eriksoni i simensi rade a motorole ne rade...
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.