Nokia N900
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
ako nekog zanima cena u evropi, trenutno je ova
http://www.guenstiger.de/gt/main.asp?produkt=1097379

- Wicker Man
- Expert
- Pridružio se: Sub, 06. Jan 2007. 14:53
- :: HTC Desire
- :: Sony Ericsson K800
Nahvali ga covek u testu samo tako...Ali je izneo i par zamerki...
Ono sto je meni zapalo za oko je da ima ugradjeni modul za radio ali da se sama aplikacija mora download-ovati i instalirati da bi radio konacno i proradio.
Stvarno mi nije jasno zasto su to tako "odradili"...
Sve ostalo je ovako na prvi pogled jako dobro odradjeno.

Ono sto je meni zapalo za oko je da ima ugradjeni modul za radio ali da se sama aplikacija mora download-ovati i instalirati da bi radio konacno i proradio.

Stvarno mi nije jasno zasto su to tako "odradili"...

Sve ostalo je ovako na prvi pogled jako dobro odradjeno.

Samsung S8,Sennheiser CX300 II
što se tiče radia-ne čudi me...
evo slične priče...
juče pročitah na netu da će u okviru prvog apdejta ići i vertikalno korišćenje aparata... za sada može da se koristi samo pozivanje i jedna igra u vertikalnom modu-nakon apdejta će ceo aparat biti prilagođen korišćenju u oba režima...
samo me interesuje zašto nokia ovoliko žuri sa izbacivanjem N900 kada je očigledno da softverski deo paketa nije gotov...!?
evo slične priče...
juče pročitah na netu da će u okviru prvog apdejta ići i vertikalno korišćenje aparata... za sada može da se koristi samo pozivanje i jedna igra u vertikalnom modu-nakon apdejta će ceo aparat biti prilagođen korišćenju u oba režima...
samo me interesuje zašto nokia ovoliko žuri sa izbacivanjem N900 kada je očigledno da softverski deo paketa nije gotov...!?
- Wicker Man
- Expert
- Wicker Man
- Expert
-
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Pon, 22. Okt 2007. 23:33
- :: Lumia 1020
-
- Redovni učesnik
Amazon je upravo stavio status "shipping soon", ako ga dostave na vreme ima sanse da ga dobijem vec 15tog dec ovde.. Gora varijanta je da ga dobijem pocetkom januara.
Videcemo kako ce da bude, planiram da napisem utiske naravno, uz fotke i eventualno video snimke.
Videcemo kako ce da bude, planiram da napisem utiske naravno, uz fotke i eventualno video snimke.
I'd explain it to you, but your brain would explode.
i konačno-prvi zvanični revju nokie N900!
sad da vidimo šta valja,a šta ne!
http://www.gsmarena.com/nokia_n900-review-421.php
sad da vidimo šta valja,a šta ne!
http://www.gsmarena.com/nokia_n900-review-421.php
-
- Redovni učesnik
Dobili su ga u vip-u !
Ima ga na njihovom sajtu u spisku telefona koji se mogu kupiti uz postpaid tarife. Mada cena nije sala... 
Zaboravih jos da dodam pitanje za admin-a foruma, zar ne treba ovu temu prebaciti u "smart" telefone ?
Izmenila Ninolina:: nemoj da pišeš postove jedan za drugim. Koristi opciju Izmeni. Pročitaj pravila foruma.

Zaboravih jos da dodam pitanje za admin-a foruma, zar ne treba ovu temu prebaciti u "smart" telefone ?
Izmenila Ninolina:: nemoj da pišeš postove jedan za drugim. Koristi opciju Izmeni. Pročitaj pravila foruma.