Yettel novosti

novosti i informacije vezane za mobilne komunikacije, domaće operatore i njihove usluge
Odgovori
mp3mp3
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Sre, 25. Jun 2008. 17:16

Post od mp3mp3 »

Na paketu tako lako ukinuti svaki 3.minut besplatani.
To su rekli da nije promocija već važi u okviru paketa. Strašno. Mada kada može i vip što da ne može i telenor, oni barem daju promocije, jedino mts nema prava na to jer su ima promocije beskorisne i retke.

zALFex
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Uto, 06. Nov 2007. 17:10

Post od zALFex »

Evo pokusaja da se iskupe...

Kompanija Telenor je objavila da će od danas svim svojim pripejd korisnicima uvećati deset puta kredit ako odu na servis ”Moj meni 111”, gde ih čeka ponuda ”Deset puta više”.

Udesetostručeni iznos kredita korisnici mogu da iskoriste na razgovore i video pozive, SMS i MMS poruke u mreži, tokom sedam dana od dana aktivacije.

Prilikom aktivacije ponuđeni iznos će automatski biti uvećan deset puta i preseljen na namenski račun. Stanje namenskog računa korisnici mogu u svakom trenutku da provere pozivanjem broja *121*9#.

Svi zainteresovani korisnici mogu da pristupe servisu „Moj meni“ pozivom na *111#, gde pored ove ponude mogu videti i niz drugih ponuda.

Izvor: http://www.mikro.rs/main/index.php?q=ve ... 8&ID=12379

mezzano
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 26. Dec 2006. 11:34
:: Motorola Moto E5 DS
:: Huawei Y5 II

Post od mezzano »

Kod mene nema te opcije u meniju *111#. Cudo da se djuice@rs nije javio do sad. jel ima na zvanicnom sajtu neko obavestenje?

mp3mp3
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac

Post od mp3mp3 »

http://www.telenor.rs/?section=about&page=7013&pn=1

10 puta više kredita na servisu Moj meni 111

25. novembar 2009. – Svim Telenorovim pripejd korisnicima od danas Telenor će uvećati deset puta kredit ako odu na servis ”Moj meni 111”, gde ih čeka ponuda ”Deset puta više”.
Korisnici udesetostručeni kredit mogu da iskoriste na razgovore i video pozive, SMS i MMS poruke u mreži, tokom sedam dana od dana aktivacije.

Prilikom aktivacije ponuđeni iznos će automatski biti uvećan deset puta i preseljen na namenski račun. Stanje namenskog računa korisnici mogu proveriti pozivanjem broja *121*9#.

Svi zainteresovani korisnici mogu da pristupe servisu „Moj meni“ pozivom na *111#, gde pored ove ponude mogu videti i niz drugih.

mdenic85
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sre, 30. Avg 2006. 01:16

Post od mdenic85 »

Kod mene se ova opcija jos nije pojavila, mada imam 3 koje stoje neko vreme (10 para minut, pricaj i kuckaj i 10 para SMS). Ovo sa 10x kredita mi se svidja, malo je bzv sto su i poruka ogranicene za mrezu ali je OK!

Malo su se povadili za novu cenu uspostave za Tako lako, mada ovo je promocija koja istice, a nove cene ostaju! :(

Lobachewsky
Gatekeeper
Gatekeeper
Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
:: Huawei P20 lite DS

Post od Lobachewsky »

Nasi operateri su se malo zaneli. Zaneli, pa preterali. Na sta ovo lici? Vise ni na sta... Udaljili su se od sustine slobodne komunikacije.
Sve se svodi na sledece:
1. Ako imas kintu... dakle ako spadas u manjinu koja moze da izdvoji na mesecnu "pretplatu" 800-1000 dinara:
1a. U mrezi se otvore do maksimuma, daju ti cak i flat, bez ogranicenja. Maksimalne povoljnosti i pogodnosti, u vidu promocija. Osecas se kao da razgovaras preko fiksnog, a dopisujes se preko Facebooka.
1b. Medjutim prema ostalim mrezama deracina najveca... Cene ludost. Potpuno neisplative, osuse kredit za tren. Trebas biti lud ili u strasnoj frci (ili burzuj) pa zvati (a bogme i dopisivati se) sa drugim mrezama. Nisu za koriscenje. Izbegavati.

*Prakticno, ako imas kintu (ali nisi i burzuj), tj. ako spadas u onaj manji broj iznad proseka, platices finu pretplatu, da bi bio ogranicen na maticnu mrezu, i da ti maticna mreza bude jedina mreza u kojoj ces se osecati slobodno i opusteno. Dok ces druge mreze izbegavati kad god mozes. Operateri previse ogranicavaju komunikaciju prema drugim mrezama.

2. Ako si prosecan korisnik, ili trosis manje:
Telefon ti sluzi samo za primanje poziva i koju poruku, jer ce ti se kredit pod takvim uslovima istopiti dok si rekao MOBTEL. Sto ce reci... hteo si da ustedis, a ustvari si puko. Ne isplati se pomalo da trosis na kredit.
3. Ako imas novaca... a zelis da ravnopravno komuniciras sa svim mrezama (sto je zelja svakog coveka u principu, u nekim savrsenim uslovima), jedini izbor je postpaid, sto je i bio konacni cilj njihovog mracnog plana.
Vip Neo 3 + Vip Net 100 GB, dual sim

mp3mp3
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac

Post od mp3mp3 »

Lobachewsky, slazem se, za ljude skromnih mogucnosti nema prostora u mobilnoj telefoniji. Umesto da svima bude dostupno, postalo je luxuz OPET. Gomila ljudi skracuje poruke i cima da ne trose kredit. Strasno stvatno a operateri ce jos malo koristiti zlatnu cackalicu za zube.

sigi
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Čet, 03. Avg 2006. 17:12

Post od sigi »

Apsplutno i fakat upravu je covek, odavno niko nije bolje reko u svega par reci trenutni ocaj i uzas nase nemobilne telefonije.
Namerno je tako zovem jer nije bolje ni zasluzila da je drugacije zovemo neko je negde sracuno da danas sa dvestotine dinara - 200 din nemozete nista da uradite , tasnije stanje je sa tim parama bilo mnogo bolje pre par godina ( setite se recimo zelene tarife kod lelelkoma ) danas se samo promocije da bi KAO nesto ustedeli svodi na uplate dopuna od minimum 300 dinara ,
jednostavno pripejd je posto zaista kako je i nasa vlada htela luksuz i to bez haraca nevidjenog u istoriji telekomunikacija kod nas je to prisutno po drugi put u istoriji

mi iz dana u dan nazadujemo u naj profitabilnijoj industriji ali to je samo kod nas i izglda da smo mi zemlja dembalija za nase operatere koji stvarno misle da smo mi ovce koje mogu da sisaju na suvo :angry:
Telenor kao operater sa nabijanjem cena pocinje stvarno da vredja ne samo dzep nego i pamet jer oni znaju da srbija ima dinar a ne euro ili euro cent :?
:angry:

zALFex
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od zALFex »

Plasim se samo da se trend uslovno jeftinih razgovora u mreži i preskupih van mreže ne proširi i na postpaid, pa da ponovo dobijemo Pro i Bel tarife, ali sa milion minuta u mreži i 10 van mreže... :cry:

mp3mp3
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac

Post od mp3mp3 »

Juče je nastala greška na sajtu Telenora pa cena uspostave za Tako Lako nije 5.6 već 5.9 dinara kao kod VIP-a. Sada je ta greška naravno ispravljena i na novostima i na paketu tako lako. A da nema besplatnog svakog trećeg minuta to znate.

madness99
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 07. Mar 2006. 20:40

Post od madness99 »

http://besplatnozadvoje.telenor.rs/

Po meni akcija stvarno za pohvalu .
iPad 3G + Samsung Galaxy Tab 10.1 9 + iPhone 4 32gb White + HTC Evo 3D

Andrijano
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Sub, 24. Dec 2005. 03:21
:: Iphone
Kontakt:

Post od Andrijano »

Evo ja probao ovo na pripaid broju uvecanje za 10 puta,i po meni je stvarno odlicno :D .

Lobacewsky mozda je resenje da svi predju na telenor i onda ce biti sve ok :lol:

madness99 ,meni nista ne otvara kad otvorim ovaj mini sajt,pa sam nasao celu vest negde na netu i evo iskopiracu je:

Besplatno za dvoje:

U okviru praznične ponude Telenorovi postpejd korisnici mogu da odaberu jednu osobu sa kojom će do kraja 2010. godine moći besplatno da razgovaraju – i to u oba smera.
Da bi u toku svakog meseca imali čak 1000 minuta besplatnog razgovora i mogućnost da u toku godine promene izabranog sagovornika, potrebno je da korisnici u periodu od 26. novembra do kraja januara potpišu ili obnove ugovor na 12 meseci ili duže.

Ova ponuda važi za sve korisnike sa mesečnom pretplatom od 500 dinara ili više. Njihov odabrani sagovornik može da bude Telenorov pripejd ili postpejd korisnik.

Za sve korisnike koji kupuju novi mobilni telefon u ovom periodu Telenor će od 1. decembra ponuditi širok izbor i posebne pogodnosti uz određene modele telefona.

e sad:

potpišu ili obnove ugovor na 12 meseci ili duže.
sta se podrzumeva pod ovim,jer moram da uzmem neki telefon,posto nisam pod ugovorom ili mogu da podpisem neki ugovor,a da ne moram da uzimam tel?
iphone 12 pro space grey & Telenor Total Data

vlada1970
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 20. Nov 2006. 14:06
:: Blackberry Q5
:: Nokia 8310

Post od vlada1970 »

Ocekivao sam jos da dodaju i klauzulu da mora tetka sa majcine strane da se zove Grozdana , ali vidim preskocise to ovog puta.

Taman razmisljah da se "uguram" u ovu promociju Telenora, ali necu jer ako ima nesto sto izbegavam, to je potpisivanje ugovora na odredjeni period. Sve cu da progutam ali ugovor koji me obavezuje na odredjeni period, nikako. 8)
Samsung P850 , Nokia 8310 (my precious)® - pomozimo zivotinjama oko nas

mezzano
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 26. Dec 2006. 11:34
:: Motorola Moto E5 DS
:: Huawei Y5 II

Post od mezzano »

Zasto? Ja bih odmah potpisao, kad bi mts dao nesto slicno. Cak, i ako ne daju ovako nesto, produzicu ugovor koji mi istice za 20-ak dana. Ne razumem zasto se ljudi plase potpisivanja ugovora, a na postpejdu, kod istog operatora su godinama?!

evolution
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Sre, 04. Jun 2008. 16:37
Kontakt:

Post od evolution »

Kompletna vest:

U okviru praznične ponude Telenorovi postpejd korisnici mogu da odaberu jednu osobu sa kojom će do kraja 2010. godine moći besplatno da razgovaraju – i to u oba smera.

Da bi u toku svakog meseca imali čak 1000 minuta besplatnog razgovora i mogućnost da u toku godine promene izabranog sagovornika, potrebno je da korisnici u periodu od 26. novembra do kraja januara potpišu ili obnove ugovor na 12 meseci ili duže.

Ova ponuda važi za sve korisnike sa mesečnom pretplatom od 500 dinara ili više. Njihov odabrani sagovornik može da bude Telenorov pripejd ili postpejd korisnik.

Za sve korisnike koji kupuju novi mobilni telefon u ovom periodu Telenor će od 1. decembra ponuditi širok izbor i posebne pogodnosti uz određene modele telefona. Detalji ponude nalaze se na sajtu Telenora www.telenor.rs i u besplatnom magazinu „Kontakt” u svim Telenorovim prodavnicama.

U Telenoru besplatni razgovori za dvoje do kraja 2010. godinePovodom novogodišnje ponude pokrenut je i mikrosajt na adresi http://besplatnozadvoje.telenor.rs, na kojem korisnici mogu naći sve informacije o ponudi, preuzeti brojne sadržaje, i poslati MMS čestitku ili buket cveća.

http://www.personalmag.rs/mobile/operat ... 10-godine/

Promocija 10 puta više: http://www.telenor.rs/?section=private&page=7016
iPhone 6 Plus

Lobachewsky
Gatekeeper
Gatekeeper

Post od Lobachewsky »

Besplatno za dvoje...
...MNP kuca na vrata...
... Sta ciniti?

Andrijano
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Sub, 24. Dec 2005. 03:21
:: Iphone
Kontakt:

Post od Andrijano »

Sto se tice MNP-a,to me nezanima,jer i dalje mislim da uz neke nedostatke je telenor ubedljivo najbolji i zato sam i na njemu,ali ovo za besplatno za dvoje,pravo meni sajt ne radi,tj,samo mi otvori i pise besplatno za dvoje,drugo nikakvi uslovi nisu receni,da li se naplacuje uspostava veze,sta znaci cak i 1000min,jel to znaci da moze biti i manje..itd.kad to lepo kazu,onda moze da se komentarise.
iphone 12 pro space grey & Telenor Total Data

mdenic85
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sre, 30. Avg 2006. 01:16

Post od mdenic85 »

Andrijano, kako funkcionise ovo...? Samo ti uvecaju 10x kredit, ne skidaju nista sa onog primarnog racuna?

zALFex
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od zALFex »

Skidaju. Imas fiksnu ponudu na *111#, recimo uvecaj 200 dinara i skinu ti 200, a na namenskom racunu za saobracaj u mrezi dobijes 200. Ne mozes sam da odredis koji iznos zelis da udesetostrucis!

Lobachewsky
Gatekeeper
Gatekeeper

Post od Lobachewsky »

Opet onaj njihov jbn. algoritam :)

Odgovori