I sad. Onda treba da kupim novi telefon. A ionako sam planirao sada krajem godine

iPhone 3G beli ili HTC Magic.
Igrao sam se magicom malo u vipu i super deluje, brz, lep, nije velik, ekran je super i deluje mnogo bolji nego na Omniji. I=,uzgred, veci. Valjda zato sto je siri a Omnijin je duzi,iako su oba 3,2 inca.
Elem, iPhone 3G sam imao. Neverovatno koliko je dobar za net, muziku, igrice i filmove. a to je ono sto mi najvise treba.
iPhone ima veci ekran od Magica,i dosta se primeti ta razlika. Oba su kapacitivna sto je ogroman plus.
Kao sto sam vec rekao, telefon mi treba za internet [zbog wlana u stanu, pa jako dobro dodje]. muziku-zamenjuje mi iPod, ponekad gledanje filmova i ponekad igrica [nisam neki ljubitelj ali ne mozes biti ravnodusan kada vidis igrice na iPhoneu

Po ovome, iPhone je pravo resenje, zar ne?
ALI. zackoljica.
Jaaako volim eye candy stvari. Dakle, UI mora bili lep, brz, i intuitivan. Ne kazem ja da na iPhoneu nije, naprotiv, ui na iPhoneu je neverovatno dobar,ali je.. khmm.. so last year

Ne znam, evo napisao sam pola strane i jos vise sam u nedoumici. Ajde ljudi pomagajte (:
Hvala