??? Samo sam upalio slusalice i otisao u telefon na bluetooth i pustio da upari novi aparat medjutm ne nalazi slusalice a druge telefone nalazi !
 ??? Samo sam upalio slusalice i otisao u telefon na bluetooth i pustio da upari novi aparat medjutm ne nalazi slusalice a druge telefone nalazi !Hvala unapred !!!
 ??? Samo sam upalio slusalice i otisao u telefon na bluetooth i pustio da upari novi aparat medjutm ne nalazi slusalice a druge telefone nalazi !
 .Ja cekam da se pojave kod nas njihov naslednik BH-504 pa da kupujem
 .Ja cekam da se pojave kod nas njihov naslednik BH-504 pa da kupujem 

.Dalje nisam zadovoljan glasnocom i zvucnom izolacijom zvuk je tu i tamo dobar,imaju neki touch za pojacavanje zvuka koji se nalazi na slusalici veoma nezgodan za rukovanje,cesto mi se desava kada okrenem galavu da se same utisaju jer dohvate kapuljacu na jakni  sto me jako nervira,glupo resenje
 .Dalje nisam zadovoljan glasnocom i zvucnom izolacijom zvuk je tu i tamo dobar,imaju neki touch za pojacavanje zvuka koji se nalazi na slusalici veoma nezgodan za rukovanje,cesto mi se desava kada okrenem galavu da se same utisaju jer dohvate kapuljacu na jakni  sto me jako nervira,glupo resenje  .Dobra strana je baterija koja traje i traje boga pitaj koliko dugo.Platio sam ih 65e i ne preporucujem ih nikome ko hoce nesto ozbiljno za muziku !!!Ocena cista 2
 .Dobra strana je baterija koja traje i traje boga pitaj koliko dugo.Platio sam ih 65e i ne preporucujem ih nikome ko hoce nesto ozbiljno za muziku !!!Ocena cista 2  
 . O dlucio sam se za ponovnu kupovinu  bt sluski i ovaj put sa zaigrao na nevidjeno i kupio Samsung SBH500 Bluetooth Stereo Headphones i odusevio se !!!!
  . O dlucio sam se za ponovnu kupovinu  bt sluski i ovaj put sa zaigrao na nevidjeno i kupio Samsung SBH500 Bluetooth Stereo Headphones i odusevio se !!!!  neverovatno su glasne udobne imaju i one jastucice,baterija traje ne prestaje
  neverovatno su glasne udobne imaju i one jastucice,baterija traje ne prestaje  za ovako malo para exstra sluske za muziku cist i kvalitetan i glasan zvuk. Dosta ljudi se na netu zali da su neudobne ali meni savrseno odgovaraju ,zvucna izolacija odlicna sve potrebne komande su na njima tako da fon ne moram da vadim iz dzepa.Ja sam odusevljen!!! Pa ko je zainteresovan neka pozuri do tehnoMAnie dok ih jos ima za 3800dina nema bolje!!!!   Evo i jedna slika sluski
 za ovako malo para exstra sluske za muziku cist i kvalitetan i glasan zvuk. Dosta ljudi se na netu zali da su neudobne ali meni savrseno odgovaraju ,zvucna izolacija odlicna sve potrebne komande su na njima tako da fon ne moram da vadim iz dzepa.Ja sam odusevljen!!! Pa ko je zainteresovan neka pozuri do tehnoMAnie dok ih jos ima za 3800dina nema bolje!!!!   Evo i jedna slika sluski