Novi Telenor tarifni postpaid paket: Specijal 650

novosti i informacije vezane za mobilne komunikacije, domaće operatore i njihove usluge
evolution
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Sre, 04. Jun 2008. 16:37
Kontakt:

Novi Telenor tarifni postpaid paket: Specijal 650

Post od evolution »

Uz tarifni paket Specijal 650 vaš mesečni račun će uvek biti isti i iznosiće 650 dinara. Ovaj iznos pretplate možete da iskoristite na pozive, poruke i prenos podataka u nacionalnoj mreži, a po potrebi možete i da dopunjavate svoj račun isto kao u pripejdu.

Iznos predviđen mesečnom pretplatom možete da koristite mesec dana, s tim što prvu pretplatu možete da prenesete i u sledeći mesec.

Uz tarifni paket Specijal 650 svakog meseca dobijate i bonus od 650 SMS poruka, kao i 65 megabajta internet saobraćaja u nacionalnoj mreži. Pri slanju SMS poruka, prvo ćete trošiti bonus od 650 poruka. Po potrošenom bonusu, SMS poruke će se naplaćivati umanjenjem raspoloživog iznosa vaše mesečne pretplate. Isti redosled naplate važi i za GPRS saobraćaj u nacionalnoj mreži.

Ono što ovaj tarifni paket čini posebno atraktivnim je mogućnost da kupite i mobilne telefone iz aktuelne ponude po povlašćenim cenama, uz ugovornu obavezu od samo 6 meseci.

Saznajte više: http://www.telenor.rs/?section=private&page=7041
iPhone 6 Plus

vlada1970
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 20. Nov 2006. 14:06
:: Blackberry Q5
:: Nokia 8310

Post od vlada1970 »

Pa mogu da vam kazem da je ovo jedan posten paket. Samo 650 sms-ova moze da bude razlog da se iskoristi posteno bas cela pretplata. A plus prica za 650 dinara i jos i 65 MB. 8)

Ovo se stvarno isplati uzeti jednom detetu da ima lep iznos svakog meseca na racunu, bez brige da ce da pretera sa trosenjem = ne daje mu se za dopunu vise,osim ako ne stedi od uzine, i milina roditelju. :D
Samsung P850 , Nokia 8310 (my precious)® - pomozimo zivotinjama oko nas

VeNoM
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Čet, 06. Jul 2006. 20:36
:: Sony Xperia Z5P
:: Sony Xperia Z

Post od VeNoM »

dosta dobra stvar.eto možda malo incijative da 066 ubaci i po neki dž sms :P
Nokia:2X7110,7650,2X3310,N95-8GB,X6!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!

antec
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pet, 11. Jul 2008. 03:32
:: LG G Flex 2

Post od antec »

Odlican paket stvarno, jedini koji mi se svidja u Telenoru. Steta sto su im telefoni toliko skupi uz ovaj paket, da su malo jeftiniji ljudi bi navalili k'o ludi.

Lobachewsky
Gatekeeper
Gatekeeper
Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
:: Huawei P20 lite DS

Post od Lobachewsky »

Paket za sve tinejdzere i one koji beze od postpaida... Znam koliko hoces takvih... Da ne kazem da su ovako nesto cekali citav zivot :):)
ALI, ali ali... kada ce biti novih postpaid pakete, ili podmladjivanje sada vec fosilnih prenesi paketa?
Vip Neo 3 + Vip Net 100 GB, dual sim

Andrijano
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Sub, 24. Dec 2005. 03:21
:: Iphone
Kontakt:

Post od Andrijano »

Ali kako glup naziv paketa,kako bi bilo dobro da dinar devalvira ili mozda i revalvira,pa racun mora da bude 6500din ili 65din,onda bi morali da menjaju naziv ovog paketa :D

Inace paket je super,ali pre za decu,slazem se da treba malo da osveze prenesi pakete,postali su bas oskudni nekako,ni malo besplatnih mb...
iphone 12 pro space grey & Telenor Total Data

LittlePrince
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 28. Okt 2007. 04:32
:: Xiaomi Redmi Note 5
Kontakt:

Post od LittlePrince »

Коначно нешто добро из кухиње домаћих оператера, иначе месечни рачун је 832дин (рекламира се "рачун увек 650" :x ) али 650 СМС и 65МБ а остаје 650 кинти за разгово ставља ово у други план. А што се тиче цена телефона, по мени су сасвим у реду. Не заборавите да је уговорена обавеза само 6 месеци :wink:

5 Бамбија за Теленор, 0 за остале :D

zALFex
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Uto, 06. Nov 2007. 17:10

Post od zALFex »

Pohvale za ovakav paket! :)
Samo mi sada nije jasan položaj Kombinuj paketa...U poređenju sa Specijalom, oni su bas nepovoljni, iako su i minut i uspostava jeftiniji za po 1 din. (Osim za manje pakete, gde je min 5,5 din.)

Tarifiranje je tokom noći promenjeno na 60+60!!!

sigi
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Čet, 03. Avg 2006. 17:12

Post od sigi »

Meni ovo lici na 066.
A koliko zALFex zanima polozaj kombinuj paketa toliko mene jos vise zanima ima li nade za MB u prenesi !.
Nova godina kuca na vratima djusi reci im da upakuju koji MB u prenesi :D

Gavrilo
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pet, 04. Dec 2009. 23:52

Post od Gavrilo »

Veoma lici na 066 koji koristim.Ipak 066 i dalje daje vise u ovoj ponudi.A i nepotroseno se prenosi,od cega je telenor sad odstupio iako je to bila njihova ideja :uhuh:

nikolaq45
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Ned, 03. Dec 2006. 22:56

Post od nikolaq45 »

Zna li neko kako proveriti broj preostalih besplatnih poruka/megabajta ?
Moze da se proveri preostali kredit, ali ne vidim nacin za gore pomenuto...

zALFex
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Uto, 06. Nov 2007. 17:10

Post od zALFex »

Koliko mi je poznato, ussd kod za proveru na paketu Specijal 650 je *444#. Kakva su iskustva sa korišćenjem ovog paketa?

toda81
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
:: Note 4 N9100 dual

Post od toda81 »

Moja devojka je uzela ovaj tarifni paket i sve je to lepo,ali gospoda iz telennora ne dozvoljavaju da se sa tim kreditom od 650 din koji se dobije salju poruke za inostranstvo.To je veoma podlo i podmuklo kada covek svoj novac ne moze da potrosi obnako kako sam zeli
Note IV N9100 dual

Darko1290
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Sre, 11. Jan 2006. 21:05

Post od Darko1290 »

"Uz tarifni paket Specijal 650 vaš mesečni račun će uvek biti isti i iznosiće 650 dinara. Ovaj iznos pretplate možete da iskoristite na pozive, poruke i prenos podataka u NACIONALNOJ mreži, a po potrebi možete i da dopunjavate svoj račun isto kao u pripejdu."

JEDINI problem je sto NISTE tj ona NIJE gledala sta potpisuje. Na stranu to da li je korektno sto sa tim kreditom poruke ne mogu u inostranstvo ali najvise mrzim pljuvanja ovog tipa gde je korisnik pogresio a onda tu krivicu prebacuje na operatera. Operater pruza nekakvu uslugu, da li je dobra ili losa o tome se da pricati ali na tebi je da procenis jel ti to treba ili ne a ne da samo ides i potpisujes a posle kukas.

annaBG
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Čet, 08. Jan 2009. 22:35

Post od annaBG »

Ok slicno kao i 066,ali mislim da je veeelika razlika,to sto Telenor,za razliku od Telenora omogucava da stalno imas uvid u svoj racun!!
Jako bitna stvar!

djoxie
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Sre, 04. Okt 2006. 14:30

Post od djoxie »

na kontroli troskova isto imas uvek uvid u svoj racun jer se proverava isto kao u postpaidu, dakle *100# - vidis ostatak kredita
::luv phonez::

annaBG
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac

Post od annaBG »

Na 064 postpaidu provera stanja je uzasn,netacna,umesto da do treceg u mesecu proradi,u Telekomu zna da ne radi i do 15 u mesecu...To sam htela da kazem.

djoxie
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak

Post od djoxie »

sorry, hteo sam reci kao na prepaidu, dakle uvek u dinar znas koliko imas a za manje para dobijas vise kredita, plus jeftinije sve ostalo

annaBG
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac

Post od annaBG »

aaaaa stvarno???Pa to je super stvar onda!!Znaci 100% precizan uvid u stanje!!!
Sto se tice Telenor paketa i on je super,samo sto ne bih mnogo da placam.Specijal 650 je 650din+pdv+porez na telefon,pa mi malo mnogo izadje
Poslednja izmena od annaBG u Sub, 20. Feb 2010. 16:35, izmenjeno 1 put ukupno.

djoxie
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak

Post od djoxie »

ma ja ti govorim za mts-ovu kontrolu troskova, ona ti je 542 dinara sa svim porezima a dobijes 1000 din kredita koji se prenosi ako ti ostane u sledeci mesec i 66 mb za net koji se svakog prvog resetuju i dobija se novih 66 mb. stanje uvek precizno a vaze cesto i promocije koje kace prepaid mts-a, kao na primer sad je vazilo i za kontrolu troskova akcija dopuni 500 osvoji 500 din bonusa u mrezi

Odgovori