Djuice, kada kazem da radi ocajno ne mislim da je spor, nego da ne radi kako treba! Konekcija je iseckana, download ne radi konstanto, nego se gubi na po 5-10 minuta. Browser salje zahtev, ali odgovor je Server not found. Jedini nacin da obezbedim konstantnu funkcionalnost konekcije je da skidam nesto ili da slusam radio, ali to trosi mnogo MB i ne mogu nesto stalno da skidam.
Realno, Telenor internet je preopterecen i ne radi kako treba, sto je strasno, jer je vecina korisnika pod ugovornom obavezom, a dobijaju jako losu uslugu, potpuno netipicnu za Telenor! Odgovor na reklamaciju je da ce se sve srediti kada se postavi dodatna bazna stanica, ali na dodatno pitanje kada ce to okvirno biti nisam dobio odgovor, koji mi je jako vazan!
Danas kada sam bio sa drugom u prodavnici na BBrdu, vise ljudi je vratilo Telenor internet i nekoliko je obnovilo ugovor zbog dodatnih besplatnih minuta(!!!). Radnici su bili jako neljubazni i smejali su se decku koji nije znao pisanim slovima da potpise ugovor...: (
Do pre 3 nedelje sam mislio da je Telenor najprofesionalniji, ali me sve ovo jako razocaralo...
PA iskreno, i meni bi bilo smesno da neko ko ima prava da uzme Telenor Internet ne zna da se potpishe pisanim slovima, to dovoljno govori o njemu samom. Vrlo je moguce da ne zna ni da se potpishe kako treba, sto je tek tuzno. Ali je bitno da zna da koristi mobilni telefon, i Internet... Bolje da se edukuje pisanju.
Ovo cu jedino da povuchem, ukoliko je u pitanju disleksicna i disgraficna osoba. U svakom drugom slucaju, sramota za doticnog.
miodrage, jeste njegova sramota ali ne sme ismejavanje da se vidi kod zaposlenog. Nije taj zaposleni u toj radnji u provodu, nego je na radnom mestu jedne vrlo jake firme koja se trudi da bude lider u svom poslovanju.
Mada iskreno,i da je u provodu i da je opusten, nije ljudski da se ismeva. Sa druge strane, ima dece sad a Boga mi i starijih, koji se sa stampanim slovima tesko snalaze.A pogotovo ako se trazi da se pisu stampana slova na cirilici. Ja cirilicu zaboravih i to bas dosta.
S obzirom da to spada pod kršenje Kodeksa ponašanja Telenor Grupe, upamtite ime zaposlenog (ispisano je na identifikacionoj kartici) ili ga pitajte za isto, kao i lokaciju i vreme kad se problem dogodio, sastavite mail sa opisom nastale neprijatnosti/problema, i prosledite na reklamacije@telenor.rs.
Biće obradjen na adekvatan način.
Što se tiče Telenor Interneta, za sada vam mogu preporučiti da podesite Internet aplikaciju prema linku iz predhodnog post-a. Telenor intezivno radi na širenju GSM i UMTS/HSDPA mreže, tako da verujem da će vaš problem u bliskoj budućnosti biti rešen.
zALFex
Срамота!
Само се сетим када су се запослени у одређеној банци подсмевали једном дечку(виђао сам га у граду и знам да је лакше ментално заостао) а он мученик само хтео да их пита колико је сати...
Наравно напушим их најстрашније а обезбеђење ме избаци напоље.
Znachi da podvuchem jos jednom, ometenima u razvoju, ili na bilo koji nacin hendikepiranim osobama je ruzno podsmevati se, ali kad je neko zdrav i prav, ali je bilmez, ili spada u "novokomponovane" kakvih je u ovoj zemlji gomila (srichu usnama dok citaju SMS) takvima ne da se podsmevam nego ih javno isprozivam. Ako sam na nesto alergichan to je ljudska glupost.
Stize mi pismo od Telenora gde mi kao dugogodisnjem korisniku nude besplatan modem bez ugovorne obaveze za paket ista cena. Uz taj paket modem inace kosta 590 din tako da se Telenor stvarno pretrgao.
hoce li se vise povecati besplatni gb za paket ista cena? ovih 5 gb nije bas dovoljno. svaki mesec se krpim, tri filma, poneka serija i video chat poslednjih nedelju dana jedva mail da pogledam...
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.