0 dinara razgovori u Vip mreži – zauvek

novosti i informacije vezane za mobilne komunikacije, domaće operatore i njihove usluge
satell200
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Uto, 21. Jul 2009. 05:00

Post od satell200 »

30.11.2009

Vipovi postpejd korisnici će od sutra moći da razgovaraju u Vip mreži za 0 dinara čak i nakon što potroše besplatne minute prema svim nacionalnim mrežama.

Značajna pogodnost je što novi korisnici mogu da odaberu i jedan od mnoštva atraktivnih telefona za 1 dinar, kao što je to Nokia 6700 (postpejd 1800), HTC Tattoo (postpejd 900) i Sony Ericsson W395 (postpejd 325). Ukoliko im nije potreban nov telefon, korisnici mogu da izaberu 25 % popusta na mesečnu pretplatu 24 meseca.

Vipove postpejd SIM kartice/paketi su dostupni širom Srbije, u 39 Vipovih prodajnih centara i u radnjama partnera.

bOOdala
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Sre, 28. Nov 2007. 22:40
:: Sony Xperia Z ultra
:: Nokia 7600

Post od bOOdala »

Ma nista nije dzabe, nisu oni loodi...

:D

LittlePrince
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 28. Okt 2007. 04:32
:: Xiaomi Redmi Note 5
Kontakt:

Post od LittlePrince »

Ја се убих тражећи ову вест на ВИП-овом сајту и ништа, ово ће бити добро ако је бесплатно ка ВИП-у стално, али ако је тек након потрошених уговорених минута и још ако се купи фон уз већу тарифу него што је потребна (стандардно за наше тржиште) слаба вајде од овога :dry:

satell200
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Uto, 21. Jul 2009. 05:00

Post od satell200 »

Bolje i ne gledaj nista novo nisu uradili.Smanjili su sa 350 min na 325 min ka svim mrezama,a povecali sa 350 u Vip mrezi na 1000 svakog meseca.Naravno i dalje moras prvo da utrosis onih 325 ka svim mrezama pa tek trosis te ka Vip mrezi.
Pa da su dali da trosis uporedo i te minute ka Vip mrezi to bi bilo super.
A bice naivnih kao i uvek koji ce to da progutaju.Cak i operater iz Vipa sa kojim sam razgovarao deli moje misljenje.Ponekad se pitam o cemu razmisljaju ti ljudi koji prave te ponude,mada izgleda da je sve u novcu,da nas oderu sto vise.

Marko_NS
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pet, 08. Maj 2009. 18:06

Post od Marko_NS »

Htc tattoo za dinar uz postapid 900?
To mora da je neka greska.
I na sajtu je i dalje 4k uz postpaid 900 a 1din uz postpaid 1800.
Ako sam dobro shvatio, uz postpaid 1800 dobijes 1800 minuta ka svim mrezama, neograniceno minuta u vip mrezi, 1800 sms/mmsova i 1800mb protoka. I smanjili su cenu sa 3000 na 2990 :lol: i PDV,naravno.
Nije lose :wink:
iPhone 4.

Grandpa
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sub, 30. Jul 2005. 12:36

Post od Grandpa »

A korisnike ce uz ove nove ponude da pocaste i klin-corbom...
Ako je to sve od onih spektakularnih ponuda koje mi je najavio jedan "insajder", bolje neka i dalje reklamiraju jefti(nij)e telefone (u ondosu na konkurenciju).

Marko_NS
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pet, 08. Maj 2009. 18:06

Post od Marko_NS »

Posmatraj sa druge stane. U Americi [ i ostalim velikim mestima ] operateri nude neogranicene minute i smsove. Ovo je svakako korak unapred. :wink:
iPhone 4.

mp3mp3
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Sre, 25. Jun 2008. 17:16

Post od mp3mp3 »

Postpaid 60 390

Postpaid 150 690

Postpaid 325 990

Postpaid 900 1990

Postpaid 1800 2990

* Cene su bez poreza.

Da li se meni cini ili VIP PONOVO povecao cene postpaid paketa.
Najjeftinija pretplata je 390 din + porezi iznosi 499 din.
Nadam se da je ovo neka njihova greška... A da i tarifiranje je 60+30

http://www.vipmobile.rs/privatni/postpa ... fa.33.html

mezzano
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 26. Dec 2006. 11:34
:: Motorola Moto E5 DS
:: Huawei Y5 II

Post od mezzano »

Nije greska. Vip, prilikom svake promocije iskoristi da podigne cene. Bilo da je rec o uspostavi, pretplati ili zaokruzivanju.

sssikisss
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Pon, 27. Mar 2006. 14:04

Post od sssikisss »

Auuuu,
ne bi me cudilo da i druga dva operatera to isto ucine u skorije vreme :disgust:

VeNoM
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Čet, 06. Jul 2006. 20:36
:: Sony Xperia Z5P
:: Sony Xperia Z

Post od VeNoM »

dobra stvar je što korisnik može ostati na onim starim paketima tipa 350 ili pak onaj još stariji 325 gde je bilo 60+1
Nokia:2X7110,7650,2X3310,N95-8GB,X6!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!

araphel
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Sub, 11. Jun 2005. 22:52

Post od araphel »

Realno gledano.....malo povecali cenu,smanjili minute ka svim mrezama na staro,povecali drasticno u mrezi.....sve se to lepo uklopilo. Cilj je sto vise postpaid korisnika koji ce komunicirati u mrezi.....sto ima sasvim jasnu poslovnu logiku.Iskreno,mislim da meni ovo ne cini posao, jer mi je 900 minuta sasvim dovoljno.Slazem se da bi bolje bilo da je flat u mrezi a ovi standardni minuti ka ostalim mrezama....ali jos cemo sacekati za to,izgleda

sigi
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Čet, 03. Avg 2006. 17:12

Post od sigi »

Meni iskreno odogvara i stari 325 kao i ovaj 350, a novi 325 mislim da ide na korist vipu i to ce se videti uskoro jer vip iz dana u dan radi na svojoj mrezi i to se itekako oseti pocevsi od signala preko one najbitnije stvari a to je racun .
Elem po ovom 325 bi se dalo zakljuciti da vip u danima buducim gleda da zadrzi svoje korisnike na nacin kako to uglavnom rade svi a to je davanje beslatnog u svojoj mrezi , ali ima i ona druga strana sta ima za to besplatno pa da privuce veci broj pripejdovaca da predju na post pejd time ce se sigurni prihodi uvecati bice i uplata dopuna na pripejd brojeve mozda igleda kao sitna para ali sve to ide na korist dugorocno gledano .
Naravno nesmemo zaboraviti ni telefone tj povoljnije cene za velike postpejdove koji igraju veliku ulogu u privlacenju korisnika tj odlucujucu pogotovo u ovim praznicnim danima .

VeNoM
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Čet, 06. Jul 2006. 20:36
:: Sony Xperia Z5P
:: Sony Xperia Z

Post od VeNoM »

bilo bi dobro kada bi se neko od njih setio pa uradio da bude 1000min u mreži uporedno sa npr 325min van iste.e sada ako se ne varam ovaj novi 325 je ograničen na 1000min ili pak grešim???
Nokia:2X7110,7650,2X3310,N95-8GB,X6!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!

Lobachewsky
Gatekeeper
Gatekeeper
Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
:: Huawei P20 lite DS

Post od Lobachewsky »

Najjeftiniji postpaid paketi:
Vip: Postpaid 60, 390 dinara (dobija se 60 minuta i 60 poruka)
Telenor: Prenesi 60, 250 dinara (dobija se 60 minuta i 60 poruka)
!!!!!!
Da li je ovaj Vip normalan, pitam se ja, i to ne prvi put. Ali najgore od svega je sto ovo ne sluti na dobro, kao sto ste primetili Vip uvek prvi uvodi poskupljenja, zaokruzivanja, povecava uspostavu, a onda i ostali krenu za njim.
Prave nam haos ovde na trzistu, sem njih vise niko ne moze da pohvata koliko sta kosta, gde su povoljnosti i da li one uopste postoje.
A to sto su smorili sa sitnim slovima, jos malo pa nece moci ni na dve strane da im stane, kako je krenulo. Previse zvrcki i obmana ima. Ne valja.
Vip Neo 3 + Vip Net 100 GB, dual sim

antec
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pet, 11. Jul 2008. 03:32
:: LG G Flex 2

Post od antec »

Moram da primetim da ako je nekome vecina prijatelja na Vip mrezi ovo se itekako isplati. Doduse ako nije onda je sra..e. Malo je razocarao Vip.

vlada1970
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 20. Nov 2006. 14:06
:: Blackberry Q5
:: Nokia 8310

Post od vlada1970 »

Menjaju tarife svi, kako im dune i cim vide da negde "gube". :wacko:

Isto kao i u zivotu a i kod nas u Srbiji zadnjih dvadesetak godina. Ne mozes da imas nista stabilno duze od par meseci, pa to ti je. Stalno neke promene, stalno neko zakidanje, i sto je najgore mi i dalje verujemo kad nam neko ponudi "kosku", da to radi iz dobre namere. I kako onda i Vlada i svi ostali misle da ce im ljudi verovati? Promene uslove i prekrse dato obecanje, kao sto mi menjamo carape. Bez ikakve grize savesti. Samo tako.

Ja mislim da nisam toliko bas lud, ali do pre neki dan u stavci Pozivi u VIP mrezi u DIN je bila duplirana minutaza iz ovih prema svim mrezama. :shock:

Slika

I oni 'ladno ukinu to i kao nikom nista? A ko zna koliko je ljudi naselo i uzelo pakete na ugovor od 2 god, bas zbog toga. :chytry: E stvarno , nista kod nas ne valja u drustvu ali nista.
Samsung P850 , Nokia 8310 (my precious)® - pomozimo zivotinjama oko nas

Zligor
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pet, 24. Apr 2009. 17:52
:: LG Nexus 5X

Post od Zligor »

pa da, bilo je tako. medjutim sad umesto (npr. za postpaid 60) umesto 60 min u vip mrezi dobija se flat za vip mrezu nakon potrosenih 60 minuta ka svim mrezama. i to je 90 dinara skuplje za pomenutu tarifu. sad se postpaid 60 i 150 uopste ne isplate. a zbog cestih promena jedino pomaze da se jednom mesecno pravi screen shot (bolje vise puta) :)

Lobachewsky
Gatekeeper
Gatekeeper
Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
:: Huawei P20 lite DS

Post od Lobachewsky »

Ja bih se osvrnuo na jos jednu obmanu!
-Kada su prvi put uveli ove nove pakete, pisalo je Novi postpaid paketi sa sada duplo vise besplatnih minuta
Ok, "znalo se" da se ti duplirani minuti odnose samo na vip.
I pisalo je u tabeli: Postpaid 60, 60 minuta prema svim, 60 minuta prema Vip, 60 sms/mms
- Medjutim sada su uveli jos vecu pogodnost, neverovatnu, a glasi 0 dinara razgovori u Vip mreži – zauvek.
I pise u tabeli: postpaid 60, 60 minuta prema svim, pozivi u Vip mrezi 0 dinara, 60 sms/mms.
Da bi pod zvezdicu negde dole u pm stavili ruzno i nepregledno da je ogranicenje za taj paket 100 minuta u mrezi!
Zasto nije stavljeno, lepo, kao i prosli put, odnosno kako bi trebalo:
Postpaid 60, prema svim mrezama 60 minuta, prema Vip mrezi 100 minuta, sms/mms 60.
Verovatno posle nove godine planiraju da naprave neverovatnu ponudu, nikada pre vidjenu u srbiji!
"0 dinara prema svim mrezama!"

Tabela:
postpaid 60, pozivi prema svim mrezama 0 dinara, sms/mms poruke prema svim mrezama 0 dinara
*broj minuta uracunat u pretplatu je 60, broj sms i mms poruka uracunatih u pretplatu je 60
*cena minuta van besplatnih minuta je 5.9 dinara, cena sms poruke je 2.4
*uspostava poziva je 3.9 dinara
*** sve najvaznije informacije kod vipa nalaze se pod zvezdicama, najsitnijim fontom. Potpuno nepreglednim.

Nikada necu biti kod Vipa zato sto su ljigavci!
Ako neko misli da gresim, nek pogleda postpaid stranu kod Vipa, a onda kod telenora, i shvatice o cemu pricam... I zasto su neki smekeri, a neki ljigavci koji spustanjem ispod nivoa mulja zele da nagrebu koji dinar vise.

Postpaid strana Vipa
Postpaid strana Telenora

edit:Evo zligor nije video zvezdicu, znaci za'ebali ga! O tome pricam! Kakvim se buvljackim forama sluze.
Vip Neo 3 + Vip Net 100 GB, dual sim

antec
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pet, 11. Jul 2008. 03:32
:: LG G Flex 2

Post od antec »

Tacno tako, da se nadovezem na post koji je postavio Lobachewsky, i za postpaid 150 postoji ogranicenje od 1000 minuta mada ajd' to donekle i moze da prodje. Telenor (Mobtel) je uvek drao ali nikad to nije krio, dok Vip koristi svaku sansu da zakamuflira nedostatke u paketima.

I da, nije moguce "downgrade-ovati" paket tj. vratiti se na predjasnje uslove ali je zato itekako moguce uraditi "upgrade", ako se to uopste moze nazvati tako.

Odgovori