Pravila foruma Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Nokia ● Samsung ● Sony Ericsson ●
Sumnjam da ce osveziti samo V5, a da ce preskociti V3. Ipak ima mnogo vise modela sa V3 koji su aktuelni i koji ce izlaziti, tako da verujem da ce i tu pasti "sminkanje".
Na GSMAreni se jasno vidi na slikama da ce homescreen biti nesto kao na Maemou Sa vise homescreenova [3] i widgetima, sto takodje dosta podseca na Android
Hehe, pesimista sa razlogom ili ne u ovom slucaju vreme ce pokazati (a i Nokija).Vec smo imali iskustva da nam Nokija servira izuzetne fotke buducih proizvoda i obecanja,a onda kada dodje na trziste proizvod prc,dobijemo nekompletnu tvorevinu i onda 'ajd krpi softver,pazi hardver (da se ne guli,otpada ovo-ono...) itd.Tako da drugovi i drugarice nista nas ne sme iznenaditi.
When I'm walking a dark road I am a man who walks alone!
nokia prilicno kasni sa ovim!!! samsung HTC i android su vec uveliko uveli ovo... inace danas sam se igra za HTCom, hero u VIP i odusevio sam se koliko je dobar telefon... strava je!!!
bolje bi im bilo da naprave jedan kompetentan uredjaj a ne samo copy-paste N95,u drugacijem kucistu...
inace ce uh S.E posteno namarinjati sa svojim novim symbianima,cackao sam SATIO,uff za svaku pohvalu...
jos da debilnost bude veca,nigde na pomolu xenon blica....
Ma nokia je pala ku**u zadnjih godina . Nije vishe sto je prije bila. Uvijek sam bio za Nokiu. " Nokia i samo Nokia" . Ali slijedeci telefon definitivno nece biti nokia .
Kao sto vidim veoma su inovativni i originalni u pogledu dizajniranja OS-a,ja jos ne mogu da se nacudim da n97 ima neke bagove.....Sto se mene tice Android ima najvise izgleda da ima najsvetliju buducnost od svih operativnih sistema
Pa da, Android ima samo zato sto je novo i pogodno tlo da se i neki manje poznati developeri pokazu i dokazu a Symbian kao takav...pa nema tu neke bitne razlike niti pomaka jos od kad su ga izbacili. Maemo nije zanimljiv samo zato sto je Nokia u pitanju, WM jer se vec zna ko je baja za apikacije i sve ostalo...
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.