I ja sam ovih dana isprobavao Ndrive na e71 i mislim da za sada jos uvek ne moze da parira Garminu, mada ima svetlu buducnost.
Naime mapa koju mnogi hvale, ne prepoznaje ulicu u Paracinu u kojoj zivim (pritom ne zivim negde Bogu iza nogu).Da li je to igra okrutne sudbine, ali ni ulicu u Beogradu u kojoj trenutno zivim ne prepoznaje kao jednosmernu...pitam se koliko je ulica na ovaj nacin zapostavljeno?
Dalje, cesto se ne snalazi dobro sa brojevima ulica, tj dovodi me do potpuno suprotne strane ulice.
Od mana bih jos izdvojio nemogucnost browse-a mape, kako bih rucno pronasao destinaciju, siromasna podesavanja, a i ona teta koja nam govori gde da skrenemo, ima malo cudan glas
Od prednosti se mora pomenuti dobar korisnicki interfejs i brza animacija karte (ne secka kao kod garmina), veoma brza pretraga destinacija, gde cim krenete da kucate naziv odmah izbacuje nazive koji pocinju tim slovima i fina opcija 'bilo gde' u nekoj ulici, kada vam nije bitan kucni broj vec jednostavno zelite da pronadjete odredjenu ulicu.
Fix hvata malo sporije od Garmina, ali nista strasno, jer sve sto je ispod jednog minuta je prihvatljivo.
Sve u svemu ako malo porade na interfejsu ( nisam mogao dugo da provalim kako se ubacuje lokacija u favorites) i rutiranju, program bi mogao da bude dobra alternativa Garminu.