Sony Ericsson Satio (Idou)
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Symbian OS ● Symbian (UIQ) OS ● Windows OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Symbian OS ● Symbian (UIQ) OS ● Windows OS ●
-
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
- :: HUAWEI P40 Pro +
- :: HUAWEI P40 Pro
Po meni nisu opet dobro osmislili ovaj Satio.Kapacitet baterije je stvarno mali za ovakav telefon,nema 3.5mm audio jack a glavni adut-kamera nije ono sto se mozda moglo ocekivati,slike nisu nista posebno bolje od N82 koji imam a i xenon nije bas najbolji,gledajuci neke primerke fotki.Sve u svemu Omnia HD je po meni u velikoj prednosti.
XIAOMI Mi 11 midnight grey
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet
- jerkann
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 07. Jan 2008. 08:14
- :: Samsung Galaxy S4
- :: Nokia 808
Sale_M, ma dobro ga oni osmislili nego kasne sa izbacivanjem. Da je izasao pre nekih 6 meseci zabravio bi na audio jack. Sto se tice baterije mislim da sam kapacitet nije presudan i dok ga neko od nas ne testira ne mozemo precizno o tome diskutovati.
Slazem sto se tice fotki u rangu su sa n82. Gledao sam na nekom sajtu 12 slika slikano i sa jednim i sa drugim. rezultat je bio 6:6.
Iako SE pravi slabije xenone u odnosu na Nokia-u ipak je to xenon a ne lampica kao kod Omnia-e HD. da li ce biti u prednosti zavisi po meni samo u razlici u ceni.
Slazem sto se tice fotki u rangu su sa n82. Gledao sam na nekom sajtu 12 slika slikano i sa jednim i sa drugim. rezultat je bio 6:6.
Iako SE pravi slabije xenone u odnosu na Nokia-u ipak je to xenon a ne lampica kao kod Omnia-e HD. da li ce biti u prednosti zavisi po meni samo u razlici u ceni.
- Professional
- Mobil fan
- Pridružio se: Sub, 26. Jul 2008. 02:53
- :: Samsung A5 (2017)
- :: Nokia 6310i
- Kontakt:
Ja volim i Nokiju i Sony Ericsson, ali mogu vam reci da ce ovaj telefon biti jedan novi izazov za Nokiju, ne samo sto se tice kamere, neko i ostalih karakteristika. Pozdrav !!!
Currently at use: Samsung A5 (2017)
Currently at Stand By: Nokia 6310i V5.22, Nokia 6310i V7.00, Nokia N82 black + 8GB Kingston V31.0.016, hakovan & Ericsson R380s Smartphone (Symbian Ltd, 1998-2000)
Currently at Stand By: Nokia 6310i V5.22, Nokia 6310i V7.00, Nokia N82 black + 8GB Kingston V31.0.016, hakovan & Ericsson R380s Smartphone (Symbian Ltd, 1998-2000)
- Nikola031
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 06. Okt 2008. 20:25
- :: Lumia 640 Dual SIM
- Kontakt:
Evo pojavio se i kod nas - cena 670 evra. http://www.mobilnisvet.com/mobilni/2023 ... tio-(Idou)
Po mom misljenju veoma skupo i precenjeno.
Po mom misljenju veoma skupo i precenjeno.
Sony Ericsson prototypes: G702 (BeiBei), W707 (Alicia), 3x M610i (Lizzy)
Nikola031, slazem se u potpunosti sa tobom, mada je ovo kod nas vec postalo praksa. Kada se pojavi mob cena je uvek duplo veca nego svuda u svetu. I to tako bude par meseci i onda krece sunovrat cena ... Od januara ovaj telefon ce bit oko 350-400e. Vec sada u Nemackoj moze da se nadje za 380e sim free
| E72 | Vivaz Silver | SE c902 |
-
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Pet, 24. Apr 2009. 17:52
- :: LG Nexus 5X
nije bas 380, evo cena: http://www.chip.de/preisvergleich/12109 ... Satio.html
najpovoljnija ponuda 460, amazon 480
najpovoljnija ponuda 460, amazon 480
- jerkann
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 07. Jan 2008. 08:14
- :: Samsung Galaxy S4
- :: Nokia 808
Skoro sam se malo igrao sa ovim telefonom u jednoj radnji pa ne mogu da dam kompletan review.
Da pocnemo od glavnog aduta - Kamere. Nista posebno u rangu sa n82 nikako bolje. Ovo govorim pre svega o uradjenim fotografijama koje mi je pokazao vlasnik te radnje. Nisu lose, ali je to po meni trebalo da bude bolje. Slike su nekako zuckaste. Nadam se da ce to neka naredna verzija SW srediti.
Telefon izgleda veoma lepo i po meni je dosta lepsi od Omnia HD (uporedjivao ih istovremeno). Sama verzija symbiana je veoma zanimljiva i potrebno je navikavanje, ali mozda i razbije malo nastalu monotoniju. ekran veliki, boje su extra, odziv ekrana solidan.
Cena relativno prihvatljiva. Kada sam ja pitao 480 eura u originalnom pakovanju samo 30 eura skuplji od Omnia HD.
Da pocnemo od glavnog aduta - Kamere. Nista posebno u rangu sa n82 nikako bolje. Ovo govorim pre svega o uradjenim fotografijama koje mi je pokazao vlasnik te radnje. Nisu lose, ali je to po meni trebalo da bude bolje. Slike su nekako zuckaste. Nadam se da ce to neka naredna verzija SW srediti.
Telefon izgleda veoma lepo i po meni je dosta lepsi od Omnia HD (uporedjivao ih istovremeno). Sama verzija symbiana je veoma zanimljiva i potrebno je navikavanje, ali mozda i razbije malo nastalu monotoniju. ekran veliki, boje su extra, odziv ekrana solidan.
Cena relativno prihvatljiva. Kada sam ja pitao 480 eura u originalnom pakovanju samo 30 eura skuplji od Omnia HD.
- gameforce
- Ex-Moderator
- Pridružio se: Pon, 05. Jun 2006. 12:11
jerkann, apsolutno se slažem sa tobom što se tiče fotografija.
Napravio sam fotku u radnji sa i bez blica na N82 i na Satio i samo što nisam zaplakao.
Bar 20% su lošije a kamera toliko bar na papiru bolja
Već sam bio spreman da iskeširam tel kada sam ga upalio i kada sam video kako reaguje i tu čistoću ekrana ali...
Krivo mi je što zbog šoka pri poredjenju kamere nisam te fotke prebacio na moj tel da ih vidite
Drugo, suviše je "ciglast" nemam dovoljan fond reči da bih opisao taj osećaj ali mi je nekako ležanje u ruci kao da držim neobradjenu stvar u ruci a pri tom i ne leži dobro (bar ne u mojoj ruci).
Ovde je cena sada (kada se preračuna) skoro ista kao u SRB 485e
Definitivno čekam još sa novim tel, da vidim da li će novi sw popraviti to oko kamere.
Napravio sam fotku u radnji sa i bez blica na N82 i na Satio i samo što nisam zaplakao.
Bar 20% su lošije a kamera toliko bar na papiru bolja

Već sam bio spreman da iskeširam tel kada sam ga upalio i kada sam video kako reaguje i tu čistoću ekrana ali...
Krivo mi je što zbog šoka pri poredjenju kamere nisam te fotke prebacio na moj tel da ih vidite

Drugo, suviše je "ciglast" nemam dovoljan fond reči da bih opisao taj osećaj ali mi je nekako ležanje u ruci kao da držim neobradjenu stvar u ruci a pri tom i ne leži dobro (bar ne u mojoj ruci).
Ovde je cena sada (kada se preračuna) skoro ista kao u SRB 485e
Definitivno čekam još sa novim tel, da vidim da li će novi sw popraviti to oko kamere.
Zbog neslaganja sa "uredjivačkom politikom" svojevoljno napustio forum.
Rebel in heart.
Rebel in heart.
moj satio pravi slike dosta bolje od n82 sa jakom ostrinom i bez ikakve zamucenosti dok je situacija sa bojama cak i sa xenonom jako realna. inace jedina mana mu je to sto je skoro pa savrsen. inace novi firmware telefona ce sigurno mnogo toga popraviti (ja iskreno ne vidim sta al` ajd`). a sto se tice gameforce-a ne znam kako si to u radnji utvrdio da je n82 kamera bolja (sto je cist apsurd) i gde si to prebacivao kada nisi na tvoju n82!!?? bez napadanja ali mislim da silno gresite u vezi satio-a. pozdrav svima 

A N D R O I D
- gameforce
- Ex-Moderator
- Pridružio se: Pon, 05. Jun 2006. 12:11
dojlimi, ja sam rekao slike su lošije a ne kamera.
Drugo slikao sam sa jednim i drugim i gledao na njima slike bez ikakvog prebacivanja bilo gde.
Treće ja još uvek mislim da je to jedini tel koji je na tržištu a može dostojno da zameni moju N82.
Ako ti nije problem napiši koliko mu treba za hladan start GPS-a u Garminu ili bilo kojoj aplikaciji koju koristiš jer nigde nisam našao koji čip koristi.
Drugo slikao sam sa jednim i drugim i gledao na njima slike bez ikakvog prebacivanja bilo gde.
Treće ja još uvek mislim da je to jedini tel koji je na tržištu a može dostojno da zameni moju N82.
Ako ti nije problem napiši koliko mu treba za hladan start GPS-a u Garminu ili bilo kojoj aplikaciji koju koristiš jer nigde nisam našao koji čip koristi.
Zbog neslaganja sa "uredjivačkom politikom" svojevoljno napustio forum.
Rebel in heart.
Rebel in heart.
Hladan start GPS-a je fenomenalan, bez preuvelicavanja (bolji je od omnie hd, n97, 5800 cak i od e71) a inace koristim garminov softver za navigaciju u reviziji 5.00.50 sa nasim mapama 2.1 i radi fenomenalno, cak je i signal mnogo jaci i postojaniji nego kod mog prethodnog aparata omnie hd. zvuk u slusalicama je ok mada zasigurno mu fale ekvilajzeri u plejeru a meni smeta i to sto ima slabu izlaznu snagu na spikerfonu jer sam izgleda navikao na omniu hd koja ima super stereo zvucnike. baterija mi traje oko 1-2 dana sto mi je slican rezultat sa gore vise pomenutom omniom hd. video zapis je zaista super i mnogo je bolji nego na svim aparatima koje sam imao a koji su podrzavali istu specifikaciju (vga 30fps). evo jedne slikice sa decijeg rodjendana. pozdrav!!! http://rapidshare.com/files/309852901/1 ... 9.JPG.html
A N D R O I D