Nokia N97
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
- Ninolina
- Moderator
- Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
- :: Galaxy Note 9 White
- :: Galaxy Watch Active2
Progreziv, pa i nije baš normalno to što ti se dešava s telefonom:( ugasi tel, izvadi bateriju na nekih 15 min pa pokušaj ponovo da ga uključiš. Ako se bude isto dešavalo onda mu ponovo izvadi bateriju pa je vrati i uradi mu ponovo reset. Nadam se da će ti to rešiti problem. Ako ne onda jedino servis može da pomogne. A jesi li uradio i update ili samo reset?
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***
sve sam zavrsio sad sve radi kako treba...hvala puno na pomoci...
ali ja nebi bio ja da nesto ne zakomplikujem....naime...nisam hteo da radim klasican back up slika i klipova preko Ovi Suite-a, nego sam klasicno prekopirao foldere tipa godina mesec, npr. 200911 ili 200910 i sada kada sam ih vratio u Camera folder, telefon ih ne prepoznaje pod captured nego pod Dowloads...???
jel ima sanse da ga nateram da ih provali pod captured?
i opet, hvala unapred...
ali ja nebi bio ja da nesto ne zakomplikujem....naime...nisam hteo da radim klasican back up slika i klipova preko Ovi Suite-a, nego sam klasicno prekopirao foldere tipa godina mesec, npr. 200911 ili 200910 i sada kada sam ih vratio u Camera folder, telefon ih ne prepoznaje pod captured nego pod Dowloads...???
jel ima sanse da ga nateram da ih provali pod captured?
i opet, hvala unapred...
- Ninolina
- Moderator
Progreziv, i kod mene je isto, ali mi to nije bitno pa se nisam time zamarala. Svejedno mi je gde ih vidi, samo dok ih vidi, jer ja sam imala problem da uopšte nije mogao da vidi te slike koje sam prethodno slikala:( i ne sećam se kako, ali su se na kraju pojavile u Download folderu i to mi je bilo dovoljno:)
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***
- kapoerista90
- Expert
- Pridružio se: Sre, 24. Okt 2007. 05:49
- kapoerista90
- Expert
- Pridružio se: Sre, 24. Okt 2007. 05:49
-
- Slučajni prolaznik
- Pridružio se: Pon, 24. Nov 2008. 23:45
Ljudi, ovako... Imao sam ovaj problem i na N95 8GB, a evo Boga mi sad i na N97. Naime, kada namestim alarm da me budi u odredjeno vreme i iskljuchim telefon, alarm se nece uopshte oglasiti. Minut pre nego shto je nameshten alarm telefon izlgleda kao da se ukljuchuje (svaka Nokia), medjutim ugasi se sam od sebe i to je to. Alarm NE MOZE da radi ako je telefon ukljuchen. To je prvi simptom. Problem iste vrste je to shto kada hocu da ukljuchim telefon pojave se NOKIA slova, izbleje 10 sekundi iiii paaap. . . Ugasi se
...I tako moram jedno 2 puta dok se ne ukljuchi. Nije to bilo kad sam ga kupio, updateovao sam na 2.0 i mislim da je od tada to pochelo, ali nisam siguran. . . Pomagaaajte. . . Ide mi na zivce. . . 

- Ninolina
- Moderator
zex91, to za alarm su se žalili i pre, ali ja ti preporučujem da isprobaš neku aplikaciju za alarm, npr. Nice Alarm v1.60 ili 1.70:) po meni je to najbolje rešenje za alarm na Nokia telefonima:) Kažeš da si ga updateovao na v2.0, a jesi li uradio hard reset nakon updatea? Ako nisi, to bi moglo da ti reši problem sa uključivanjem telefona:) probaj pa javi da li si time rešio problem:)
- gameforce
- Ex-Moderator
- Pridružio se: Pon, 05. Jun 2006. 12:11
Ninolina, ne kapiram?
Daš za tel 400 i kusur e a ni osnovne funkcije mu ne rade nego moraš da umesto originalne fabričke aplikacije stavljaš dodatnu koja em jede memoriju em jede bateriju?
Dobar telefon nema šta
zex91, moj savet ti je da prvo, kao što reče Ninolina, odradiš hard reset.
Ako to ne pomogne probaj da ga flešuješ ponvo (ima ta opcija) i ako ni to ne pomogne BEŽI od tog telefona.
I ne, *#7370# je samo SOFT reset
Daš za tel 400 i kusur e a ni osnovne funkcije mu ne rade nego moraš da umesto originalne fabričke aplikacije stavljaš dodatnu koja em jede memoriju em jede bateriju?
Dobar telefon nema šta

zex91, moj savet ti je da prvo, kao što reče Ninolina, odradiš hard reset.
Ako to ne pomogne probaj da ga flešuješ ponvo (ima ta opcija) i ako ni to ne pomogne BEŽI od tog telefona.
I ne, *#7370# je samo SOFT reset
Zbog neslaganja sa "uredjivačkom politikom" svojevoljno napustio forum.
Rebel in heart.
Rebel in heart.
- Ninolina
- Moderator
gameforce, tačnije 500 i kusur evra:) to ne znači da neke fabricke aplikacije rade bolje od onih koje možeš da naknadno instaliraš:) nikad nisam ni koristila fabricki alarm,jer ima mnogo boljih koje možeš lako da ubaciš:)
zex91, da, to je kod za reset:) uradi to pa javi rezultate:)
zex91, da, to je kod za reset:) uradi to pa javi rezultate:)
- gameforce
- Ex-Moderator
- Pridružio se: Pon, 05. Jun 2006. 12:11
Ninolina, možda grešim kada od nekoga ili nečega ŠTO PLATIM očekujem da radi kako treba.
NEĆU da tražim po netu programe za nešto što imaju telefoni od 20e da bi mi radio kako treba tel od 500!
I ne nije to hard reset.
Ima na prethodnoj strani kako se radi hard.
To je SOFT reset
NEĆU da tražim po netu programe za nešto što imaju telefoni od 20e da bi mi radio kako treba tel od 500!
I ne nije to hard reset.
Ima na prethodnoj strani kako se radi hard.
To je SOFT reset
Zbog neslaganja sa "uredjivačkom politikom" svojevoljno napustio forum.
Rebel in heart.
Rebel in heart.
- Mirko BGD
- Mobil manijak
- Pridružio se: Uto, 01. Jun 2004. 21:46
- :: samsung s8 plus
- Kontakt:
gameforce, u potpunosti se slazem sa tobom. kada vec izdvojim toliku sumu novca, hocu da telefon radi sve za sta je namenjen, a ne da ima gomilu propusta, recimo koliko smo cekali v20 sa kinetickim skrolovanjem??? a to imaju osnovni HtC modeli koji su stari po 2-3 godine... mislim da je nokia sa n97 definitivno pokazala svoje pravo lice, trenutni flagship model kosta kao djavo, a ne pruza nista?!
FM transmiter dno dna, zvuk u sluskama izuzetno tih, zvucnici nula, v20 dosta bagova ljudi se zale, nema hacka, cekaj bre pa za sta smo mi onda dali 400 i kusur evra???? za polu dovrsen model??? za dumb telefon? znate sta trenutno imam instalirano u telefonu? Garmin i mcleaner
ne podrzava ngage ne mogu da nadjem verziju pythona koja radi!
bravo za nokiju, milim da smo svi mi ispali zesce veverice, i da cu nokiju od sada zaobilaziti iz principa.
mislim da vecina ljudi razmislja kao ja i da ce ovo biti pocetak propasti nokije a ja cu uskoro nadam se da predjem na omiu pro... muka mi je od ovog symbiana koji je ostao isti kao kad se pojavio pre 7-8 godina!!!
edit:
samo jos jedna stvar koju sam primetio... polovan telefon sa garancijom vec moze da se nadje za ne verovatnih 300eur [ovo je jedan od telefona kome najbrze pada cena, nikad ovo nisam video] sto znaci da prostom matemtaikom dolazimo do toga da u koliko ste kupili telefon krajem septembra i na crno ga platili 450e za nesto malo vise od mesec dana vi gubite ne verovatnih 150eur !!!
znaci NE VEROVATNO!!!
pa na kolima se ne gubi toliko a mnogo su vece cifre u opticaju! a primere drugih telefona necu ni da postavljam!!!
FM transmiter dno dna, zvuk u sluskama izuzetno tih, zvucnici nula, v20 dosta bagova ljudi se zale, nema hacka, cekaj bre pa za sta smo mi onda dali 400 i kusur evra???? za polu dovrsen model??? za dumb telefon? znate sta trenutno imam instalirano u telefonu? Garmin i mcleaner
ne podrzava ngage ne mogu da nadjem verziju pythona koja radi!
bravo za nokiju, milim da smo svi mi ispali zesce veverice, i da cu nokiju od sada zaobilaziti iz principa.
mislim da vecina ljudi razmislja kao ja i da ce ovo biti pocetak propasti nokije a ja cu uskoro nadam se da predjem na omiu pro... muka mi je od ovog symbiana koji je ostao isti kao kad se pojavio pre 7-8 godina!!!
edit:
samo jos jedna stvar koju sam primetio... polovan telefon sa garancijom vec moze da se nadje za ne verovatnih 300eur [ovo je jedan od telefona kome najbrze pada cena, nikad ovo nisam video] sto znaci da prostom matemtaikom dolazimo do toga da u koliko ste kupili telefon krajem septembra i na crno ga platili 450e za nesto malo vise od mesec dana vi gubite ne verovatnih 150eur !!!
znaci NE VEROVATNO!!!
pa na kolima se ne gubi toliko a mnogo su vece cifre u opticaju! a primere drugih telefona necu ni da postavljam!!!
Mirko BGD, surova istina i tuzno je sto je takva politika Nokie! Ovakvom neozbiljnoscu jedino dobijaju konkurentske kompanije! 

● PRAVILA FORUMA ● СРБИ ЗА СРБЕ ●