Nokia 6220 classic
					Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
	Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Imam jedno pitanje: zasto telefon nece da mi nadje satelite? Nece ni preko garmina, ni nokia maps..   I jel moze neko da mi kaze neki patch za za iskljucivanje zvuka kamere< bas nervira... I jel neko uspeo da hakuje 5.15softver? I jos nesto, prestale da mi rade slusalice, i ja mislio da je do slusalica, probao druge, ni one ne rade, sta bi moglo da bude?
  I jel moze neko da mi kaze neki patch za za iskljucivanje zvuka kamere< bas nervira... I jel neko uspeo da hakuje 5.15softver? I jos nesto, prestale da mi rade slusalice, i ja mislio da je do slusalica, probao druge, ni one ne rade, sta bi moglo da bude?

I jel moze neko da mi kaze neki patch za za iskljucivanje zvuka kamere< bas nervira... I jel neko uspeo da hakuje 5.15softver? I jos nesto, prestale da mi rade slusalice, i ja mislio da je do slusalica, probao druge, ni one ne rade, sta bi moglo da bude?
  I jel moze neko da mi kaze neki patch za za iskljucivanje zvuka kamere< bas nervira... I jel neko uspeo da hakuje 5.15softver? I jos nesto, prestale da mi rade slusalice, i ja mislio da je do slusalica, probao druge, ni one ne rade, sta bi moglo da bude?- Miodrag N73
- Redovni učesnik 
- Pridružio se: Sub, 06. Okt 2007. 23:26
Veličina fotografija
60 sec:citat:tebra vidi da nije kinezcic jer slike sa ovim telom idu do 4 mb 
To jednostavno nije tačno. Fajlovi u zavisnosti od složenosti scene koja se slika idu do 1,5-2 MB ( Standardno 800-1,3MB). Ma koliko da je fotoaparat dobar, to nije Kompaktni digitalni fotoaparat.( pa ni sa njim ne možeš uvek dobiti toliko velike fajlove)
Pozdrav

To jednostavno nije tačno. Fajlovi u zavisnosti od složenosti scene koja se slika idu do 1,5-2 MB ( Standardno 800-1,3MB). Ma koliko da je fotoaparat dobar, to nije Kompaktni digitalni fotoaparat.( pa ni sa njim ne možeš uvek dobiti toliko velike fajlove)
Pozdrav
- 
				Radisa Rasa
- Redovni učesnik 
- Pridružio se: Sub, 15. Nov 2008. 23:14
Svi znamo da 10.decembra stupa na snagu novi zakon o saobracaju. Mene zanima da li je neko od vas ponosnih vlasnika ovog tel.nabavio hansfree,(ili kako se vec zove) uredjaj za 6220,kao i to kolika mu je priblizna cena,i da li se to kupuje iskjucivo za ovaj tel...ili postoji neki univerzalni? Hvala na odg...

- 
				Radisa Rasa
- Redovni učesnik 
carloss, okaci sliku pa da vidimo na kakve krugove mislis.
Da li se krugovi javljaju samo onda kada slikas sa blicem?

Da li se krugovi javljaju samo onda kada slikas sa blicem?
● PRAVILA FORUMA ● СРБИ ЗА СРБЕ ●
						djoxie,  da trenutno ne prevazidjene kamerice n97 mi je smesan pored 6220 sto se kamere tice postavio sam u temi n97 sliku sa n97 mini do duse ima foliju na kameri ali je prilepljena uz samo socivo tako da nebi trebalo da puno upropasti sliku,ali opet NI PRIBLIZNO nokiji 6220 moj favorit! I dalje ga imam :-DDDD Edit momak koji se zali na duhove : Pa potrudi se da ne dizes prasinu pre neko sto slikas ;-DDDD inade imaces kurizice to svaki Fotoaparat,telefon itd sa xenon blicem ima (naravno kada se presina digne)

- 
				Radisa Rasa
- Redovni učesnik 
Imam telefon tek par dana, ali koliko sam primetio, problem se javlja kad je blic koriscen, znaci unutra sa slabijim osvetljenjem, slikam u auto modu, tako da uvek opali blic. Sad sto se tice prasine, nisam slikao u nekoj fabrici tepiha, vec normalno okruzenje u stanu, a nisam video kod drugih telefona sa xenon blicem da imaju takav problem, cudno mi je da postoji toliki propust na kameri.
evo jedna slika kao primer

evo jedna slika kao primer

carloss, to su cestice prasine. Kao sto su ti vec napisali vidljive su kada se osvetle Xenonom. Nema razloga za brigu, samo skljocaj i uzivaj!   

● PRAVILA FORUMA ● СРБИ ЗА СРБЕ ●