Koji telefon za 400+ evra
Koji telefon za 400+ evra
Hteo bih da se pocastim za NG i da uzmem neki telefon za oko 400 evra. Dakle, zanimaju me generalne karakteristike telefona, i to da imam QWERTY tastaturu i Wifi. Multimedija mi nije bas nesto presudna. Razmisljao sam o Nokiji e72 i jos nekim modelima, mada jos nisam nacisto sa tim da li uzeti telefon sa tastaturom ili pak mozda neki touch screen telefon (IPhone 3G ili sl.). Trenutno imam SEK800i.
Hvala!
Hvala!
Pogledaj SE X1 i HTC Touch Pro 2 (ako ga mozes nabaviti za te pare).
Za E72 bi mozda trebao malo sacekati posto je tek izasao pa da prelezi "decije bolesti". Za koji mesec bi mogao njega uzeti. Neki hvale taj navy pad neki ne, ali mislim da je sve to do navike.
Za E72 bi mozda trebao malo sacekati posto je tek izasao pa da prelezi "decije bolesti". Za koji mesec bi mogao njega uzeti. Neki hvale taj navy pad neki ne, ali mislim da je sve to do navike.
● PRAVILA FORUMA ● СРБИ ЗА СРБЕ ●
- kapoerista90
- Expert
- Pridružio se: Sre, 24. Okt 2007. 05:49
X1 ima slajd... Ne klasican, al ima ga. Drugo, po meni jeste kad je u pitanju sama funkcionalnost... Al Iphone je zakon za zezanje, igrice i muzikicu... Ne bih ga gledao za ostalo, previse je ogranicen. HTC HD kad bi nasao, bilo bi ti extra, ili kao sto je IDzO, rekao Touch pro 2
Nokia E71... Elegant, but deadly
O.K. Hvala. Ne bih N86, zbog toga sto nema qwerty tastaturu i ipak ne bi slajder, niti bilo sta sto ima pokretnih delova.
Nego, niste mi odgovorili u ovom trenutku da li ici na tel. sa qwerty tastaturom ili neki sa touch displejem? Sta je bolje, prakticnije, pre svega za mail (push), poruke i eventualno GPS... ?
Nego, niste mi odgovorili u ovom trenutku da li ici na tel. sa qwerty tastaturom ili neki sa touch displejem? Sta je bolje, prakticnije, pre svega za mail (push), poruke i eventualno GPS... ?
mill, ako ces puno kucati tj. ako ces unositi veliku kolicinu teskta onda ti TS ne odgovara. QWERTY je tu zakon tj. hard tastatura.
Ako neces nista sto je pokretno onda ti jedino ostaju E72, E71 i neki BB modeli. Svi ovi ostali imaju tastatru na izvlacenje ili samo TS.
Ako neces nista sto je pokretno onda ti jedino ostaju E72, E71 i neki BB modeli. Svi ovi ostali imaju tastatru na izvlacenje ili samo TS.
● PRAVILA FORUMA ● СРБИ ЗА СРБЕ ●
-
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Pet, 24. Apr 2009. 17:52
- :: LG Nexus 5X
pogledaj ovaj model, WM 6.5, qwerty.....
http://www.mobilnisvet.com/mobilni/2291 ... 0-OmniaPRO
http://www.mobilnisvet.com/mobilni/2291 ... 0-OmniaPRO
-
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Sub, 15. Nov 2008. 23:14
Ja imam nokiu 6220 classic(sad svi kazete blago njemu,
)..ali moj drug ima iphone,ne znam koji ali ga je platio oko 300 evra...sto i nije bitno toliko za ovu pricu.Ja ti najtoplije preporucujem da bas iphone pazaris.Tel.je vrh za zabavu,ima wifi,lako se kucaju poruke na njemu(bar meni)mada je to stvar navike i sl...ne bih da ulazim u raspravu da li je bolji ts,ili hard tast.za poruke,vec unapred znas odg.ali kad se jednom naviknes....Znaci moj glas ide Iphonu(da o ekranu i njegovoj velicini ne govorimo)!!!! 

- tomas.hokenberi
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 03. Sep 2007. 18:02
- :: Samsung GalaxyNote20
mill, Pa sad zavisi od toga ko ocenjuje. B7330 ima veci ekran, (po nekima) bolji operativni sistem itd.
Pravila otvaranja tema i davanja odgovora
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB
- tomas.hokenberi
- Moderator
mill, E71 i E72 imaju relativno male ekrane (2,4"). B7330 ima ekran dijagonale 2.6". Posto je njegov ekran kvadratan a ne pravougaon efektivna povrsina je zapravo jos veca nego sto bi bila za isti odnos dijagonala kada bi ekrani bili iste geometrije.
Uporedi sam na ovom sajtu: http://www.phonearena.com/htmls/LG-Voya ... _2355.html

Uporedi sam na ovom sajtu: http://www.phonearena.com/htmls/LG-Voya ... _2355.html

- jerkann
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 07. Jan 2008. 08:14
- :: Samsung Galaxy S4
- :: Nokia 808
mill, ako ti prevashodno treba za mail i kucanje uzmi e61i. Jeste da je stariji model ali je za net kao stvoren. Uz to uzmeš i externi gps modul i uštediš mnogo evrića.
Što je rekao tomas.hokenberi, e71/72 imaju mnogo male ekrane i to im je jedina mana, ali u tvom slučaju biće ključna. Razmisli o ovom samsungu koji ti je preporučio veoma lepo izgleda, ako bi već da daš više para.
Što je rekao tomas.hokenberi, e71/72 imaju mnogo male ekrane i to im je jedina mana, ali u tvom slučaju biće ključna. Razmisli o ovom samsungu koji ti je preporučio veoma lepo izgleda, ako bi već da daš više para.
- tomas.hokenberi
- Moderator
bOOdala, pa jes bolje je da gleda na sitnijem ekranu i nista ne vidi zato sto je "polozen". Polozeni su svakako bolji od vertikalnih kada su istih dimenzija. Medjutim Samsung ima veci ekran rezolucije 320x320 (E71,E72 koriste 320x240) pa po sirini prikazuje isto kao Nokie, a mozes da vidis vise po visini nego na Nokiama.