n79 ili e52?

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
daxsm91
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Sre, 14. Maj 2008. 02:41

n79 ili e52?

Post od daxsm91 »

sta vi kazete koji :)?
nekako vise sam za e52, ali n79 je ipak n serija, a ova je biznis serija...
cuo sam da iako ima 5mp, n79 ima losu kameru...kakva je kod e52? koliko drzi baterija? koji je noviji telefon?

jerkann
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 07. Jan 2008. 08:14
:: Samsung Galaxy S4
:: Nokia 808

Post od jerkann »

daxsm91, prvo n79 ima super kameru, a jedini problem je nedostatak xenona.
Velika je razlika u ceni između ova 2 modela jer je e52 relativno skoro izašao.
Kaži nam šta ti zahtevaš od telefona kako bi mogli da ti pomognemo malo više u izboru ili čak ponudimo još nešto.

kostadin
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Čet, 11. Sep 2008. 03:40

Post od kostadin »

e52 ima zaista losu kameru, ali zato ima bateriju koj ajede zivu decu...:) a sto se tice izgleda ja sam prezadovoljan kako je odradjena e52-ka , naravno on je i nesto noviji od n79...ako bi zanemarili kameru na svim drugim poljima bi e52 progutao n79...

daxsm91
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Sre, 14. Maj 2008. 02:41

Post od daxsm91 »

imao sam n95 8gb pa sam se zeznuo i menjao za m8800 pixon...n95 8gb je odlican fon ali jede bateriju zlo, pa mi treba neki sa jacom baterijom...
a e52 mi se svidja, lepo je uradjen...
koje su glavne mane e52 a koje n79? cuo sam da n79 ima neke probleme sa ekranom...los flet kabl :/

Godzilla
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Ned, 24. Maj 2009. 16:52

Post od Godzilla »

Па н79 нема флет кабл. :roll: :roll:

А има добру камеру!!! jerkann, како је велика разлика у цени??? :ohmy:

Мени се чини да је цена скоро иста,а?Шта ти мислиш,које су цене дотичних? :o
Nokia 6220 Classic

llulle
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pet, 01. Sep 2006. 19:32

Post od llulle »

a koja je logika da prelazis sa n95 8gb preko pixona na e52 koji je nikakav multimedia telefon generalno gledano a kamoli u poredjenju sa pomenuta 2,n79 je bolji multimedia fon,stereo zvucnici 3.5mm ulaz,zvuk je bolji sigurno a i kamera,tu nema rasprave da je bolja,mislim da neces biti zadovoljan sa e52,to jeste odlican fon ali imao si i imas bolje trenutno u rukama

pogledaj nesto drugo,i ja hocu da uzmem sad fon ali jos sam nesiguran
nokia c7

jerkann
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 07. Jan 2008. 08:14
:: Samsung Galaxy S4
:: Nokia 808

Post od jerkann »

Godzilla, Godzilla, moja greška. Mislio sam da je velika razlika u ceni, a ono i nije neka. U tom slučaju bih se odmah opredelio za 52-ojku. Ipak je to E klasa,

jazz
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sre, 06. Jul 2005. 14:06
:: S7 Edge

Post od jazz »

daxsm91 ja ti nažalost ne mogu pomoći što se tiče e52 jer nisam imala "bliske susrete" s njom, mada ne sumnjam da je solidna po specifikacijama, a i ipak je E serija. Što se tiče N79 (koju imam) jedini "problem" sa ekranom (ne fizički, jer takve još nisam primetila) je bilo malo usporavanje u kretanju kroz meni kod nekih "težih" tema, što je uklonjeno jednim klikom - isključenjem efekata teme. Sad fercera kao sat, sa 4gb karticom.

Sa kamerom sam malo je reći prezadovoljna, čak i uz automatska podešavanja pravi izuzetno dobre i jasne slike. Dosta toga je popravljeno novim softverom, pogotovo što se tiče slikanja u zatvorenom prostoru.

Što se tiče baterije, evo upravo je na punjenju nakon 3 dana korišćenja (tokom kojih je bilo uključeno slušanje muzike oko 15-20 min dnevno, ukupno oko 4h WiFi, fotografisanje, automatsko proveravanje novih e-mailova na svakih 30 min, 30tak poruka i oko 40 min razgovora).

Ako ti je potreban dobar multimedia telefon, n79 ti najtoplije preporučujem.

Odgovori