Najbolje/najkorisnije aplikacije za OS9.1,9.2,9.3 (S60v3)

programi, sistemski alati, navigacija
Pravila foruma
Prilikom postavljanja nove teme o nekoj aplikaciji, potrudite se da date što kompletniji opis, zajedno sa sličicama.
Odgovori
IDzO
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Čet, 30. Jun 2005. 11:01
Kontakt:

Post od IDzO »

gameforce, :wink: 8)
Ja sam ga hteo probati ali posto NIKO od mojih poznanika ne koristi Skype aktivno (!?) onda ga nisam skidao. :dry:

peky@n93
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sub, 01. Sep 2007. 21:24
Kontakt:

Post od peky@n93 »

gameforce, ja koristim nimbuzz i fring.oba mi rade odlicno! 8) nisam imao nikakvih problema.malo ispocetka sa logovanjem ali sad radi ok.
note n7100 note 9005 honor 8x asus zx551ml zoom honor 8x note9 nikond7200
https://www.flickr.com/photos/30207060@ ... nelayout=1

djoxie
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Sre, 04. Okt 2006. 14:30

Post od djoxie »

Bas sam hteo da napisem kako mi je Nimbuzz najbolji. Extra je brz, u njemu su mi kontakti sa WindowsLive Messengera (msn), Gtalk-a, Skype-a i Facebooka. Ponekad se desi da Fb nece da se uloguje ali to se jako brzo resi i sve je redje i redje. A pre neki dan je izasla i nova verzija na kojoj je podrzan i Twitter. Znaci bukvalno sve u jednoj aplikaciji koja ima malo vise od megabajta i ultra je brza. Ovaj Skype za Symbian sam probao i pored toga sto je tezak oko 4mb, izuzetno je spor, odmah sam ga sklonio :) Fring je takodje ok, pitanje je samo sta vam se vise dopada kad se odlucujete izmedju Nimbuzza i Fringa.
::luv phonez::

nsvladimir
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pet, 26. Sep 2008. 00:21

Post od nsvladimir »

Interesuje me da li postoji neki program za direktno skladistenje ili blokiranje SMS poruka kao sto je Handy Black List za pozive.?

Dule87
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pon, 20. Okt 2008. 01:47

Post od Dule87 »

nsvladimir, MCleaner ti je za blokiranje tj. odbijanje nezeljenih sms-ova i poziva,po meni najbolja aplikacija za tu namenu! 8)
Samsung Galaxy S3 I9300

antec
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pet, 11. Jul 2008. 03:32
:: LG G Flex 2

Post od antec »

nsvladimir, imas ja mislim i BlackBaller. I on je dosta popularan i takodje moze da odbija pozive i SMS-ove. Za MCleaner ne znam, ovde mozes i password da namestis.

dimi89
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 07. Feb 2007. 09:25
:: Samsung Galaxy Neo
:: LG Optimus 4X HD

Post od dimi89 »

Posle dugo vremena sam se opet vratio na moju N76 nokiu ( naravno LG ks20 je jos tu) i poceo sam da cackam nove programe i da ubacujem neke nove stvari.Zapravo interesuje me kako cela stvar sa pythonom funkcionise ,jer vidim da dosta dobrih programa zhteva python.Citao sam na netu sta je ali mi nije jasno i dalje kak ose prokrecu aplikacije preko njega i kako to sve funkcionise "uzivo" pa bi bilo lepo kad bi neko u nekoliko redova to objasnio.....Isuvise sam se druzio sa WM-om tako da mi je ovaj symbian sad cudniji nego ikad....Hvala unapred 8)
>>>Samsung S3 Neo GT I9301I<<<LG Optimus 4x HD<<<LG KS20 <<<....Nokia N76 {Symbian v60 3rd hacked}...

Esseker
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pet, 27. Mar 2009. 03:16
:: Huawei P40 Pro

Post od Esseker »

E ljudi koji je program najbolji za Facebook,da radi sve lepo,i chat naravno. Dosadno mi je,a i imam besplatne MB-e pa tako da... :wink:
Galaxy Note 9 SM-G960F/DS 128 GB Ocean Blue

kljun
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 26. Jul 2007. 20:56
Kontakt:

Post od kljun »

Esseker probaj Opera Mobile 10 beta

Kod: Obeleži sve

http://www.opera.com/mobile/download/
Nokia N82 + 8GB + Altec Lansing Headphones, SE K810i L.F.C. - Y.N.W.A. moj album

djoxie
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak

Post od djoxie »

Esseker, ako hoces samo facebook chat, on ti je odlicno odradjen na numbuzzu, na operi mobile 10 postoji bug, u chatu moze da se iskuca poruka ali bar ja na e71 ne vidim nacin da je posaljem :)

Cooomi
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 23. Jul 2008. 16:28
:: iPhone 13 mini

Post od Cooomi »

djoxie, bas sam to hteo da kazem... da li neko zna u cemu je fora... ja ispisem text ali kad ocu da posaljjem ne ide...isto mi se desava na mobilnomsvetu kad ocu da idem na pretragu preko opere...

djoxie
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak

Post od djoxie »

bug koji ce verovatno biti ispravljen zvanicnom stabilnom verzijom.
za chat ti je nimbuzz odlican, a ja sam se sa opere mini 5 beta i opere 10 mobile vratio na operu mini 4.2 i na fabricki browser, to mi je i dalje najbolja kombinacija

havijer
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Pon, 25. Apr 2005. 22:18

Post od havijer »

Pozdrav ljudi, jedno pitanje, posto ja imam ovaj telefoncic sa qwerty tastaturom, zeleo bih da znam da li postoji neki programcic koji meri za koliko se otkuca poruka ili koliko karaktera se kuca po minutu, sekundi, nesto tako na tu temu. hvala unapred na odgovoru.

wucinac
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Sre, 09. Apr 2008. 22:03
:: Google Pixel 4XL
:: Google Pixel 2XL

Post od wucinac »

Slika

Incallert periodically generates sound beeps (which are normally heard only on your side) during phone calls. Use Incallert to make you conscious of your phone calls' minute mark - at and BEFORE the minute mark - WITHOUT having to look at the phone.

While active, this program makes a beep sound at the minute mark and can also make a different beep sound before the minute mark of your call. This feature helps notify you that a new minute cycle is coming soon, useful to control your call lengths by not getting into a new minute and using just a few soconds of the whole new minute that you're charged for - especially for international or other costly calls where the cost per minute is quite high. In cases like this, you would like to set Incallert to warn at and before every minute.

It can also be useful in the case that you don't want to waste too much time on the phone - you can set Incallert to warn you every 5 or 10 minutes.

Compatible Devices
Incallert can be used on S60 3rd and 2nd Edition phones. Tested and working on Nokia E61, 6120 classic, E90.

S60 3rd phones must allow "All" software installation otherwise on some phones you could get an install error "Certificate Error… Contact application supplier" – please set it: On some phones the location to set is: (Menu) > "Tools" > "App.mgr" > Options > Settings > Software Installation > set to "All". On other phones the location is: (Menu) > "Settings" > "Phone Settings" > Applications > App.manager > Software Installation > set to "All".
Google Nexus 6P~Google Pixel XL~Google Pixel 2XL~Google Pixel 3XL~Google Pixel 4XL

bestboy
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 23. Jan 2007. 03:10

Post od bestboy »

Лепе вести!
Ваљда ће бити верзија и за симб. :)
http://www.itpro.co.uk/619042/mozilla-f ... m-releasep
Слобода или смрт

gameforce
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Pon, 05. Jun 2006. 12:11

Post od gameforce »

bestboy, najzad :)
Zbog neslaganja sa "uredjivačkom politikom" svojevoljno napustio forum.
Rebel in heart.

Dancsi
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Pon, 16. Jul 2007. 12:34
Kontakt:

Post od Dancsi »

Da...valjda ce biti i za symbian. Jos jedna dobra vest je da ce adobe pocetkom 2010 pustiti u promet full flash player (10.1) za skoro sve smartphone platforme (sve sem iPhone i blackberry OS-a)
N82 black, v31 sw, hakovan i 4gb kartica u njemu =)

antec
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pet, 11. Jul 2008. 03:32
:: LG G Flex 2

Post od antec »

Eh samo kad bi imao slicnu podrsku za flash sadrzaje kao i Skyfire bilo bi super. Bice zanimljivo videti kako radi uporedo sa operom a jos zanimljivije rivalstvo pomenutih browsera.

bestboy
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 23. Jan 2007. 03:10

Post od bestboy »

gameforce
Ипак ћемо мало сачекати.Како ствари стоје прво стиже везија за N900.
Стрпљен-спашен. :)
Слобода или смрт

Miodrag N73
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Sub, 06. Okt 2007. 23:26

Post od Miodrag N73 »

Skinuo sam i instalirao TTPod v3.62 na ruskom.Radi extra,ali je problem sto se non-stop kaci na net i nesto skida.Moze li to nekako da se iskljuci u podesavanjima?Slabo stojim sa ruskim.Unapred hvala.
Nokia N95 8gb Black

Odgovori