Slike sa mobilnih telefona
- MilančeBGD
- Expert
- Pridružio se: Uto, 13. Dec 2005. 15:38
- :: Sony Xperia U
- :: SE K800i
Wicker Man, Nikola031, Sensei, хвала, по мени слика није ништа посебно(мрзим небо које никад није плаво на нокија телефонима, већ вуче на љубичасто...)
Само сам хтео да подел са вама тренутни изглед Авалског торња 
Vtec, хвала, телефон је N82

Vtec, хвала, телефон је N82

Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...
Just like 80-ies
Lepo od tebe što si bio tamo čim je otoplilo, ali ovoliko šuma po lepom danu........
(unfortunetely ja ne smem da kačim svoje, jer D40 nije telefon, a e50 i TyTN u odnosu na današnje telefone nemaju kameru, dobri su samo za nešto što me mrzi da prepisujem, a kompletno pokvare doživljaj očajnim kvalitetom, ali šta da se radi kad su oba budiness edition)
Jazzz, svaka čast. Jeste dan ali kao da nije telefonom slikano. Btw, Chrome mi ne daje propereties, a možda piše negde, ali koji je telefon u pitanju?

Lepo od tebe što si bio tamo čim je otoplilo, ali ovoliko šuma po lepom danu........

(unfortunetely ja ne smem da kačim svoje, jer D40 nije telefon, a e50 i TyTN u odnosu na današnje telefone nemaju kameru, dobri su samo za nešto što me mrzi da prepisujem, a kompletno pokvare doživljaj očajnim kvalitetom, ali šta da se radi kad su oba budiness edition)
Jazzz, svaka čast. Jeste dan ali kao da nije telefonom slikano. Btw, Chrome mi ne daje propereties, a možda piše negde, ali koji je telefon u pitanju?
Ako Vam je dobro, onda ništa[/url]
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO
- MilančeBGD
- Expert
- Pridružio se: Uto, 13. Dec 2005. 15:38
- :: Sony Xperia U
- :: SE K800i
- Dream Weaver
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 10. Nov 2004. 02:45
- :: Xiaomi Mi Max 2
- vlada1970
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 20. Nov 2006. 14:06
- :: Blackberry Q5
- :: Nokia 8310
jazz, fantazija slike.Svaka cast.Skrinje su extra.
Imam par fotki iz onih dana oko Svetog Nikole 19.decembra kad je bio haos od snega u gradu, pa reko' da pogledate kako je na ulicama izgledalo.

Slike su napravljene na brzaka dok sam stajao na semaforima, tako da nisu nista narocito, nego sam hteo samo da vas podsetim na sneg.
A uploadovao sam i dva klipa na rapid, pa ko je zainteresovan, slobodno neka skine. Prvi je mecava BGD, gde sam snimao samsungom P850 voznju istog dana kad su i slike napravljene.
Znaci , bas je bilo spektakularno voziti po onolikom snegu i ledu. A ujedno se u tom klipu cuje i tip koji nas je razveseljavao pevajuci u busu.
Tip je genije. Pevao je vozeci se od centra, do Bezanijske Kose, i nazad do Srbijasuma. Verovatno svi znate za onog tipa sto rolerima vozi po ulicama. Ja ga primecujem vec 10-15 godina, i neumoran je. E bas taj tip je usao u bus to vece, slusajuci CD i pevajuci hitove Indexa.
Nisam ga uopste do sada kapirao kao takvog,ali je izgleda malo "na svoju ruku" cim ovo radi. Ali je bio skroz dobronameran. Ljudi su se bas smejali.
Drugi klip je trominutni i snimao sam kako je zvucalo bas za Novu Godinu u ponoc. Znaci,ako slusate ovo bez gledanja ( jer sam telefon samo prislonio blizu prozora i nema sta da se vidi ) , pomislicete da je bombardovanje bilo.
http://rapidshare.com/files/332426972/2 ... G_P850.rar
Nadam se da nisam mnogo pogresio sto sam ovde klipove postavio, jer nisam znao gde bih drugo.

Imam par fotki iz onih dana oko Svetog Nikole 19.decembra kad je bio haos od snega u gradu, pa reko' da pogledate kako je na ulicama izgledalo.

Slike su napravljene na brzaka dok sam stajao na semaforima, tako da nisu nista narocito, nego sam hteo samo da vas podsetim na sneg.
A uploadovao sam i dva klipa na rapid, pa ko je zainteresovan, slobodno neka skine. Prvi je mecava BGD, gde sam snimao samsungom P850 voznju istog dana kad su i slike napravljene.

Drugi klip je trominutni i snimao sam kako je zvucalo bas za Novu Godinu u ponoc. Znaci,ako slusate ovo bez gledanja ( jer sam telefon samo prislonio blizu prozora i nema sta da se vidi ) , pomislicete da je bombardovanje bilo.

http://rapidshare.com/files/332426972/2 ... G_P850.rar
Nadam se da nisam mnogo pogresio sto sam ovde klipove postavio, jer nisam znao gde bih drugo.

Samsung P850 , Nokia 8310 (my precious)® - pomozimo zivotinjama oko nas
- Wicker Man
- Expert
- Pridružio se: Sub, 06. Jan 2007. 14:53
- :: HTC Desire
- :: Sony Ericsson K800
- vlada1970
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 20. Nov 2006. 14:06
- :: Blackberry Q5
- :: Nokia 8310
Jes' stvarno. Ovakvog vremena ima sve vise i po Beogradu. Kao da smo na drugoj planeti.
Lepo si uslikao slike Zligor. Svaka cast za trud. Trebalo je postici ovo sa mobilnim.
Lepo si uslikao slike Zligor. Svaka cast za trud. Trebalo je postici ovo sa mobilnim.

Samsung P850 , Nokia 8310 (my precious)® - pomozimo zivotinjama oko nas