Nokia N97
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
- Ninolina
- Moderator
- Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
- :: Galaxy Note 9 White
- :: Galaxy Watch Active2
Godzilla, kamera zadovoljavajuća na Iphone 3gs-u? Pre bih rekla da je upotrebljiva, posebno jer nema nikakav blic
i tačno je da ima neke zezalice koje N97 nema, ali ne mogu nikako da se porede te dve kamere. Takodje, sve što će ti realno trebati od telefona, a to bi bilo, recimo: BT, MMS, Wi-Fi, mogućnost korišćenja tel kao mass storage i još neke veoma važne stvari, možda ćeš i uspeti da osposobiš, ali će ti trebati gomila živaca, vremena i strpljenja. No, ovo nije tema o poredjenju ova dva modela, i ne bi trebalo ovde o tome dalje da raspravljamo 
N97 je našao i zadovoljne korisnike (iako ima i dosta nezadovoljnih), i slažem se sa konstatacijom da je bolje kupiti N97 nego N97 mini
i meni je N97ica lepša i bolja
i to je donekle i stvar ukusa 

N97 je našao i zadovoljne korisnike (iako ima i dosta nezadovoljnih), i slažem se sa konstatacijom da je bolje kupiti N97 nego N97 mini

*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***
-
- Mobil fan
- Pridružio se: Pet, 27. Mar 2009. 03:16
- :: Huawei P40 Pro
Lepo kaze ime N97 MINI,znaci,"osakacena" verzija Prave N97-mice.
. Bolja je N97-mica. Meni je vazan poklopac sociva,jer cesto vrtim fon po stolu. Meni je telefon potreban zbog svega,znaci muzika,kamera,video,a najvaznija mi je upotrebljivost sistema,Symbian je vrh. N97 nisam koristio,ali igrao sam se jedno sat vremena sa Omnia-om HD od 8GB-a,nekako mi je spora,brza mi je moja N82-ojka,puna programa i svega,nego ta potpuno prazna Omnia HD. Nadam se da je N97 brza pri radu,jedino nisam siguran,ima li N97 Flash ili Led blic. N97 ili N900 su jedini fonovi za koje bih zamenio(i doplatio) moju N82. Na papiru mi je N97 super fon, a po komentarima vidim da je tako i u praksi. Ninolina i ostali iskusni korisnici neka to kazu,koji su je uzeli zbog funkcionalnosti,a ne zbog mangupiranja, Mana...hmm,to sto je verzija 20 unhackable. 

Galaxy Note 9 SM-G960F/DS 128 GB Ocean Blue
- serbian-boss
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Uto, 21. Apr 2009. 21:11
Whiplasher, ma pomesao sam imena
izvini .... iPhone je bzv,to je igracka.
Esseker, Ja ne mogu da slusam kad ljudi pricaju bez nekih argumenata,kako je N97 mini osakacena verzija N97,po cemu je osakacena?Po poklopcu za kameru? Ako ti je najbitnija upotrebljivost sistema,uzmi WIN MOBILE on je po tom pitanju ubedljivo najbolji...
Cini mi se da od Nokia N900 trenutno nema boljeg telefona ali s obzirom da ga nema na crnom trzistu ne daje mi se toliko para.Jedini telefon koji moze da mu mozda parira je XPERIA X10
ima 1GHz procesor 

Esseker, Ja ne mogu da slusam kad ljudi pricaju bez nekih argumenata,kako je N97 mini osakacena verzija N97,po cemu je osakacena?Po poklopcu za kameru? Ako ti je najbitnija upotrebljivost sistema,uzmi WIN MOBILE on je po tom pitanju ubedljivo najbolji...
Cini mi se da od Nokia N900 trenutno nema boljeg telefona ali s obzirom da ga nema na crnom trzistu ne daje mi se toliko para.Jedini telefon koji moze da mu mozda parira je XPERIA X10

serbian-boss, mozes 16 gb da ubacis u mini
ja ga imam nekih mesec dana lep je tel samo ekran me smara Ps dal mogu da hakujem n97 mini???? Voleo bi a mu ubacim nove efekte :-DDDDDEsseker hehe n97 neces moci da vrtis
tel je tako napravljen da je vrtenje nemoguce
a kod mini isti princip samo bolje resenje kamera je ubacena tako da i ako ga vrtis neces ogrebati socivo
mogu da slikam ako zelis 

mikelini, pregledaj ovu temu i ako nema onda ostavi svoj oglas da kupujes N97 pa ce ti se forumasi javiti (ako neko prodaje): viewtopic.php?t=16007&postdays=0&postorder=asc&start=0
● PRAVILA FORUMA ● СРБИ ЗА СРБЕ ●
- serbian-boss
- Redovni učesnik
Dostaje, imam ga i ja jedno nedelju dana
Ma naravno da moze da se hakuje,nije to uopste problem........joj matori ja imam losa iskustva sa tim efektima
kad sam ubacio taj patch na 5800 vrlo brzo je poceo da baguje (nece da otvara slike i tako ) i morao sam da sve resetujem.Hakuj ga zbog app ali ja na tvom mestu ne bih namestao efekte,ti kako hoces 

- serbian-boss
- Redovni učesnik
- Ninolina
- Moderator
- Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
- :: Galaxy Note 9 White
- :: Galaxy Watch Active2
Dostaje, ti neki to nisu uspeli da dokažu, odnosno dokazano je da su lagali i da su im tel bili hackovani pre updatea na v20
a o novom firmwareu se priča već nekoliko nedelja i nema zvanične povrde
ne nadam se tome, dosta je bilo nestrpljenja u očekivanju v20 

*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***