Nema potrebe da otvaram novi topic, o njemu je vec sve ispricano, sve mi je jasno, SVI kazu to sto i ti o 6630 tj. da je vrh.
Je l' na njega moze da se ugradi to sto si rekao, kamera za vc, blic, tastatura (kakva tastatura?) ? Cisto informativno.
6670 vs V635
- Mirko BGD
- Mobil manijak
- Pridružio se: Uto, 01. Jun 2004. 21:46
- :: samsung s8 plus
- Kontakt:
moze, swe zivo
znaci tastaturu povezes preko BT sa telefonom
u pitanju je qwerty tastatura koja se rasklapa, tako da je mozes nositi u tasni, bilo gde, inace sasvim normalna tastatura, bez problema mozes slepo da kucas na njoj, prostorna je dosta
da swe ovo sto sam ti nabrojao ima
sto nisam spomenuo jer si rekao da te ne zanima to je radio headset, znaci klasicne sluske, preko kojih mozes da slusas mp3, da se javljas na fon i da slusas i radio...
znaci tastaturu povezes preko BT sa telefonom
u pitanju je qwerty tastatura koja se rasklapa, tako da je mozes nositi u tasni, bilo gde, inace sasvim normalna tastatura, bez problema mozes slepo da kucas na njoj, prostorna je dosta
da swe ovo sto sam ti nabrojao ima
sto nisam spomenuo jer si rekao da te ne zanima to je radio headset, znaci klasicne sluske, preko kojih mozes da slusas mp3, da se javljas na fon i da slusas i radio...
Ok momci, veliko vam hvala, danas sam ipak kupio Nokiju 6670 jer mi se vise svidja od 6630 a i funkcije koje ova druga ima a prva ne mi u principu i ne trebaju i tako sam se odlucio. Telefon mi se za sada cini sjajno, malopre mi se ugasio jer se istrosila baterija pa ne mogu vise da se zezam. 
Inace, platio sam ga 270 evra, sto je 20 evra vise nego sto sam mogao da ga platim, ali sam to namerno uradio jer je radnja u kojoj sam ga kupio jedna od reeeeetkih kulturnih radnji koja prodaje mobilne (bar od ovih u koje sam ja isao), dobio sam original kutiju, na telefonu nema oznaka nijedne druge mreze, sve papire i papirice koji idu sa njim, uputstvo na Nemackom, jednu slusalicu, USB kabl, cd sa softverom, punjac, garanciju na godinu dana i karticu od 64MB.
Onda sam otisao u Telekom da uzmem podesavanja sa MMS i GPRS i podesio sam ali kada probam da koristim GPRS on mi prijavi GPRS not available ili tako nesto - da li moram da zovem korisnicki servis da mi aktiviraju to ili tako nesto?

Inace, platio sam ga 270 evra, sto je 20 evra vise nego sto sam mogao da ga platim, ali sam to namerno uradio jer je radnja u kojoj sam ga kupio jedna od reeeeetkih kulturnih radnji koja prodaje mobilne (bar od ovih u koje sam ja isao), dobio sam original kutiju, na telefonu nema oznaka nijedne druge mreze, sve papire i papirice koji idu sa njim, uputstvo na Nemackom, jednu slusalicu, USB kabl, cd sa softverom, punjac, garanciju na godinu dana i karticu od 64MB.
Onda sam otisao u Telekom da uzmem podesavanja sa MMS i GPRS i podesio sam ali kada probam da koristim GPRS on mi prijavi GPRS not available ili tako nesto - da li moram da zovem korisnicki servis da mi aktiviraju to ili tako nesto?
Ma brate, opusteno, odusevljen sam telefonom. To ti je kao da ceo zivot imas 286 i onda odjednom kupis AMD 64 - eto, tako se ja sada osecam.
Kao sto sam rekao, muziku ne slusam ni inace, osim u kolima, tako da mi to zaista ali zaista ne treba. Za sada nisam primetio da je telefon spor. Kamera je za moje potrebe (citaj, zezanje) savrsena. Verovatno si primetio da ja nisam neki preterano zahtevan korisnik. Sve u svemu, ja sam srecan.
Kao sto sam rekao, muziku ne slusam ni inace, osim u kolima, tako da mi to zaista ali zaista ne treba. Za sada nisam primetio da je telefon spor. Kamera je za moje potrebe (citaj, zezanje) savrsena. Verovatno si primetio da ja nisam neki preterano zahtevan korisnik. Sve u svemu, ja sam srecan.

Nokia 6670
Xexe, ok onda. Ja ti zelim isto sto i Mirko.Ka napisao:Ma brate, opusteno, odusevljen sam telefonom. To ti je kao da ceo zivot imas 286 i onda odjednom kupis AMD 64 - eto, tako se ja sada osecam.

Slusaj, mislim da taj servis postoji na nekim mrezama, al to onda nema veze koji je telefon.
Tj. ti ukucas neciji mail i text, i posaljes to na neki broj koji je operater odredio za to, i oni to proslijede na taj mail...
Al to je bzvz usluga, ne mozes da primas, ni text ni attachmente, ovo, ono...
Sto se tice sajtova, mozes, imas razne programe za to: Opera, Doris, NetFront... Ja ti preporucujem Operu, mada su svi dobri.
Mail mozes da otvoris na mnogo mjesta, a sto da ga otvaras uopste kad mozes da koristis i taj tvoj?
Imas recimo MSN, Hotmail, Yahoo... Pravo da ti kazem ja ne znam ni shto je mobango.
Imas na www.burek.co.yu mnooogo programa, tako da ti vise sajtova ni ne treba.
(Milane nemoj da mi brises ovo pls, znas da nije reklama.
) A imas i http://groups.yahoo.com/ pa trazi... 
P.S. Najbolje mi baci na PM adresu tvog MSN ili nekog Messengera koji koristis (ako koristis) ili bilo kog chata, za 5 min cu mnogo vise da ti objasnim nego iz 20 postova...
I naravno da forum ima PM... 

Sto se tice sajtova, mozes, imas razne programe za to: Opera, Doris, NetFront... Ja ti preporucujem Operu, mada su svi dobri.

Mail mozes da otvoris na mnogo mjesta, a sto da ga otvaras uopste kad mozes da koristis i taj tvoj?

Imas na www.burek.co.yu mnooogo programa, tako da ti vise sajtova ni ne treba.

P.S. Najbolje mi baci na PM adresu tvog MSN ili nekog Messengera koji koristis (ako koristis) ili bilo kog chata, za 5 min cu mnogo vise da ti objasnim nego iz 20 postova...