Nokia N97

Fabrički OS, Symbian, MeeGo, Windows, Android
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSSymbian OS
Odgovori
Dostaje
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Uto, 08. Dec 2009. 22:50

Post od Dostaje »

milkobgd, izlazi 2.1 1000% a pricam o hacku sa 4 ikone po redu i efektima u 2.0 i lik tvrdi da ga je hakovao ali kao sto nina kaze mozda je ranije hakovao ;-)

serbian-boss
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Uto, 21. Apr 2009. 21:11

Post od serbian-boss »

e gde treba da ubacim swf. file da bi mi radio ??? .....sad sam skidao neke gluposti :oops: ali ne znam kako da ih aktiviram

milkobgd
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pon, 18. Avg 2008. 19:09

Post od milkobgd »

@dostaje, ma znam i ja da ce izaci nego nismo se razumeli za cetiri ikone. cinilo mi se da mislis na firmware a ne na neki shell

Dostaje
Mobil fan
Mobil fan

Post od Dostaje »

milkobgd, ma ovo je nesto u haku editujes da ima 4 ikone po redu nije losa stvar :-) 8)

Esseker
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pet, 27. Mar 2009. 03:16
:: Huawei P40 Pro

Post od Esseker »

Ma da to je u vezi sa hackom,imam i ja to na N82-ojci. Ubaci se patch,instalira Grid patcher(potreban Python) i onda se odredi koliko se hoce ikonica u portarit i landskape rezimu,a moze da bude i isti broj u oba slucaja,znaci bira se po zelji i ukusa vlasnika. 8)
Galaxy Note 9 SM-G960F/DS 128 GB Ocean Blue

Fox
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 23. Avg 2007. 12:34
:: Bgd - Roma - Napoli

Post od Fox »

Esseker,tako je za taj mod je potreban hackovan sw s tim sto kod N97 neces nista uraditi sa Grid Patcher-om. Postupak je drugaciji u odnosu na Symb. 9.2 i 9.3. :oops:
Samsung S8,Sennheiser CX300 II

Wisost
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Čet, 29. Okt 2009. 00:25

Post od Wisost »

E ppl, šta mi se desilo... Nestale mi sve slike, fotografisane ili skinute s neta, iz programa photos, iako ih vidi sa fajl menadžerom... Nove slike su naravno tu... Šta da radim? Kako je tel premotao, svaki bug je mogao, ali ovaj... I to na v20 softveru

putnik1
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Sre, 26. Avg 2009. 02:38

Post od putnik1 »

Izvinjavam se unapred ako sam promasio mesto za pitanje ali ne bih da otvaram novu temu a tice se N97 ! A pitanje glasi : imam navedeni telefon i bluetooth sluske bh-503 , sve radi savrseno sem sto ne mogu da namestim nikako da mi radi radio preko slusalica! Da li je uopste izvodljivo slusati radio preko ovih bluetooth slusalica ! I da , molio bih da mi odgovore ljudi koji znaju i kod kojih radi radio na BLUETOOTH slusalicama (ako radi) da ne bi svi mi ovde citali kojekakve bezvezne tekstove tipa "proverenih informacija" ! Hvala unapred i pozdrav !

Leonel
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sre, 27. Feb 2008. 03:17

Post od Leonel »

e, imam problem.

Kad udjem u Photos otvorene su mi samo 5-6 slika ( od 400+ ) a ove ostale ne mogu da otvorim. kad pritisnem Open otvara ga 100 god i ne otvpri ga Smile

Sta da mu GA radim?
Primarno:Nokia N97 black, full + 8GB
8910, 8850, 8210, 8310 i 7710

Dostaje
Mobil fan
Mobil fan

Post od Dostaje »

putnik1, za radio moras imati zicane slusalice jer su one ujedno antena za isti... Mozda ima neko resenje za koje ja ne znam ;-) Leonel, mislim da je vreme da mu uradis HD reset ;-)

Mirko BGD
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Uto, 01. Jun 2004. 21:46
:: samsung s8 plus
Kontakt:

Post od Mirko BGD »

au ljudi kako sam se danas preseko
skinem ja lepo telefon sa punjaca, i on se ugasi....
ok nema veze krenem ja da ga palim, kad ono nokia i opet se ugasi... i tako 2-3 puta :o u momentu sam se preznojio!
brze bolje google, hard reset i evo lepo radi, prem da sam izgubio doar deo imenika al nema veze bitno da nije rko :)

Wicker Man
Expert
Expert
Pridružio se: Sub, 06. Jan 2007. 14:53
:: HTC Desire
:: Sony Ericsson K800

Post od Wicker Man »

Mirko BGD, Pa jesi otkrio uzrok tom slucaju?Je li to tebe samo zadesilo ili ima jos "srecnika" ?
When I'm walking a dark road I am a man who walks alone!

Ninolina
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
:: Galaxy Note 9 White
:: Galaxy Watch Active2

Post od Ninolina »

Na svu sreću to mi se nikad još nije desilo :)
I da, uspešno sam "downgrade-ovala" N97icu :) sad mogu da je hack-ujem i modujem :) downgrade me nije koštao ništa :) možda samo malo živaca :) naime, prodala sam svoju 97icu i za iste pare kupila drugu, malo mladju, sa v12 i sa full garancijom :) sve u svemu, zadovoljna sam i ponovo uživam u svom telefonu :)
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***

Mirko BGD
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od Mirko BGD »

Wicker Man, nisam otkrio o cemu se radi a nije se nikome desevalo... ma verovatno neki trip... nema veze
Ninolina, ODLICNO!!! ja moram sutra da pojurim neki servis da odradim downgrade na svojoj citao sam neka uputstva, kazu da je to moguce odraditi preko JAFa medjuim nebih da rizikujem :)
o boze kad se setim koliko smo samo cekali novi firmware, i koliko smo se radovali kad je izasao, a sad jurimo da vratimo stari :)

Fox
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od Fox »

Mirko BGD, jesi li ti siguran da se sw na N97 moze uopste downgrade-ovati ?! :?
Koliko je meni poznato tako nesto je jos uvek nemoguce...Mozda i gresim ? :blinky:
Ninolina, uradila si pravu stvar ! 8) :wink:

Mirko BGD
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od Mirko BGD »

Fox, nemoj sad da me teras u bedak :( nisam siguran... al po jafu veliki broj firmwarea koji nema zastitu od downgradea se lako i bez problema moze downgradeovati
mrzim nokiju!!!

Fox
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od Fox »

Mirko BGD, aha pa znam za to ali sw N97-ice spada u grupu telefona ciji se sw...Aj da te ne bacam u bedak,Bozic je!!! :roll: 8)

Demian
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Sre, 26. Apr 2006. 18:37
:: Samsung NOTE 9

Post od Demian »

Ninolina, jedno pitanjce za tebe :) da li imas problema sa kamerom kada slikas sa blicom da ti pravi senke sa one strane slike na kojoj se blic nalazi? :blinky:
>> N7100 <<

Ninolina
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
:: Galaxy Note 9 White
:: Galaxy Watch Active2

Post od Ninolina »

Demian, upravo sam isprobala kameru i napravila par snimaka sa novim tel i čini mi se da nema tog osvetljenja ni sa jedne strane a da to posebno utiče na sliku :) možda tek malo, ali meni to ne smeta :) naravno i sočivo je u super stanju i nema niti jedne ogrebotine :) nadam se da će tako i da ostane :) postaviću nekoliko slika u odgovarajuću temu pa ćeš moći sam da ih proceniš :)
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***

Demian
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Sre, 26. Apr 2006. 18:37
:: Samsung NOTE 9

Post od Demian »

Postavio sam ti to pitanje zato sto pravim vec duze vremena anketu o tom problemu kod n97,do sada ni je proslo kroz ruke jedno 15_ak 97_ca bilo cnih bilo belih i za sada nijedna nije bila da nema taj problem (znaci nove i polovne)!!! N i na jednom forumu nisam naisao da se neko hvali da nema taj problem nego svi kukaju na sav glas ,barem oni koji koriste kameru na uredjaju:shock:A sto se tice grebanja sociva taj proces mora obavezno mora poceti pre ili kasnije ,jedino ako ne skines plavu plastiku ispod poklopca kamere i malo ga ne stanjis! :D Moj jedan drugar je dobio fobiju od te senke na slikama uslikane npr. u kaficu prilikom nocnog izlaska ,covek se toliko nervirao da je na kraju tel prodao za 200e i sada ima fobiju isvaki tel gleda kada slika da li ima senke ,skrenuo covek nacisto.Kako sam ga ja jednom izlozio slikao ga sa sprstom na kameri sa njegovim se Satiom kada covek nije pao u nesvest.Mnogo los trip utice na mozak!!!! :D
>> N7100 <<

Odgovori