E ljudi koji od ovih fonova bi mogao biti zamena za moj N82. Znaci interesuju me prednosti i mane za i protiv. Ono sto zelim da zna je upotrebljivost,WiFi,GPS,kamera,mogucnost prilagodjavanja korisnickog interfejsa,sama stabilnost operativnog sistema itd...zanima me razlika Androida i mogucnosti za razne programe,igrice...
Pa pisite,razmisljam o zameni i zelim da zna sve...
HTC Tattoo,Magic ili Nokia 5800XM za Nokia-u N82
-
- Mobil fan
- Pridružio se: Pet, 27. Mar 2009. 03:16
- :: Huawei P40 Pro
HTC Tattoo,Magic ili Nokia 5800XM za Nokia-u N82
Galaxy Note 9 SM-G960F/DS 128 GB Ocean Blue
- kapoerista90
- Expert
- Pridružio se: Sre, 24. Okt 2007. 05:49
Za android nema više aplikacija od symbiana, ali sigurno ima mnogo više upotrebljivih programa od symbiana. Možeš ti da customizuješ system mnogo više od symbiana (a takođe tu su i kuvani romovi koji već dođu dodatno nabudženi).
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Nexus 7 32GB 2013 White
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Nexus 7 32GB 2013 White
Sto se tice kamere ni jedan ne moze da pridje osamdesetdvojci.
Od kamere sa bilo kog od ponudjenih modela ne ocekuj mnogo.
5800- + 3.5mm ulaz,360 x 640 rezolucija na 3.2",kamera snima 30fps-a,dual-blic,tv izlaz,... - resistive touchscreen,hakovanje,...
Tattoo- +3.5mm ulaz,izmenjiva maska,528 MHz processor,... -resistive touchscreen,65K boja,tiha reprodukcija muzike...
Magic- + capacitive touchscreen,interna memorija,Trackball,... -nedostatak 3.5mm ulaza,nedostatak fm radia,snima 15fps-a,...
Na crno 5800 i Tet su ~200 eura dok je Magic nesto skuplji,koliko bi novca izdvojio(ako ga bude dovoljno za Heroja o ovim telefonima i ne razmisljaj
)?
P.S.Ogromna prednost 5800 kao i svake Nokie u odnosu na bilo koji drugi brend kod Srba je dosta laksa "udaja" telefona.
Od kamere sa bilo kog od ponudjenih modela ne ocekuj mnogo.
5800- + 3.5mm ulaz,360 x 640 rezolucija na 3.2",kamera snima 30fps-a,dual-blic,tv izlaz,... - resistive touchscreen,hakovanje,...
Tattoo- +3.5mm ulaz,izmenjiva maska,528 MHz processor,... -resistive touchscreen,65K boja,tiha reprodukcija muzike...
Magic- + capacitive touchscreen,interna memorija,Trackball,... -nedostatak 3.5mm ulaza,nedostatak fm radia,snima 15fps-a,...
Na crno 5800 i Tet su ~200 eura dok je Magic nesto skuplji,koliko bi novca izdvojio(ako ga bude dovoljno za Heroja o ovim telefonima i ne razmisljaj

P.S.Ogromna prednost 5800 kao i svake Nokie u odnosu na bilo koji drugi brend kod Srba je dosta laksa "udaja" telefona.
Sense UI je HTCov pecan na bilo WM ili Android. Konkretno na androidu ti daje umesto 3 7homescreena i mnogo novih widgeta koji si korisni a i lepi. na androidu pruza potpunu integraciju sa socijalnim mrezama poput facebooka ili twittera, te svakom som kontaktu dodelis facebook account pa ima i sliku, i rodjendan, i najnovije updateove.
Novi widgeti su stvarno super stvar, ima ih bas dosta a i poboljsavaju funkcionalnost telefona-sve vidis sa homescreena. Imas npr 12 razlicitih satova, pa biras onaj koji najvise odgovara.. Pogledaj HTC Heroov intro video i videces na sta mislim. Uglavnom, mislim da je HTC Magic od ovih najbolji izbor
Novi widgeti su stvarno super stvar, ima ih bas dosta a i poboljsavaju funkcionalnost telefona-sve vidis sa homescreena. Imas npr 12 razlicitih satova, pa biras onaj koji najvise odgovara.. Pogledaj HTC Heroov intro video i videces na sta mislim. Uglavnom, mislim da je HTC Magic od ovih najbolji izbor

iPhone 4.