Nokia N95 8GB

Fabrički OS, Symbian, MeeGo, Windows, Android
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSSymbian OS
Odgovori
Azimuth
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
:: Note 8 DS

Post od Azimuth »

aleksaa, nema brojac ali postoji aplikacija koja broji i poruke i vreme razgovora... Mislim da ju je neko spomenuo u temi o aplikacijama pa prelistaj :wink:
Sto se maske tice, ne znam za cemu, to ces morati njih da pitas, a zamena iste bi trebala na licu mesta da se odradi jer nije veliki posao 8)

Esseker
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pet, 27. Mar 2009. 03:16
:: Huawei P40 Pro

Post od Esseker »

Azimuth potrazi po netu,ima patch-a koji ubija samo tu crvenu lampicu. Malo se potrudi i naci ces sve sto ti treba.
Galaxy Note 9 SM-G960F/DS 128 GB Ocean Blue

Azimuth
Moderator
Moderator

Post od Azimuth »

Esseker, ako znas gde mogu da ga nadjem pusti mi u PP-u. Za par dana ceprkanja po netu sam nasao za neke modele taj patch ali ni jedan ne radi na mom telefonu :smutny:
Jedino sto sigurno pomaze a vezano je za n95 je rastavljanje i ceprkanje po ploci, a to ne zelim da radim :dry:
Citam kako je to namerno stavljeno i kako nije predvidjeno da se gasi zbog zakona u nekim drzavama tj zbog manijaka i voajera pa se onda javlja neki lik i kaze da je hteo svoju macku da snima a posto macije oci reflektuju svetlost dobio je veoma cudnu macku tako da su se i on i ostali ukucani isprepadali kad su videli snimak :lol:

Azimuth
Moderator
Moderator

Post od Azimuth »

Jel moguce nekako pojacati zvuk u slusalici? Drugar ima isti telefon ali mu je znatno slabiji tj tisi zvuk tokom razgovora. Naravno, pojacano je do maksimuma ali i dalje je prilicno tiho, toliko da npr na ulici jedva da se nesto i cuje :shock:

VeNoM
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Čet, 06. Jul 2006. 20:36
:: Sony Xperia Z5P
:: Sony Xperia Z

Post od VeNoM »

Azimuth verovatno mu se zvučnik ili zvučnjak malo pokvario tj izašao iz ležišta ili rikavela.dešavalo se to bratu na n73 i to ma max veoma slabo se čuje.e sada rešio je taj problem sa reseto hard...zanimljivo
Nokia:2X7110,7650,2X3310,N95-8GB,X6!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!

Azimuth
Moderator
Moderator

Post od Azimuth »

Zanimljivo... hardverski problem a resio ga hard resetom o beton verovatno :D Salim se. Ali krajnje zanimljivo, resio ga je softveskim putem a zvucnik pobegao iz lezista...
Ja sve kontao da je mozda sa nekom aplikacijom nesto zeznuo ili sta vec...ne znam. Pa reko ono, mozda ima neka fora kako da se pojaca zvuk. Nista se na kvalitetu nije izgubilo ali je jednostavno tiho, kao da je utisan tj kao da je npr na polovini skale.

VeNoM
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od VeNoM »

Azimuth da ne bude zabune on je imao problema sa slabim tonom a ne ispadnom iz ležišta.oni u servisu predlagali zamenu zvučnika ali morao je reset da se uradi i problem je nestao.zona sumraka 8)
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!

Azimuth
Moderator
Moderator

Post od Azimuth »

VeNoM, bas zona sumraka. Ma radio je on hard reset, pre par dana je update odradio na ovu poslednju verziju softvera ali i dalje isti problem. Kad sam uzeo njegov telefon posle mog, bilo mi je uzasno tiho.
Jel ima jos predloga, sta uraditi? :unsure:
Sve kontam da mozda postoji neka aplikacija ili patch ili sta vec. Vidim da ima i za pojacavanje osvetljenja i jos svasta nesto ali za ovo nisam nasao...

VeNoM
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od VeNoM »

ima li neka fora da ovaj mob radi kao ruter?x1 mi to može jer je win platforma e sada ima li neki program da ovaj mob radi kao ruter i da koristi gprs??

Azimuth
Moderator
Moderator

Post od Azimuth »

Nabasao sam na neku aplikaciju koja to omogucavala ali preko BT-a...ali da me ubijes ne mogu da se setim kako se zove. Pogledacu pa cu ti javiti.
Isto takomozes to da uradis ako skines Ovi Store programcic za komp pa preko njega ukoliko telefon usb-om vezes za komp mozes izaci na neti preko gprs-a

francy
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Čet, 05. Feb 2009. 22:40
Kontakt:

Post od francy »

nesto sam ceprkao po telefonu i obrisao sam slucajno ono u connection=> Access points...
dal moze neko da mi kaze sta traba tamo da bude? kako treba tamo da je namesteno???
(i jedna napomena ako ima veze sa tim, 064 je broj)

namesti... soft resetom :)
N95 8GB + k750i + MP3 4GB + 5800 + SE XperiaPRO ... sta jos fali ? :D :)

Bizmark
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Ned, 01. Jul 2007. 10:08

Post od Bizmark »

Imam pitanje za one koji imaju iskustva sa ovim,cuo sam rezlicita misljenja i vise neznam kome verovati,naime imam N95 onu obicnu vec vise od godinu dana i masku sam vec poprilicno dobro izgulio i sad bi kupio novu,raspitao se i kazu da je 20 eura,ali neki mi kazu kao bolje stavi za iste pare masku od one N95 8GB sa crnom bojom jer ce lepse izlgedati i ista je cena i ista maska,kad sam hteo naruciti u servisu tamo mi kazu da su fizicki razlicite i nemogu da ih uklope,a opet jedan drug kaze da je on cak sam menjao masku,imao je onu srebrnu i zamenio za crnu i sve mu dobro radi i sve je dobro leglo,sa neznam vise kome verovati,dali stvarno mzoe crna maska na ovaj srebrni model...? ? ?

Cooomi
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 23. Jul 2008. 16:28
:: iPhone 13 mini

Post od Cooomi »

Bizmark, ne moze da se stavi od 8GB zato sto ista ta ima veci ekran, dpad i ono oko njega je na 8GB uzi i kameram mi se cini da je drugacija... u svakom slucaju to nije izvodljivo...

Bizmark
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Ned, 01. Jul 2007. 10:08

Post od Bizmark »

ok,tnx na odgovoru,dobro je da nisam poverovao da mzoe ta crna pa da josbacim 20 eura na masku,samo bi jos to falilo.

Godzilla
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Ned, 24. Maj 2009. 16:52

Post od Godzilla »

Bizmark, али имаш и црну маску за обичну н95! :oops:
Јесте она црна,само што није од 8гб верзије,и да,лепше изгледа телефон! :unsure:
Nokia 6220 Classic

aleksaa
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Sub, 03. Okt 2009. 15:58

Post od aleksaa »

Ljudi koliko kosta baterja za ovaj telefon,jel postoje original ili sve to isto kinesko sr...?

Inace koliko vam traje baterija,meni dva dana uz normalno koriscenje,jel to ok?
Sony Xperia P

VeNoM
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od VeNoM »

aleksaa idi u mmpobis ili alfakopi i tamo za malo veću kintu imaš original.inače baterija mi traje jedno 2 dana pa i kraće uz mučenje mada nekada jedva izdrži i dan 8)

bojan84
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sub, 22. Nov 2008. 05:20

Post od bojan84 »

Molim za savet. Naime hocu da uradim takozvani hard reset telefona gde se brise interna memorija telefona unosenjem koda *#7780#. Koliko sam citao ovim nacinom se telefon resetuje na fabricko stanje ali se brise sve na internoj memoriji telefona koja je cini mi se 128 mb, dok glavna storage memorija od 8gb ostaje netaknuta. Interesuje me sta se desava posle hard reseta sa programima koji su instalirani na ovoj memoriji od 8gb, da li i oni moraju ponovo da se instaliraju ili ne.

Nikola031
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 06. Okt 2008. 20:25
:: Lumia 640 Dual SIM
Kontakt:

Post od Nikola031 »

bojan84, ostaju repovi od programa koji su mem. kartici, i moraš opet da ih instaliraš .
Sony Ericsson prototypes: G702 (BeiBei), W707 (Alicia), 3x M610i (Lizzy)

bojan84
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sub, 22. Nov 2008. 05:20

Post od bojan84 »

@Nikola031, znaci onda bi bilo najbolje i da formatiram ovu glavnu memoriju od 8gb.
A glavni razlog zbog koga hocu to da uradim je taj sto internet browser nece da se otvori, odnosno otvori se na sekund i odmah ugasi. Citao sam po forumima da treba da se ocisti cache folder, to sam uradio ali opet isto. Kao krajnju soluciju predlazu hard reset ili da se instalira neki drugi browser tipa opere i sl.

Odgovori