HTC Tattoo
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ●
- Ninolina
- Moderator
- Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
- :: Galaxy Note 9 White
- :: Galaxy Watch Active2
Saavaa, na ignor listi su mi Bar Control, Clock, Handcent Sms, Htc Sence, LockBot Free, Proces Manager, TimeSignal, vRecorder i Missed Call..
Što se tiče pravljenja foldera isprobaj program abcOrganizer.. Uz pomoć njega možeš da napraviš foldere i da im promeniš ikonice..
araphel, za edit Office fileova postoji sredjena aplikacija Documents To Go a za to bi već morao da konsultuješ Google..
Što se tiče pravljenja foldera isprobaj program abcOrganizer.. Uz pomoć njega možeš da napraviš foldere i da im promeniš ikonice..
araphel, za edit Office fileova postoji sredjena aplikacija Documents To Go a za to bi već morao da konsultuješ Google..
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***
- Miškoni
- Administrator
- Pridružio se: Pet, 30. Jul 2004. 07:08
- :: Samsung S7
- :: Huawei Y6
Fox, vrlo jednostavno, navešću primer baš za Tattoo. Recimo vlasnik firme kupi nekoliko telefona na ime firme u biznis paketu za dinar (ili više, zavisi od paketa), kartice ostavi zaposlenima a telefone rasproda. Prodavac u ovlašćenoj radnji (ovlašćenoj za prodaju VIP paketa) može ali i ne mora da overi garanciju jer svakako prosleđuje potrebne podatke VIP-u (IMEI telefona i podatke o kupcu). Na taj način se obezbeđuje validna garancija preko VIP-a ali samo ako telefon na servis preda ovlašćeno lice firme. Međutim, ako se preskoči VIP i ode direktno u ovlašćeni servis, njih uopšte ne zanima ko je vlasnik telefona već da li je telefon regularan. Tu na scenu stupa fiskalni račun na osnovu koga može da se proveri regularnost kod ovlašćenog prodavca. To je jedna od varijanti, verovatno ih ima još...
U principu, ovo nije nikakva muljaža, sve je regularno, niko ne krši zakon. Samo je pitanje da li će onaj ko posle prodaje telefon preko oglasa hteti/moći da da i fiskalni račun i da li će kupac moći da ostvari garanciju preko servisa, pošto u VIP-u očigledno neće moći.

● PRAVILA FORUMA ●
- mrkixxx
- Mobil manijak
- Pridružio se: Uto, 12. Dec 2006. 12:09
- :: Xperia Z2
- :: android...
- Kontakt:
araphel, trenutno na taskileru imam 63-72mb rama, a preko toggle settings-a 109-165mb.
mnogo je velika razlika u task menagerima.
meni se vishe svidja taskiler, ali ocigledno da nije bas najprecizniji.
Saavaa, settings-wireless controlos-mobile networks
Miškoni, kod mene na kutiji je pisalo da fon radi samo uz VIP karticu i cura u radnji me je u to ubedjivala, kad ono medjutim
kutija od fona je bila neotvorena.
mnogo je velika razlika u task menagerima.
meni se vishe svidja taskiler, ali ocigledno da nije bas najprecizniji.
Saavaa, settings-wireless controlos-mobile networks
Miškoni, kod mene na kutiji je pisalo da fon radi samo uz VIP karticu i cura u radnji me je u to ubedjivala, kad ono medjutim

kutija od fona je bila neotvorena.
- Miškoni
- Administrator
mrkixxx, da, na svakoj kutiji piše da telefon radi samo sa VIP karticom i službenici u radnjama uvek tvrde da je telefon zaključan, a u stvari i ne znaju da li jeste ili nije (dok eventualno ne probaju). No, da ne ometamo više samu priču o telefonu... 

● PRAVILA FORUMA ●
Da li vam se dešava ponekad kad pogasite sve aplikacije klikom na kill all, u bilo kom task manageru....da na trnutak zamre ceo Sense, pa se za par sekundi uloaduju svi vidžeti ponovo? Jel to ja imam istripovan telefon, ili ov nije neobično?
I još jedno krajnje sumanuto pitanje: šta kad bi se skinuo Sense sa Tattooa? Ima li neki ROM za njega, koji je go? Pitam iz čiste radoznalosti
I još jedno krajnje sumanuto pitanje: šta kad bi se skinuo Sense sa Tattooa? Ima li neki ROM za njega, koji je go? Pitam iz čiste radoznalosti

- Miškoni
- Administrator
araphel, čini mi se da sam naleteo na neke ROM-ove ali su rađeni na starijoj verziji softvera od ove sa kojom su Tattoo-i stigli kod nas pa bi bilo žešće drndanje odraditi downgrade. Sigurno će se pojaviti noviji i otključani... 

● PRAVILA FORUMA ●
Ne znam ni da li bih to isprobavao,ali kad stigne funkcionalan 2.0 to cu sigurno probati. Jel ima neko odgovor za ovo sa gasenjem aplikacija? Jel se desavalo nekome? Znaci,iako mi Sense stoji u ignore listi,desi se ponekad da kad ubijem sve aplikacije,kao da se i sam Sense resetuje. Nestanu svi widgeti,ispise "loading" na par sekundi,na praznom wallpaperu,i onda se sve vrati u normalu.
- Miškoni
- Administrator
Izgleda da si dobio i odgovor na pitanje "šta bi bilo kada bi se Sense UI skinuo?"...
Sve bi nestalo, ali ne na trenutak... 

● PRAVILA FORUMA ●
- Jorda
- Mobil fan
- Pridružio se: Uto, 12. Jan 2010. 22:42
- :: Prism Blue S10
Ljudi, glupo pitanje ali moram da ga postavim.
Da li je moguce staviti bilo koji mp3 zvuk kao sms alert???
Pitam jer na mom starom D600 nije bilo moguce i to me strasno nerivralo.
Sutra popodne mi stize tattoo pa reko da pitam.
Edit: I da, da li ste vi koji ste uzeli fon u VIP-u dobili olovku uz njega?
Citao sam test i pise da se dobija...
Da li je moguce staviti bilo koji mp3 zvuk kao sms alert???
Pitam jer na mom starom D600 nije bilo moguce i to me strasno nerivralo.
Sutra popodne mi stize tattoo pa reko da pitam.
Edit: I da, da li ste vi koji ste uzeli fon u VIP-u dobili olovku uz njega?
Citao sam test i pise da se dobija...
Moguće je staviti bilo koju melodiju za sms. Za olovku ne znam da li se dobija ali ja mislim da ti i neće trebati.
Poslednja izmena od telep u Sre, 13. Jan 2010. 20:07, izmenjeno 1 put ukupno.
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Nexus 7 32GB 2013 White
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Nexus 7 32GB 2013 White