Pasta za poliranje ekrana mob. telefona !
Moj drug obiso "ceo" merkator, kaze nema nigde.
Koji sprat? Gde tacno? Aj pusti mi pp sa detaljima molim te
Edit..
Dobio sam Displex i hvala PUNO clanu koji mi je rekao gde ima
A sad da napisem iskustvo.
Posto je na e71 vrlo cest problem prasina ispod plastike koja pokrica LCD, taj slucaj je i kod mene. Oba puta posedovanja e71.
Strasno.
Poceo sam da poliram dosta jako i stavljao sam svaka 3-4 minuta jos tecnosti. Uglavnom, posle tacno sat vremena trljanja, dobijanja bolova u prstima i guljenja koze na istima, tolike dosade da me je mrzelo da prebacim Grand sa televizije... ODUSEVLJEN SAM!!!
Na ekranu nije ostala niti jedna ogrebotina iako ih je bilo puno. Bas bas puno.cak i one malo dublje su sklonjene!
E sad, postoji problem. Posto sam imao prasinu tu izmedju, pri pritisku i pomeranju plastike na LCD prasina se razmazala i bas se onako prekopirala na LCD i na plastiku tako da kad nagnem telefon vidim paralelna zrna prasine. Uzas. Ali dobro, sada cu da otvorim telefon samo da vidimo po zgradi da li ima iko taj sitni srafciger, i onda da ga ocistim iznutra
Uglavnom, EXTRA sam zadovoljan. [Potrosio sam 1/3 tube
ako ne i pola
]
Koji sprat? Gde tacno? Aj pusti mi pp sa detaljima molim te

Edit..
Dobio sam Displex i hvala PUNO clanu koji mi je rekao gde ima

A sad da napisem iskustvo.
Posto je na e71 vrlo cest problem prasina ispod plastike koja pokrica LCD, taj slucaj je i kod mene. Oba puta posedovanja e71.

Poceo sam da poliram dosta jako i stavljao sam svaka 3-4 minuta jos tecnosti. Uglavnom, posle tacno sat vremena trljanja, dobijanja bolova u prstima i guljenja koze na istima, tolike dosade da me je mrzelo da prebacim Grand sa televizije... ODUSEVLJEN SAM!!!
Na ekranu nije ostala niti jedna ogrebotina iako ih je bilo puno. Bas bas puno.cak i one malo dublje su sklonjene!
E sad, postoji problem. Posto sam imao prasinu tu izmedju, pri pritisku i pomeranju plastike na LCD prasina se razmazala i bas se onako prekopirala na LCD i na plastiku tako da kad nagnem telefon vidim paralelna zrna prasine. Uzas. Ali dobro, sada cu da otvorim telefon samo da vidimo po zgradi da li ima iko taj sitni srafciger, i onda da ga ocistim iznutra

Uglavnom, EXTRA sam zadovoljan. [Potrosio sam 1/3 tube

iPhone 4.
- Wicker Man
- Expert
- Pridružio se: Sub, 06. Jan 2007. 14:53
- :: HTC Desire
- :: Sony Ericsson K800
Neka si se ti odusevio Grand muzikom! Mora da je ti bila ekstra zuraja kod tebe! Slavilo se uz Grand, jer si uspesno ispolirao displej!Marko_NS napisao:...mrzelo da prebacim Grand sa televizije... ODUSEVLJEN SAM!!!...

Sada bez sale, evo ti slikovito prikazano kako da rastavis E71 i sta ti treba od pribora -> KLIK
Jel skup taj Displex?
● PRAVILA FORUMA ● СРБИ ЗА СРБЕ ●
Kupio sam i ja juce Displex pastu, skinuo prednju masku, i krenuo da glancam moju nokiju 5220.
Dobio zuljeve u prstima, jedno pola sata trljanja...
Kad sam pogledao masku, nema ogrebotina, ali ima neprijatno iznenadjenje:
Na delu ekrana, povrsina je postala neravna, kao da na tom delu ekrana gledam kroz led. Pri koriscenju telefona, ne upada mnogo u oci, ali, kad se presijava svetlo preko maske, nervira...
Evo slika:

Izgleda da sam se zaneo sa poliranjem...
Jel postoji neki nacin da ovo poravnam?
Dobio zuljeve u prstima, jedno pola sata trljanja...
Kad sam pogledao masku, nema ogrebotina, ali ima neprijatno iznenadjenje:
Na delu ekrana, povrsina je postala neravna, kao da na tom delu ekrana gledam kroz led. Pri koriscenju telefona, ne upada mnogo u oci, ali, kad se presijava svetlo preko maske, nervira...
Evo slika:

Izgleda da sam se zaneo sa poliranjem...

Jel postoji neki nacin da ovo poravnam?