Nokia zvanično izbacila "Firmware Updater"
Pravila foruma
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Nokia ● Samsung ● Sony Ericsson ●
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Nokia ● Samsung ● Sony Ericsson ●
Somebody, ne razumem zbog cega ne probas da sam promenis product code na neki od ona 2 koja sam ti naveo?
Koliko mi se cini,sa oba navedena P.C. dobijas najnoviji sw,i to su oba Product code-a bas za NAM verziju kao sto je tvoj model.A ako bas nesto krene po zlu,a mislim da je mala mogucnost da se to desi,uvek servis ima resenje za to...
Latest available software for Nokia N95 8GB, product code 0563007
Version: 35.2.002
Latest available software for Nokia N95 8GB, product code 0558696

Koliko mi se cini,sa oba navedena P.C. dobijas najnoviji sw,i to su oba Product code-a bas za NAM verziju kao sto je tvoj model.A ako bas nesto krene po zlu,a mislim da je mala mogucnost da se to desi,uvek servis ima resenje za to...
Latest available software for Nokia N95 8GB, product code 0563007
Latest available software for Nokia N95 8GB, product code 0558696
Samsung S8,Sennheiser CX300 II
pokusao sam da instaliram novi software za n96 preko programa NSU(Nokia Software Updater) sve lepo krene program prepozna telefon ,krenem da instaliram software ... onda dobijem error kaze da : izvadim bateriju , izvadim kabal od usb-a , da ubacim bateriju ,da upalim telefon (sva sreca nakon toga telefon radi savrseno ali software update nije ostvaren ) pokusao sam ovo nekoliko puta i isti problem
Da li neko moze da mi pomogne koji je imao isti problem ili da mi kaze koliko je otrpilike , i da li se moze updatovati software u servisu za telefone i koliko to kosta hvala
Da li neko moze da mi pomogne koji je imao isti problem ili da mi kaze koliko je otrpilike , i da li se moze updatovati software u servisu za telefone i koliko to kosta hvala
Ljudi,pomoc,menjao sam product code i proverio ga pre toga na nokia sajtu i kaze da ima update,medjutim,kad god povezem telefon,kaze da nema update za moj telefon,a hocu da updatujem moju 6220classic sa 3.23 na 5.15...
Sve sam probao,i NSU i NSS,bas sve.Iscitao sam ceo topic,od prve do zadnje strane,instalirao,uninstalirao,sve pokusavao...
Sta da radim..
Ps:i da proveravao sam kasnije kad sam promenio product code da li ga je stvarno promenio,i jeste promenio ga je...sta da radim,polako gubim zivce...
Sve sam probao,i NSU i NSS,bas sve.Iscitao sam ceo topic,od prve do zadnje strane,instalirao,uninstalirao,sve pokusavao...
Sta da radim..
Ps:i da proveravao sam kasnije kad sam promenio product code da li ga je stvarno promenio,i jeste promenio ga je...sta da radim,polako gubim zivce...
- Resničanin
- Entuzijasta
- Pridružio se: Pet, 02. Mar 2007. 23:05
- :: Lumia 520
-
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Pon, 22. Okt 2007. 23:33
- :: Lumia 1020
Resničanin, ako se nesto promenilo, a mislim da nije, gube se podaci posle apdejta.
Nikola031,
Nikola031,
IZVORFinally. 5810 04.1 will have kinetic scrolling but no widgets like N97. FW is like 5530 and other products of last time. 2-4 weeks to go
● PRAVILA FORUMA ● СРБИ ЗА СРБЕ ●
Sve je radilo ok i sad od jednom mi se javljaju stalno neke greske na skoro svakom programu koji pokrenem najcesce mi se javlja KERN EXEC 3 i main E32USER-CBase7 a uz to nece da mi se konektuje na net ni preko wi fi ni preko mobilnog interneta .Instalirao sam heloX i rom patcher i nista cak i kad sam zavrsavao inastalaciju pokazao mi je ove greske.Ako neko zna u cemu bi migao da bude problem neka mi odgovori.Hvala.
- vlajko69
- Povremeni posetilac
- Pridružio se: Ned, 21. Jun 2009. 23:00
Opet ja sa product code-ovima.Hoce klinka da i njoj update-ujem fon(3120classic) ali nece za taj product code,ovaj je trenutno u telefonu 0582672 RM-364 variant 123.01 V10.00,ako znate koji je za ovaj deo planete javnite pa da teramo dalje.Hvala. 
Edit:
Sad sam tek precackao telefon,cini mi se bar po ostacima podesavanja za gprs,da je telefon "skinut" sa Panon mreze,mozda,neznam da li ima kakvih smetnji da se odradi ovo sto planiram,sve ostalo radi o.k. samo sam kazem nasao ostatke podesavanja za panon mrezu i to je to,nema nekih ikonica i sl.
Izmenila Ninolina nemoj pisati postove jedan za drugim, koristi opciju Izmeni. Obavezno pročitaj pravila foruma.

Edit:
Sad sam tek precackao telefon,cini mi se bar po ostacima podesavanja za gprs,da je telefon "skinut" sa Panon mreze,mozda,neznam da li ima kakvih smetnji da se odradi ovo sto planiram,sve ostalo radi o.k. samo sam kazem nasao ostatke podesavanja za panon mrezu i to je to,nema nekih ikonica i sl.
Izmenila Ninolina nemoj pisati postove jedan za drugim, koristi opciju Izmeni. Obavezno pročitaj pravila foruma.
Mesto za Vasu reklamu
vlajko69, ta verzija sw koja je kod nje u telefonu je i ujedno i posl. verzija sw za taj model.
Ono sto sam uspeo da pronadjem su ova 3 product code-a,ti pokusaj sa nekim od ovih pa vidi sta ces dobiti.
0579407 Euro_D, Macedonia, Cyrillic/Mac, Chrome
0579409 Euro_D, HU HR, Latin, Chrome
0579410 Euro_D, YU BA RS, Latin, Chrome
Ono sto sam uspeo da pronadjem su ova 3 product code-a,ti pokusaj sa nekim od ovih pa vidi sta ces dobiti.
0579407 Euro_D, Macedonia, Cyrillic/Mac, Chrome
0579409 Euro_D, HU HR, Latin, Chrome
0579410 Euro_D, YU BA RS, Latin, Chrome
Samsung S8,Sennheiser CX300 II
Da li je iko pokusao odraditi apdejt sw-a preko Nokia Care Suite-a?
Gde se mogu skinuti kompletne verzije novog apdejta pa da se ubace preko Nokia Care Suite-a da se ne koristi NSU i online apdejt?
Da li NSU radi na WIN 7? Bilo je price da ne radi.
Gde se mogu skinuti kompletne verzije novog apdejta pa da se ubace preko Nokia Care Suite-a da se ne koristi NSU i online apdejt?
Da li NSU radi na WIN 7? Bilo je price da ne radi.
Ja sam ove kodove nasao :
0549487 EURO 1 /EURO
0550359 EURO2 /EURO
0550378 EURO3 /EURO
0549487 EURO 1 /EURO
0550359 EURO2 /EURO
0550378 EURO3 /EURO