windows ili android?
Android market je koristan samo za prvo instaliranje fajl menadzera, i suludo je suditi o upotrebljivosti ovog OS koristeci samo te free ili "lite" app, to je bar jasno. Dosta toga ima, uskoro izlazi iGo i Opera mobile, meni fali napredniji music player.
pozz
pozz
zvezde granda ne mogu u mp3 ali mogu u 3pm
- LittlePrince
- Mobil manijak
- Pridružio se: Ned, 28. Okt 2007. 04:32
- :: Xiaomi Redmi Note 5
- Kontakt:
- Wicker Man
- Expert
- Pridružio se: Sub, 06. Jan 2007. 14:53
- :: HTC Desire
- :: Sony Ericsson K800
- Mirko BGD
- Mobil manijak
- Pridružio se: Uto, 01. Jun 2004. 21:46
- :: samsung s8 plus
- Kontakt:
banman, ja mislim da niko od nas nije uspeo trajno da se izleci od ove boles [ne menjanje telefona]
tako da cisto sumnjam da bi ti uspeo..
anyway imam isti problem, sve je toliko dobro da nemam reci
android je zelen, ali se siri tolikom brzim, da se ja ne secam da se neki OS sirio ovakvom brzinom....
maemo je takodje odlican, ali se on siri znatno sporije od androida ili se meni cini?
windows me opet nekako ne fascinira... bude odusevljen sa TouchFlo oko 5 min i vec me smori
symbian koristim skoro od kad se pojavio (2004) i iskreno, 6 godina sa jednim istim OS koji je doziveo male ili nikakve promene je jako mnogo....
a mozda bih treba da nadjem nov hobi? npr nesto vezano za tuning/styling

anyway imam isti problem, sve je toliko dobro da nemam reci
android je zelen, ali se siri tolikom brzim, da se ja ne secam da se neki OS sirio ovakvom brzinom....
maemo je takodje odlican, ali se on siri znatno sporije od androida ili se meni cini?
windows me opet nekako ne fascinira... bude odusevljen sa TouchFlo oko 5 min i vec me smori

symbian koristim skoro od kad se pojavio (2004) i iskreno, 6 godina sa jednim istim OS koji je doziveo male ili nikakve promene je jako mnogo....
a mozda bih treba da nadjem nov hobi? npr nesto vezano za tuning/styling

Mirko BGD, što bi rekli- potpuno se razumamo
Inače, već sam to negde napisao, koliko god da mi je bitan OS, isto toliko, možda i više, mi je bitan hardware, a verovatno je tako i sa većinom ljudi- konkretno, meni je jako zanimljiv android- mislio sam prvo da uzmam hero, pa se pojavio milestone pa nexus one ( i ko zna šta će se sve pojaviti dok ne krenem u kupovinu) , e u tom pravcu su išle moje želje:) Svi su android a opet hardver je ono što me vodi u izboru. Da ne bude zabune i wm mi sa 3TF izgleda dobro, pogotovo što mi nije toliko neophodna unedogledna personalizacija koju android pruža. Znači u dilemu koji OS hardver odlučuje
)

LittlePrince
Мислиш на беспотребно компликовање и милион опција за пар ствари?Мени то смета...
Глас за Андроид.Има заиста пуно људи који раде на његовом развоју.Ваљда ће у овом случају квантитет произвести квалитет.
едит-типо
Мислиш на беспотребно компликовање и милион опција за пар ствари?Мени то смета...
Глас за Андроид.Има заиста пуно људи који раде на његовом развоју.Ваљда ће у овом случају квантитет произвести квалитет.

едит-типо
Poslednja izmena od bestboy u Čet, 14. Jan 2010. 18:05, izmenjeno 1 put ukupno.
Слобода или смрт
- tomas.hokenberi
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 03. Sep 2007. 18:02
- :: Samsung GalaxyNote20
jerkann, pa na nekim HTC telefonima je to vec moguce. Za neke HTC modele imas "cooked" Android romove. Imas i Omnia "cooked" Android rom. Istina jos uvek nema "dual boot" romova, barem ne upotrebljivih. Istina i ti "cooked" Android romovi nisu bas sasvim upotrebljivi, ali principijelno je moguce.
http://sourceforge.net/projects/andromnia/
http://sourceforge.net/projects/andromnia/
Pravila otvaranja tema i davanja odgovora
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB
Vlada Zem, ćuti, nije ni tebi najlakše išlo da podesiš GPRS
.
Mislim da se više može uraditi sa WM, ali je Android neuporedivo ljepši i prijatniji za rad, kao i lakši za svakodnevnu upotrebu (priznajem da nisam dovoljno vremena proveo sa WM da donesem tako čvrst zaključak, ali to mi je bio utisak). Sada je WM bolji, a ja se nadam da kako se Android bude unaprjeđivao da će i WM da ga sustiže sa lijepim interfejsom forama, pa će nam biti svejedno
Pozdrav!

Mislim da se više može uraditi sa WM, ali je Android neuporedivo ljepši i prijatniji za rad, kao i lakši za svakodnevnu upotrebu (priznajem da nisam dovoljno vremena proveo sa WM da donesem tako čvrst zaključak, ali to mi je bio utisak). Sada je WM bolji, a ja se nadam da kako se Android bude unaprjeđivao da će i WM da ga sustiže sa lijepim interfejsom forama, pa će nam biti svejedno

Pozdrav!

iPhone 4 16GB Black & N91 8GB facelifted to Silver.
Perfected by Sennheiser PX-200 White and Sennheiser HD-205 Black!
Perfected by Sennheiser PX-200 White and Sennheiser HD-205 Black!
- Ivan Cirkovic
- Banned
- Pridružio se: Sre, 19. Jul 2006. 08:49
- :: LG G5 SE
- Kontakt:
- Ivan Cirkovic
- Banned
- Kontakt:
- Ivan Cirkovic
- Banned
- Kontakt:
-
- Povremeni posetilac
- Pridružio se: Sre, 10. Sep 2008. 23:50
Dozvolite da se ukljucim, možda malo u off, ipak na prvom mjestu je ukupan uređaj (hardver+softver) može biti ovaj ili onaj OS, ali ako je hardver osrednji džaba vam extra softver. Npr. do skoro je bilo većina telefona bez ugrađenog senzora pokreta (žiroskopa-G senzora...) i to sam softver nije mogao da nadoknadi. Dakle hoću da napomenem da nije na svim uređajima isto iskorišten pojedini operativni sistem.
- dimi89
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 07. Feb 2007. 09:25
- :: Samsung Galaxy Neo
- :: LG Optimus 4X HD
Charly ovde smo stavili akcenat samo na operativne sisteme i potpuno smo iskljucili hardwer.Znaci gledamo kako OS u globalu funkcionise na telfonima na kojima je fabricki ubacen i tako ih poredimo.
Sto se tice Symbiana i njegove brzine totalno se slazem sa jerkannom.S60 v3rd je zaista dobro napravljen i nemam zamerke na njegov rada vec dugo koristim N76....
Sto se tice Symbiana i njegove brzine totalno se slazem sa jerkannom.S60 v3rd je zaista dobro napravljen i nemam zamerke na njegov rada vec dugo koristim N76....

>>>Samsung S3 Neo GT I9301I<<<LG Optimus 4x HD<<<LG KS20 <<<....Nokia N76 {Symbian v60 3rd hacked}...