Koji telefon imate? [2010]
- vlada1970
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 20. Nov 2006. 14:06
- :: Blackberry Q5
- :: Nokia 8310
Nista se kod mene nije promenilo od kad nabavih my precious, Nokiu 8310.
Koristim tu Nokiju i samsung P850 i ne nameravam da nabavljam druge jos dugo. Osim ako me pukne bas neka extra lova, sa kojom ne bih znao sta bih. 

Samsung P850 , Nokia 8310 (my precious)® - pomozimo zivotinjama oko nas
- yamaha-tzr50
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Ned, 09. Apr 2006. 07:09
- Nikola Vapa/CA
- Mobil fan
- Pridružio se: Sub, 24. Sep 2005. 20:19
- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
Imam jedan predlog, taman za novu verziju foruma, da se kod ovakvog glasanja ubaci i opcija da svako svoj glas moze da ponisti i da ga drugom brendu (jer fakat da vecina clanova menja telefone na svakih par meseci).
Sorry za off...
Koristim N95 8GB vec par meseci i definitivno cu se zadrzati na njemu jos prilicno jer je telefon skoro pa zaokruzena celina. Gledacu eventualno jos nesto da uzmem ali iskljucivo od HTC-a.
Sorry za off...
Koristim N95 8GB vec par meseci i definitivno cu se zadrzati na njemu jos prilicno jer je telefon skoro pa zaokruzena celina. Gledacu eventualno jos nesto da uzmem ali iskljucivo od HTC-a.
- Banehallow
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Pon, 09. Feb 2009. 21:52
- snebivljiva azdaja
- Entuzijasta
- Pridružio se: Sre, 13. Dec 2006. 09:48
- :: iPhone 14 Pro
- Wicker Man
- Expert
- Pridružio se: Sub, 06. Jan 2007. 14:53
- :: HTC Desire
- :: Sony Ericsson K800
Kao primarni telefon je Nokia N70,a sekundrani 6230.
Nokiu N70 uopste ne planiram da menjam,jednostavno me dobro sluzi,sa svakim danom imam sve manje zelje za novim telefonom i sav novac usmerujem u neke druge (bitnije) stvari.
Ako bih ipak slucajno bilo kakvih zamena ili kupovine izbor bi isao u pravcu E serije.
Nokiu N70 uopste ne planiram da menjam,jednostavno me dobro sluzi,sa svakim danom imam sve manje zelje za novim telefonom i sav novac usmerujem u neke druge (bitnije) stvari.
Ako bih ipak slucajno bilo kakvih zamena ili kupovine izbor bi isao u pravcu E serije.
When I'm walking a dark road I am a man who walks alone!
E71, jedini koji koristim trenutno, jer mi je dovoljan za apsolutno sve mobilne potrebe. Sluzi savrseno, ali bukvalno savrseno! Imam jos i 7500 Prizmu, ali nju cuvam kao eksponat, perfektno je ocuvana i ne bih se rastavljao od nje...E71 ce otici u druge ruke sigurno.
Planiram nabavku novog ceda za koji mesec, obavezno Android (smorio me Symbian strasno), kad se malo razvije i kad "popadaju" cene
Pikiram na Moto Milestone ili Nexus One, mada ako nesto dobro izadje i od ostalih proizvodjaca, a sigurno da hoce...
Planiram nabavku novog ceda za koji mesec, obavezno Android (smorio me Symbian strasno), kad se malo razvije i kad "popadaju" cene

Pikiram na Moto Milestone ili Nexus One, mada ako nesto dobro izadje i od ostalih proizvodjaca, a sigurno da hoce...
Ajd' kad već glasah, da s' oglasim i ja. Stegle obaveze, sva sreća krizu nisam osetio mnogo, ali posedice su slične. Ista meta, isto odstojanje: HTC TyTN kao primarni - postpaid, i Nokia e50 kao budilnik
, šalim se malo ali zaista ništa od symbian-a više ne koristim, a nije mi loš broj u njemu i još povrh sveha, neki samo taj broj i zanaju i priznaju, tako da stoji a barem je mali pa mi ne smeta.
Što rekoše Peki i Wicker, bacili smo se u druge vode, tako da u budućnosti planiram: Francusku, Italiju, Grčku, možda Nemačku, a svakako neke objektive....... za 500e viška bih u današnjim uslovima mnogo radije pazrio laptop, ali na prvom mestu želja je 3GS ili Nexus.

Što rekoše Peki i Wicker, bacili smo se u druge vode, tako da u budućnosti planiram: Francusku, Italiju, Grčku, možda Nemačku, a svakako neke objektive....... za 500e viška bih u današnjim uslovima mnogo radije pazrio laptop, ali na prvom mestu želja je 3GS ili Nexus.
Poslednja izmena od gargamel4 u Pon, 18. Jan 2010. 12:58, izmenjeno 1 put ukupno.
Ako Vam je dobro, onda ništa[/url]
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO
-
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
- :: HUAWEI P40 Pro +
- :: HUAWEI P40 Pro
Koristim N79 vec par meseci i za sada i odlicno sluzi mojim potrebama,skoro uzeh odlican laptop,tako da za za ubuduce i to mnogo kasnije neki Android ili iPhone3G ili S verziju
XIAOMI Mi 11 midnight grey
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet
Vec neka 3 meseca koristim Nokiu E71 i mogu reci da za sada odlicno odgovara mojim potrebama i zahtevima,nekada mi skoro pa u potpunosti zamenjuje laptop kad mi nije pri ruci.
Tako da za sada ostaje a kada bih menjao to bi sigurno bio Iphone jer me jedino on pored E serije mami. 

Samsung Galaxy S3 I9300