Instalirao i ja v40 i moram priznati da ima dosta promena:
-pojavljuju se 3 strafte kod pisamceta za slanje poruka,kao da je samo pisamce na turbo pogon
-dodata opcija phone switch u settings-u
-izbrisan download (vec je receno nego cisto da se ima na jednom mestu)
-dodate 3 ikone u applications (vec receno)
1.phone setup
2.Contacts (Ovi)
3.SW update
-malo je brzi odziv
-mnogo korisna stvar kod kucanja poruka

da kada je uspravno onda je default namesteno alphanumeric,a kada se okrene horizontalno onda je default full qwerty, i ono sto se ne secam da li je ranije bilo ali sada uvek ima 3 opcije za kucanje poruka stim da kada koristimo jedan od default-a njega nema u opcijama
-sad mi vise zauzima ram-a sa nekih 35 na 47mg
-verovatno ih ima jos ali to je ono sto je meni zapalo za oko na prvo koriscenje
-neko je spomenuo da se slika smanjila, ja to ne primecujem mada kada se malo bolje covek zagleda u ekran moze se primetiti da sa svih strana ima par milimetara lufta od ivice ekrana do slike, e sad da li je to tako bilo ne znam, ali mogu da provere ljudi koji se jos uvek nisu prebacili na v40 da li im od one crne trake na vrhu ekrana pa do slike ima toliko lufta ili je sve knapac
sada par pitanja:
-zasto mi u JbakTaskMan prijavljuje da mi CPU radi samo na 192MHz,kada bi trebalo da je negde oko 434MHz?
-svi pricaju oko tog Kinetic Scrolling, ali jos uvek mi nije skroz jasno sta je to? Da li je to kao sto kod opere mozes da pomeras uvecanu stranicu u svim pravcima, stvarno mi nije jasno? Bilo bi dobro ako nekog ne mrzi da napise primere gde se on javlja i sta se sa njim radi i dobija?