kao mrezu mi ispisuje YUG 03 i razgovor non stop secka

u cemu je problem?
Edit: hehe...
sad se nacisto izgubio

samo se pojavila jabucica i tako stoji, ni da se upali, ni da se izgasi?

nadam se da se neko hardversko oštećenje flešovanjem nije desilo i tebi.Moj ti savet,da na opciji reset,ponovo izbrišeš sve na njemu,i preko itunsa instaliraš,3.0 os sistem,u itunsu pritisnes tipke šift i alt i izaberes sistem koji želiš da instaliraš(3.0) posle ga samo otključaš i jailbreak,znaci probaj da ga vratiš na stariji softver ako nisi to pokušao.I moj ti savet da što manje ako je moguće flešuješ iphon preko redsnow-a i ostalih programa jer svako flešovanje može(ali i nemora zavisi koliko imaš sreće
  nadam se da se neko hardversko oštećenje flešovanjem nije desilo i tebi.Moj ti savet,da na opciji reset,ponovo izbrišeš sve na njemu,i preko itunsa instaliraš,3.0 os sistem,u itunsu pritisnes tipke šift i alt i izaberes sistem koji želiš da instaliraš(3.0) posle ga samo otključaš i jailbreak,znaci probaj da ga vratiš na stariji softver ako nisi to pokušao.I moj ti savet da što manje ako je moguće flešuješ iphon preko redsnow-a i ostalih programa jer svako flešovanje može(ali i nemora zavisi koliko imaš sreće  ) da ti ošteti telefon.
 ) da ti ošteti telefon.