''bar dan dobri ljudi!
Eto rekoh da se castim za predstojece praznike,napokon sam se otarasio k850 i uzeo 6220c. Gledao telefone,razgledao svuda po Kg-u,bukvalno sam razmatrao sve marke...E sad posto sam bajker i posecujem dosta skupova,lokalnih voznjica po Srbiji 6220c mi se ucinila kao best buy,mala,kompaktna,lako staje u dzep,gledao sam i N82 ali je isuvise glomazna a i wi-fi mi nije potreban,imao sam i povoljnu cenu za N95 8GB ali sam odbio zbog xenona,jednom kad predjes na xenon,nema povratka. Trebala mi je ok kamera zbog putopisa i navigacija zbog "idealno" obelezenih lokalnih puteva u nasoj zemlji.Ne mogu da gresim dusu,meni je i kamera na k850 zavrsavala posao ali mi je bilo muka od ucestalih bagova. Kvalitet izrade nije bas vrhunski,ali kad se uporedi sa modelom koji sam imao pre ovog,dodje mu na isto. Nisam nesto navikao na symbian ali posto sam pomalo geek nije ni bitno,snaci cu se.
E sad,kako se pokazao garmin sa ovim telefonom i koliko zauzima otprilike zbog kupovine mem. kartice? Da li postoji neka fora,da mi stoji datum na slici koju uslikam,date stamp ili kako vec? Izvinjavam se na opsirnom postu,ali malo sam nov u ovom symbianu i nikako da prestanem da cackam tel. Hvala!